Časté myšlienky do minulosti

vetty22
25. júl 2022

Ahojte dievčatá,

Chcela by som sa niekomu vyrozprávať.. Veľmi často sa vraciam myšlienkami k bývalému partnerovi.. skončilo to síce pred 4 rokmi, a aj napriek tomu že to bol ideálny muž po všetkých stránkach pre mňa, skončilo to medzi nami veľmi bolestivo. Po dlhšom čase keď som sa už spamatala, vedeli sme pokecať, pozdraviť sa skrátka prehodiť pár slov či už osobne alebo cez správy a tam to končilo, mali a aj máme medzi sebou všetko vyriešené, máme fajn kamarátsky vzťah aj keď nie sme v kontakte často.

Ale k veci, odvtedy čo som cítila pri ňom, som už nikdy pri nikom nepocítila 😔 veľmi som ho ľúbila a keď prišiel koniec ťažko som sa z toho spamatavala. Od toho momentu ak niekto do môjho života prišiel, mohlo to byť síce fajn, ale nikdy to nebolo také ako s ním. Viem, je blbé to neustále porovnávať, ale jednoducho tie city od toho času vo mne nikto nikdy už nevyvolal. Je možné že sa ešte niekedy zaľúbim?

Som už veľmi dlho sama, a aj keď mám kopec záľub - či už turistika, výlety, priatelia, môj zverinec, cvičím a podobne, jednoducho snažím sa dennodenne si napĺňať svoj život rôznymi radosťami a maličkosťami, ale potom prídu dni ako tieto a ja sa jednoducho cítim strašne sama 😔 bez lásky, bez partnera … spomeniem si aké to bolo všetko pekné a ako on bol ten jediný, ktorý ma vtedy tak moc očaril a že už ani neverím v to, že znovu mi príde taký muž do života ako bol on, ba dokonca aj lepší.. možno len očakávam, alebo aj podvedome chcem spoznať a mať takého človek pri sebe, ako bol on.. totižto aj naše spoznanie bolo úplnou náhodou, ale v tom momente ako sme sa spoznali, ako by mi ten človek z neba spadol. Veľmi som to vtedy potrebovala.

Neviem, zažili ste toto niekedy niektorá ? 😞 budem rada za vaše odpovede.. krásny večer Vám prajem ešte.

lily14
25. júl 2022

A prečo ste sa rozišli? On už má niekoho?nemáš to v sebe asi ukončené...pozn.z vlastnej skúsenosti,ale ovládam svoje myšlienky

hipuska
25. júl 2022

Podľa mňa ti funguje spomienkový optimizmus. Cítiš sa sama, tak automaticky myslíš naňho. Určite, ešte príde niekto iný. Len by si to mala dajak v sebe upratať, aby si si nový nádejný vzťah neničila kvôli tomu starému. Je to proste minulosť.

vetty22
autor
25. júl 2022

@lily14 bola tam 3 osoba, či niekoho má to neviem.
To s tým ukončením, to neviem či by som povedala takto.. ono ja na neho nespomínam v zlom ani nič podobné. Tak isto na neho nemyslím ani v štýle že by som bola najšťastnejšia, keby sme o5 spolu. Jednoducho myslím na neho ako na človeka ktorý mi dal do života neskutočne vela dobrého, krásne časy a nádherné spomienky, (až po čas, ked sa to pokazilo), skrátka prvá láska, zaľúbenie..rozumeli sme si po všetkych stránkach a toto je to čo mi u ľudí ktorych som spoznala po čase chýbalo. Buď sme si nerozumeli v jednom smere, alebo v druhom, alebo sme si rozumeli ale ten človek ma nepriťahoval.. a toto sa mi deje neustále. Nedokážem nájsť človeka do života, do všetkého, takého s ktorým by sme si rozumeli a vzájomne sa aj priťahovali. Možno preto neustále všetko porovnávam práve s ním… neviem.

