Ahojte. Mám 30, no občas ma prepadnú myšlienky na to čo bolo, keď som bola tínedžerka. Na moje prvé lásky, chalanov ktorí sa mi páčili.. väčsina z nich má už svoje rodiny, oni na mna nemyslia, to ja viem, ale nedalo mi to, a na insta som vyhľadala chalana, do ktorého som bola v tých časoch buchnutá.. dala som mu follow a nejaké lajky na fotky, no on mi to neopätoval.. mrzí ma to, že niektorí ľudia vo mne zanechali istú spomienku, a oni si ma ani nepamätajú, nikdy si na mňa nespomenú, a ja myslím na to, aké to vtedy bolo, aké to mohlo byť..
Vy si nikdy nespomínate na pubertiacke časy, nechýba vám to ?
@pribinak praveze viem, ze nikoho nema, takych co maju rodinu nekontaktujem nikdy.
Mne chýbajú časy, keď som mala 25-30, tie pubertálne vôbec 🫣😃
Mne chýba moje detstvo a čas u babky ❤️
Véd ak niečo od neho chceš tak mu napíš:D podľa mna je aj tak divne ze po x rokoch mu dáš follow a lajkujes fotky a čakáš že to on bude robiť tiež:D
@gabriela2952 nechcem od neho nic, mozno by som len bola rada vedela ci si ma vobec pamata, a tak... 🙂
Tak myslím ze na to sa zabudnúť nedá🙂
@daulet presne tak, hudba ktoru sme vtedy pocuvali, to este viac umocni, a pripomenie tie krasne casy 😊 len mi je smutno ze to tak rychlo ubehlo 😔
Raz za cas si zaspominat je normalne. Ale rozhodne nezi v minulosti lebo ti uteka pritomnost a za chvilu budes ozaj stara a budes spominat na tieto casy co su teraz. Tak zi a vytvaraj si nove zazitky
Ja si myslím, že občas je to normálne. Ale ja sa napríklad zaujímam o správne tvorenie reality (a darí sa mi našťastie) a Michal Drienik na youtube hovoril, že je kľúčové prestač myslieť na minulosť a upriamovať pozoronosť na tvorenie budúcnosti, než si niečo vyčítať. Takže týmto sa riadím ja.
A si v znamení rak
Vies,co? Ja som rada,ze mam pubertalne casy za sebou a nie,nechyba mi to. Niezeby som si nespomenula,ale nemam potrebu sa niekomu pripominat lajkovanim fotiek a podobne. Ja som mala dost,ked ma nedavno zastavil policajt,tam sa mi vybavili spomienky 🤣 na chalana,ktoremu som na zakladke vypisovala zamilovane listocky a ten policajt bol prave on. Hanbila som sa ako pes a len dufala,ze on si na to uz nespomina. Mozno ak mas prijemnejsie spomienky,tak je na co spominat. No moja puberta bol jeden velky trapas. 🤣
Jasné,že si spomeniem. Hlavne pri starých skladbách, filmoch alebo keď prídem k našim, ideme s babami na drink. A keďže sa poznáme od malička, zaspominame. ...na všetko 🤣...
Život je ako zrniečka piesku,nikdy nevieš,kedy posledné sfuknes z dlane a ty stráca čas minulosťou?Otvor oči a ži pre súčasnosť,pre každý okamih,lebo už keď toto čítaš,tak som to napísala v minulosti😉.
@marca12 náhodou, mne to príde milé. 🙂 kazdy sme spravili alebo zažili nejaky trapas v tych casoch 😀
Tak mi to predsa len nedalo, a tomu chlapovi napisala... čuduj sa svete, ani mi neodpisal.. takze asi fakt si na mňa uz nespomina 😏
Aj mne to chýba .
Tomu follow nepripisujem velky vyznam.Mna čim dalej, tym viac obtažuje, že sa musim pretvarovat a pisat mile verzie na fcb, lebo ked raz za čas napišem, čo si ozaj myslim, hned si ma niekto odoberie z kamaratov a už mi to lezie na nervy.Bola by som stastna, keby som mala 0 priatelov a mohla si pisať od vymyslu sveta, čo len chcem..
A čo sa tvojho frajera tyka, ja som mala krasnu spomienku na spoluziacku v materskej školke, tak som jej raz napisala, aj mi nejake fotky poslala.Len potom si hned zmenila meno, aby nahodou ju niekto nespoznal a to ma tak urazilo, že som vytriezvela so všetkych romantickych minulych predstav
Pritom ja som od nej nič nechcela, len som jej napisala, že sa mi pačilo jej meno a chcela som dat dcere po nej
Nemusi kvôli tomu byt inkognito na fcb, že si na ňu niekto rad spomina...
Ja mam aj fotky a dost vela veci zverejnenych, mne nevadi, ked o mne niekto vie a pozna ma podla mena..
Ked sa mam čim pochvalit, neni dôvod sa skryvať
A neuspechmi sa nechvalim a nevytrubujem do sveta
😅
Chapem tvoje rozhorčenie - moja rada Ser naňho !! 😆 👍
Možno je ten chalan šťastný vo vzťahu s manželkou či priateľkou, majú rodinku, nepotrebuje dávať follow babe z minulosti
Aj ty by si mala žiť pre prítomnosť a budúcnosť a neriešiť či ti dal alebo nedal follow