Bývalý sa pripomína

29. aug 2024

Ahojte. Bývalí sa pripomína približne každý 3. mesiac s tým, že chcel by sa so mnou normálne baviť, nuž vycítila som z neho manipuláciu. Potom ma blokol, lebo som sa rozzurila. Zranil ma, otočil sa chrbtom, žiadne ospravedlnenie. Naposledy mi písal s tým, že či mi on nechýbal, že sa so mnou baviť už normálne. Mne nedokázal povedať, či som mu ja chýbala, iba to, že vie, že už z toho nič nebude, tak za nejak neutápa. O sexualnych narážkach nebola žiadna reč. Čo za tým môže byť, keď sa pripomína?
Stalo sa vám to?

colsami
29. aug 2024

Nie nestalo.
A preco odpisujes?
Ved to blokni a odignoruj na plnej ciare.

biba_18
29. aug 2024

chceš s ním obnoviť vzťah? ak nie, kašli na neho..

ssimusska
29. aug 2024

Nie nestalo, mám nejakú sebareflexiu a nebudem sa zahadzovať s chudákom 😀

deti95060810
29. aug 2024

ak by bol moc dotieravý tak si zmením aj číslo mobilu...
neznášam takýchto baranov... odomňa by sa odpovede nedočkal

cimage
29. aug 2024

Len chce pocut ako velmi ti chyba. Napisat, nech ti da pokoj a uz viac nereagovat. Ked s tym neprestane, tak zmenit cislo.

kitycat
29. aug 2024

Kto sa s kym rozisiel?

martin206
29. aug 2024

zabudla si dodat ze ty sa chces k nemu vratit, lebo ak by si nechcela tak ho ignorujes na plnej ciare, vobec by si tu take nieco neriesila. Mala by si lepsie polozit otazku, napisat preco ste sa rozisli, a ci je snaca ho ziskat spat a ci sa to oplati, Kezde nik nevie co sa stalo nik ti neporadi
.

viestta
29. aug 2024

Nechápem prečo s nim vôbec komunikujes. Však nech vypisuje. Prečítam, zmažem. Hotovo. Alebo zmažem ani neprecitam

autor
29. aug 2024

@kitycat Ja s ním

autor
29. aug 2024

@martin206 otázka bola položená správne, nemám pohnútky pokračovať s nim vo vzťahu. Dôvod rozchodu bol, že ma už bral ako samozrejmosť a zameral sa na inú.

martin206
29. aug 2024

tym padom nechapem preco to nevypustis z hlavy a riesis to, preco sa s nim vobec bavis? preco sa nezameriavas na svoj zivot, nehladas buducnost a prespektivu do svojej buducnosti, ale zaoberas sa niecim co bolo a je pre teba uz minulost, kde vidis nejaky prospech v tom ze sa vrtas v starom vztahu ktory ti nema co priniest?. je uplne bezne ze v urcitych fazach ludia klamu sami seba, a toto je typicky priklad, takze este raz opakujem ak ti je niekto ukradnuty tak ho neriesis nezaujima ta ignorujes ho, a to ze sa tu chces bavit o takom niekom je pravy opak tej ignoracie. ale nemam ti to za zle, len ti tym chcem povedat aby si spravne vyhodnotila vlastne city nech su ake su, a potom sa az mozes zaoberat tym ze ako dalej.

kristinapetronela
30. aug 2024

Ignorácia 🙃

bg92
30. aug 2024

pripomina sa lebo chce od teba validaciu a zvysit si ego tym, ze stale odpises. clovek, ktory nema zaujem zvoli ignoraciu a nedpise a ty to ocividne nerobis.