Často myslím na minulosť

19. nov 2023

Ahojte. Mám 30, no občas ma prepadnú myšlienky na to čo bolo, keď som bola tínedžerka. Na moje prvé lásky, chalanov ktorí sa mi páčili.. väčsina z nich má už svoje rodiny, oni na mna nemyslia, to ja viem, ale nedalo mi to, a na insta som vyhľadala chalana, do ktorého som bola v tých časoch buchnutá.. dala som mu follow a nejaké lajky na fotky, no on mi to neopätoval.. mrzí ma to, že niektorí ľudia vo mne zanechali istú spomienku, a oni si ma ani nepamätajú, nikdy si na mňa nespomenú, a ja myslím na to, aké to vtedy bolo, aké to mohlo byť..
Vy si nikdy nespomínate na pubertiacke časy, nechýba vám to ?

pribinak
19. nov 2023

Možno je ten chalan šťastný vo vzťahu s manželkou či priateľkou, majú rodinku, nepotrebuje dávať follow babe z minulosti

Aj ty by si mala žiť pre prítomnosť a budúcnosť a neriešiť či ti dal alebo nedal follow

autor
19. nov 2023

@pribinak praveze viem, ze nikoho nema, takych co maju rodinu nekontaktujem nikdy.

baboobchod
19. nov 2023

Mne chýbajú časy, keď som mala 25-30, tie pubertálne vôbec 🫣😃

stellarstar
19. nov 2023

Mne chýba moje detstvo a čas u babky ❤️

gabriela2952
19. nov 2023

Véd ak niečo od neho chceš tak mu napíš:D podľa mna je aj tak divne ze po x rokoch mu dáš follow a lajkujes fotky a čakáš že to on bude robiť tiež:D

autor
19. nov 2023

@gabriela2952 nechcem od neho nic, mozno by som len bola rada vedela ci si ma vobec pamata, a tak... 🙂

gabriela2952
19. nov 2023

Tak myslím ze na to sa zabudnúť nedá🙂

daulet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. nov 2023

@daulet presne tak, hudba ktoru sme vtedy pocuvali, to este viac umocni, a pripomenie tie krasne casy 😊 len mi je smutno ze to tak rychlo ubehlo 😔

monikkatt
19. nov 2023

Raz za cas si zaspominat je normalne. Ale rozhodne nezi v minulosti lebo ti uteka pritomnost a za chvilu budes ozaj stara a budes spominat na tieto casy co su teraz. Tak zi a vytvaraj si nove zazitky

888elizabeth
19. nov 2023

Ja si myslím, že občas je to normálne. Ale ja sa napríklad zaujímam o správne tvorenie reality (a darí sa mi našťastie) a Michal Drienik na youtube hovoril, že je kľúčové prestač myslieť na minulosť a upriamovať pozoronosť na tvorenie budúcnosti, než si niečo vyčítať. Takže týmto sa riadím ja.

daniela2202
19. nov 2023

A si v znamení rak

marca12
19. nov 2023

Vies,co? Ja som rada,ze mam pubertalne casy za sebou a nie,nechyba mi to. Niezeby som si nespomenula,ale nemam potrebu sa niekomu pripominat lajkovanim fotiek a podobne. Ja som mala dost,ked ma nedavno zastavil policajt,tam sa mi vybavili spomienky 🤣 na chalana,ktoremu som na zakladke vypisovala zamilovane listocky a ten policajt bol prave on. Hanbila som sa ako pes a len dufala,ze on si na to uz nespomina. Mozno ak mas prijemnejsie spomienky,tak je na co spominat. No moja puberta bol jeden velky trapas. 🤣

tetapetra
19. nov 2023

Jasné,že si spomeniem. Hlavne pri starých skladbách, filmoch alebo keď prídem k našim, ideme s babami na drink. A keďže sa poznáme od malička, zaspominame. ...na všetko 🤣...

rorino
19. nov 2023

Život je ako zrniečka piesku,nikdy nevieš,kedy posledné sfuknes z dlane a ty stráca čas minulosťou?Otvor oči a ži pre súčasnosť,pre každý okamih,lebo už keď toto čítaš,tak som to napísala v minulosti😉.

autor
19. nov 2023

@marca12 náhodou, mne to príde milé. 🙂 kazdy sme spravili alebo zažili nejaky trapas v tych casoch 😀

Tak mi to predsa len nedalo, a tomu chlapovi napisala... čuduj sa svete, ani mi neodpisal.. takze asi fakt si na mňa uz nespomina 😏

haanovajana
20. nov 2023

Aj mne to chýba .

karolinakr
20. nov 2023

Tomu follow nepripisujem velky vyznam.Mna čim dalej, tym viac obtažuje, že sa musim pretvarovat a pisat mile verzie na fcb, lebo ked raz za čas napišem, čo si ozaj myslim, hned si ma niekto odoberie z kamaratov a už mi to lezie na nervy.Bola by som stastna, keby som mala 0 priatelov a mohla si pisať od vymyslu sveta, čo len chcem..
A čo sa tvojho frajera tyka, ja som mala krasnu spomienku na spoluziacku v materskej školke, tak som jej raz napisala, aj mi nejake fotky poslala.Len potom si hned zmenila meno, aby nahodou ju niekto nespoznal a to ma tak urazilo, že som vytriezvela so všetkych romantickych minulych predstav
Pritom ja som od nej nič nechcela, len som jej napisala, že sa mi pačilo jej meno a chcela som dat dcere po nej
Nemusi kvôli tomu byt inkognito na fcb, že si na ňu niekto rad spomina...
Ja mam aj fotky a dost vela veci zverejnenych, mne nevadi, ked o mne niekto vie a pozna ma podla mena..
Ked sa mam čim pochvalit, neni dôvod sa skryvať
A neuspechmi sa nechvalim a nevytrubujem do sveta
😅

karolinakr
20. nov 2023

Chapem tvoje rozhorčenie - moja rada Ser naňho !! 😆 👍