Ahojte baby
Píšem lebo sa nemam komu vyrozprávať. Spoznala som sa vo fitku s jedným chalanom, začal mi písať, baviť sa so mnou...je to už takmer 2 mesiace. Zo začiatku to bolo všetko fajn, písal mi každý deň (alebo určite každý druhý deň), priznal sa mi s tým, že sa mu páčim, priťahujem ho, je zo mňa úplne hotový keď ma vidí...namotáva ma aj keď on tvrdí, že to nie je namotávanie, oslovuje ma ako keby sme boli spolu (pusinka, chrústik, poklad...), píše mi ako mu chýbam...
Ale v poslednom čase mi prestal písať, dlho sme sa nestretli(kvôli chorobe). Povedal mi však, že zatiaľ môžme byť iba kamaráti, ale vzťah neprichádza aktuálne do úvahy, lebo si potrebuje vyriešiť nejaké osobné veci
Vôbec neviem, čo mám robiť. Viem, že tomu treba nechať čas, ale veľmi sa trápim. Nechcem mu písať prvá. Ešte mi ani nenavrhol stretko mimo fitka, lebo vraj nechce, keď vzťah teraz riešiť nemôžme. Každý máme trošku iné predstavy o vzťahu a prekážkou je aj väčší vekový rozdiel medzi nami.
A to Ti na čo bude takýto chlap? Čo sa hanbí Ťa pozvať von, aby Vás náhodou ktosi nevidel? Vekový rozdiel je čo 10 rokov či viac? Očividne má doma ženu a možno dieťa a ty o tom ani nevieš. Verím, že do postele by s tebou skočil, ale v izbe by to začalo aj skončilo, pretože má niečo bočné. Sa Ti čudujem, že sa nad týmto pozastavuješ a vôbec máš záujem niečo riešiť. Ale ľudia radi vyhľadávajú problémy.
Je to 6 ročný rozdiel...ja 16 a on 22. Viem, aký máte všetci názor tak prosím ten vekový rozdiel tu nerozoberajte. Ani jeden z nás ešte nemal vzťah. Ale v poslednom čase mi hovorí, že si na mňa musí vyhradiť viac času a pritom ide radšej s kamošmi do fitka a so mnou max.1× za týždeň
@mynona111 z jeho správania a argumentov mi vychádza, že je zadaný
Bud rada, ze sa takto priamo vyjadril, teraz vztah nie, co by si sa potom naplakala, teraz sa mozes sustredit na seba a uzivat si kazdy den ako najlepsie vies
Naviac cely zivot je len o prioritach, ako si pisala ide radsej s kamosmi, na teba cas nema, nie si jeho priorita
Vieš možno len sám vidí, že v tomto veku je rozdiel 6 rokov celkom dosť. On dospelý muž ty dieťa v teenegerskom veku. Ja sama neviem ako by som zareagovala keby mi 16 ročná dcéra povedala, že má 22 ročného priateľa. Nechaj to tak , užívaj si život bez neho.
Vykašli sa na neho.
Pozri, aj by chcel s tebou byt, tak si ten cas najde, najde si aj cas na pisanie. Mozno si povie, ze si pekna, ale tam to aj konci. Nehladaj za tym nic ine. Proste ten zaujem tam nie je.
He's Just Not That Into You
@mynona111 jooj moja ešte si mladunká a ľahko sa namotáš na pekné slová🙂každé sme si tým prešli..chalan vo veku 22 rokov ešte sám nevie čo poriadne chce takže sa moc ani nečudujem že sa takto správa..ale pripadá mi to tak ako keby mal frajerku, prípadne už nejakú babu "rozrobenú" a chlapcovi sa to nejako vymklo z pod kontroly😉neriešila by som ho, posunula by som sa ďalej, očividne nemá o teba seriózny záujem 🫠
16 rokov? no tak to sa radšej venuj škole - prepáč, ale neskôr budeš veľmi ľutovať. Daj si poradiť, viem o čom píšem....
na chlapcov máš ešte čas....
tak sa zameraj na inych chlapcov a uvidime, ci po tebe hned nevystreli...alebo sa urob ty, ze nemas cas...vas "vztah" to preveri minimalne, alebo uzavrie
ale nieco mi hovori, ze tento chlapec slova "pusinka, chrústik, poklad..." pouziva dost lahkovazne a zrejme aj na viac kamaratok...
Ved mu nedokazes dat to co on chce. Si myslis; ze chce s tebou pit džus? Obaje ste deti, no on uz vie, ze penis nie je len na cikanie.
@mynona111 ver mi, muž ktorý má 22 a sa zahráva s 16 ročnými babami nie je ok. Mám 21 a nikdy by som neriešila niekoho kto má 16 rokov. Kašli na neho a zameraj sa na seba, asi chce iba jedno a taký muž, ktorý si nevie nájsť ženu vo svojej vekovej kategórii a vyhľadáva značne mladšie fakt fakt nie je okej. Mala som tiež 16 a porobila som takéto hlúposti tiež, nerob ich aj ty lebo na to doplatis...
Mna by hnet odpudil chlap co by mà volal chrustik pusinka a Neviem co.🤮ked spolu ani nie sme . Toro robia chlapi ked ta balia lebo si nechcu nahodou pomylit meno lebo takych chrustikov ako ty mà celu kolekciu,
Este si mlada, casom zistis, ze veta "potrebujem si poriesit nejaké veci" je ta najstupidnejsia chlapska výhovorka 😆 alebo "sme kazdy z iného sveta" 😄 každá z nas si tymto prešla. Ked sa dvaja chcu, tak sa chcú a bodka. Tam nie je ziadne "ale", žiadna podmienka, vyhovorka a podobne. Chlapec si očividne robi viacero kamaratok aby mal na vyber alebo respektive to hrá na viac stran. Bud na seba hrda, maj sebaúctu a nedopust, aby dakto z teba robil idiota.
Vykasli sa na neho. 6 rokov je dost, ak mas LEN 16. Namotal Ta, streyol inu vycuval. Ved ti aj sam povedal,ze vztah nemoze byt lebo ..dopln si ( spoznal potencionalne inu starsiu babu, uz ma davno vazny vztah) a ze este nemal vztah tak to vies kedy uverim. Chlap co pouziva oslovenie dievcata ako tento pre mna strasa hodnotu. Su to tak lacne zdrobneliny,ze nerozumiem preco su dievcata z toho paf.
Ale ze mas 16 nevedel od zaciatku, vsak?
Neries ho viac. Len namotava. Chces byt namotavana? Ja by som sa radsej chcela slobodne rozhodnut. Vekovy rozdiel nie je velky ale v tomto obdobi je to dost priepastne.. Vzdy lepsie ako 14 a 20 ale horsie ako 20 a 26.. ;) Nefixuj sa. Stretavaj sa s kamaratmi..
@vanilkovazmrzka práveže vedel...tvrdil že to nie je niečo čo by mu na mne vadilo aj keď vyzerám a čakal aspoň o 1-2 viac
A co teraz chces robit? Dokopat ho do vztahu, ktory on nechce? Na vztah treba dvoch, dvoch, ktori ho chcu. Chcenie jedneho ho nevytvori.