Ahojte.
Rozišli sme sa za veľmi nepríjemných okolností, ktoré som nezavinila ja.Asi pol roka po rozchode z bývalým som sa znova prihlásila na zoznamku. Na tej zoznamke som sa zoznámila aj s exom. Našiel ma tam a vyzvedal pod falošným nikom. Spoznala som to podľa štylizácie písania, vyjadrovania, otázok, diakritiky. A v jednom a tom istom slove robí stále hrúbku. Ako "neznámy" sa vypytoval otázky typu: čo si myslím o rozchode, aký mám názor na bývalého s odstupom času, koľko ľudí pozná okolnosti rozchodu. Keď som zistila, že je to on, komunikovať som prestala. Znova si vytvoril ďalšie konto a to isté.
Mám ho s tým konfrontovať, alebo kašlať na to ? Prečo to vlastne robí ?
Odíď z tej zoznamky
Určite by som mu povedala, že som ho odhalila a dôrazne ho požiadala, nech ma necha na pokoji.
Keď ťa takto rozhadze nejaký ex chmulo, nie si ešte pripravená na nový vzťah. A ja by som ho poslala razom do riti,nech ma neobťažuje.
@koniarova Rozhádzaná nie som. Akurát ma to otravuje, vadí.
tak zahraj jeho hru, ze tvoj byvaly bol mega chuj a si rada, ze si sa ho zbavila a prikoren to este cim chces aj z intimneho zivota - mozno pochopi
založiť nový profil sa nedá? si tam pod svojím menom?
Normálne mu napíš že bývalý má minipipík a už sa viac neozve 😂
Ved si ho blokni.
Robila by som sa ze ho. Nepoznám a napísala ze preto ze urobil hrubú chybu (udrel ma, škaredo. Mi nadával, bol egoista, podviedol ma) a následne ho blokla
Kašli na neho. Škoda energie