vetty22
autor
25. júl 2022

@hipuska je to možné, popravde ani neviem že niečo také existuje 🙂 ale aspoň som sa naučila niečo nové 😊
No a o toto presne ide, že ubehli už 4 roky a odvtedy neprišiel do môjho života človek s ktorým by to klapalo po všetkých strankach. Ja sa jednoducho neviem pretvarovať a byť napr s niekym, s kým si nerozumiem (veď o čom by ten vzťah bol?) a tak isto neviem byť s niekym, kto ma fyzicky nepriťahuje. Podla mojho názoru to musí byť vyvážené..

vilma7
25. júl 2022

@vetty22 ja ti to napíšem z mojich skúseností. Zaľúbená som bola viac x a vždy inak. Nikdy sa pocity nevracali v podobe, ako som ich zažila predtým, alebo a.niekym iným. Vždy to bolo aj pre mňa úplne niečo nové.

vetty22
autor
25. júl 2022

@vilma7 a vieš mi prosím povedať, v čom a ako sa tie zalubenia líšili?

vilma7
25. júl 2022

@vetty22 fuuuuu, to je veľmi ťažko. Keďže niektoré sú už aj 25 rokov nazad.
Ja ti neviem, skôr by som to nazvala tak že každého som mala rada ináč. Ono rôznych ľudí sa nedá mať rád rovnakým spôsobom. Každý ťa očarí niečím iným...no dala si mi veľmi ťažkú otázku 😁😁😁
A najlepšie bolo, že aj do človeka čo som ho poznala tri dni, a nikdy s ním nič nemala, som dokázala byť zamilovaná takmer dva roky.

janickacrazy
25. júl 2022

@vetty22 mne sa stalo niečo podobné, tiež som si dlho myslela, že už nikdy sa nezalubim, nevedela som zabudnúť. Ja na tvojom mieste ukončím akýkoľvek kontakt s ním. U mňa to pomohlo. Ale 2 roky som trpela a stále naňho myslela. Našťastie už je to dávno preč. Teraz to beriem tak, že má mal niečo naučiť. Držím ti palce, aby si sa dokázala pohnúť ďalej.

olimuc
25. júl 2022

Presla som niecim podobnym, tahalo sa to x rokov a fakt som za ten cas prisla o chlapov, co by ma nosili na rukach … ani neviem preco, naposledy ked som ho stretla, tak som cumela na hodinky a rozmyslala, ze radsej som mohla stracat cas s niecim lepsim. On ma este kontaktoval ale neodpovedalasom dost rychlo (nebolo co) tak sa urazil a utal kontakt. Ja som uz nemala co povedat, tak to bolo ok … ale poznam tu situaciu, stale to nemas spracovane, preto porovnavas … ale to chce cas a prerusit uplne kontakt

diankadop
26. júl 2022

Mala som to aj ja tak s jednym priatelom a teda dostavala som sa z toho dlho, ale teda uz mozem povedat, ze uspesne. Pomohlo mi spoznat novych ludi. Uvedomila som si, ze po rozchode mi chodili hlavou len tie pekne veci a na tie zle som zabudala a prave to bolo chybou.

vetty22
autor
26. júl 2022

Ďakujem vám dievčatá za vaše príbehy a vypočutie ❤️🙂

pink_lady
16. aug 2022

Neviem ako dlho stě boli spolu ale možno to bol celkom slušný manipulátor ktorý ta zmanipuloval tak že sa nevies od něho odtrhnut...pospbil dokonalo,namotal ta a potom nechal pricom si bol dobre vědomý že zanechava dojem dokonalého

au1994
16. aug 2022

@vetty22 trápi ťa, že si už dlhšie sama a v hlave si vaše stretnutie a tvoje pocity idealizuješ. Odosobni sa, píšeš, že tam bola tretia osoba, bola si ním pobláznená, zamilovaná, ale očividne to pre teba nebol ideálny chlap. Zaslúžiš si predsa viac ako niekoho, kto ťa opustí kvôli niekomu inému. Neupínaj sa tak na to, čo ti chýba, ale na to, čo už v živote máš a buď za to vďačná. Užívaj si život, teš sa z maličkostí, miluj samú seba a nehrab sa v minulosti. Tá sa už totiž nikdy nevráti a žiješ teraz. Uvidíš, že keď zmeníš svoje zmýšľanie a prestaneš smútiť nad tým, že si sama, nájde si ťa to samo.