Bývanie u svokry

28. jan 2024

Ahojte, tak ma napadlo povedať si čo si myslím… žijeme po svadbe rok u svokry, žiaľ, dom máme, ale musíme ešte vydržať, aby sme sa mohli presťahovať…neriešme to… nemám problém so svokrou, ale mám nervy… nepáčia sa mi isté veci… môj muž, alebo ako ho nazvať…. Podotýkam, dospelý chlap, dospelú dcéru má…. Len mamka a mamka, všetko sa okolo nej točí… uteká jej cigarety kupovať, vodu, lebo ona nevypije čistú, cola musí byť… 🤦🏻‍♀️ urobím nákup, mne sa nikdy nič neujde, všetko poje… pričom ja toho veľa nezjem… , ale tak ja neberiem výživné na ňu… Keď poviem svojmu, tak sa urazí… sladkosti na tóny idú… už aj do mojich vegán sa pustí… je to dôchodkyňa, nič nerobí len doma, telka celý deň a fajčiť… proste ma vytáčajú isté veci… variť na obed nemôžem hocičo, musia byť prevažne vkuse zemiaky… a s cibuľou ešte ako minule mi povedala, už som sa neovládla a už som odvrkla, že nech si ich spravia samé, lebo ja robím bez cibule…. Nie je to zlá osoba, ale niekedy to nedávam, tie jej maniere…. aj vy to máte so svokrami takto? Nikdy som nebývala s 3 osobou, vždy sami…

janinah
28. jan 2024

Kde máte ten dom?ďaleko od nej? Keď sa odstahujete kto ju bude obskakovat? Do leta by som vydržala,ak treba dlhšie šla by som do podnájmu.
Cóla a sladkosti...pohyb nijaky..koľko váži pani máma? Muž je jedináčik?

dskjhfdlkdjhl
28. jan 2024

No, nie som si ista, ci tu je svokra najvacsi problem. Chlap mamickar je ovela horsi ako nejaka svokra. A teda, aby som odpovedala na otazku-nie, ja to so svokrou tak nemam, ja som s nou nikdy nebyvala, 200km je celkom fajn vzdialenost.

kitycat
28. jan 2024

Ak sa nemame putat na ten dom, tak neostava povedat ine ako vydrz

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
28. jan 2024

To tak byva ked si zoberies mamin cicik a este sa tam aj nastahujete 🙈. Asi ho aj prva partnerka poslala hned do kelu. Ani s vlastnymi rodicmi by som nebyvala, nie tak so svokrou. Porozmyslaj skor aj nad vymenou chlapa aj byvania. Zivot v trojke a viac je vacsinou na ... .

ahhola
28. jan 2024

Asi ju chce zabit😂🍄rakovinou pluc a gly 30 mmol💉💧

januska12323
28. jan 2024

Jej zvyky, jedenie, varenie atď vôbec nerieš, to nie je tvoj problém. Ak tam musíte ostať svoje veci oddeľ a rátaj dní do odchodu. Dúfam, že dom máte aspoň 100km od nej inak si odchodom nijak nepomôžeš. Stále jej bude posluhovať.

pribinak
28. jan 2024

Prečo si vôbec s niečim takým ako its bývať k svokre súhlasila?
Proste toto bola zásadná chyba a čakať že sa svokra zmení je naivne

Teraz čo najmenej času tráviť v domácnosti, proste minimalizovať kontakt

olimuc
28. jan 2024

Tvoj chlap ma dospelu dceru a zijete u svokry … Prepac, ale nebudete asi 20tnici, tak by ste mohli byt kludne v podnajme ak je to len docasne a nie dotahovat sa s dochodkynou. Nic ine Ti neostava, len vydrzat alebo sa odstahovat. Ona mozno bola rada, ze ma naspat syna, ty si naviac tak Ti to proste dava najavo. Tvoj muz je mamickar, ty si az dalsia v poradi. Uz ho raz asi vratili ako chybny kus … tak sa musis zmierit s tym co mas alebo tiez vratit

luciajass
28. jan 2024

Načo dávaš všetko do spoločných skriniek. Sladkosti nekupuj, keď to nejes, alebo si to daj do spálne . Chce zemiaky ? Veď nech si ich urobí . Urob čo chces, pokiaľ si to kúpila . To že u nej bývaš je jedna vec, robiť jej kuchárku je niečo iné . Buď zje, alebo nie .

mogaa
28. jan 2024

Nuž, žiješ u svokry.....ona je doma, ty si tá čo sa má prispôsobiť....treba sa osamostatniť a bude po probléme....

koniarova
28. jan 2024

Dobré si si vybrala. 👍👍Teraz sa nesťažuj. Zjavne si s bývaním u svokry súhlasila.

tykat
28. jan 2024

mne stačí nadpis prečítať že "Bývanie u svokry" a viem že nič dobré z toho nekuká 😂
Toto nevyhras, jedine ze jej zacnes kupovat viac cigariet a viac sladkosti 😉

Btw. prva zena preco ho nechala?

sasa1310
28. jan 2024

správne chápem, že tvoj muž má dospelú dcéru? To vážne ste potom v takom veku odkázaní na bývanie u svokry už cez rok? A prečo sa nevrátiš bývať tam, kde si bývala doteraz bez tretej osoby

miadi
28. jan 2024

A tak aspon nie je narocna zemiaky s cibulou nie je mega varenie 😉to by mohol zvladnut aj tvoj muz ,. Neries svokru a jej maniere ale vas dom a stahovanie sa .

domkakvet
30. jan 2024

Uz len vydrzat, lebo ona je tam doma a ty si na navsteve, mozes si robit ako chces, ale az ked budete vo vlastnom.