Bývalý priateľ za mnou smúti

klarika454
2. dec 2020

Ahojte, chcela by som vedieť nazor na moju situaciu, priateľ sa so mnou rozišiel po 3 rokoch pred 2 mesiacmi,nedavno som sa dozvedela,že stale sa trapi pre rozchod,uzavrel sa sam do seba, ze kazdeho ignoruje a s nikym nekomunikuje.Ale jeho brat prisiel zo zahranicia na par dni domov tak ho vytiahol von a pred kamaratmi za mnou plakal a cely cas o mne hovoril ale stale sa mi neozval tak neviem čo si mam o tom myslieť či davat vztahu este sancu ze budeme spolu... dakujem

denden77
2. dec 2020

@klarika454 ako moj EX, "lubim ta a preto to musime skoncit".. dnes uz na to spominam so smiechom 🤣🤣🤣

halabolka
2. dec 2020

@klarika454 nechaj ho tak. Ak bude chciet, tak sa ozve. Rozchod je vacsinou tazky pre obe strany a niekedy dokonca tazsi pre toho, kto sa rozisiel. Lebo nastupi faza samoty a neustaleho kladenia si otazky, ci som spravil/a dobre. Mozno mal pri kamosoch vypite a vtedy je clovek viac rozciteny.

pribinak
2. dec 2020

A ty si mu ochotná odpustiť že ti dal kopačky? Si ready obnoviť vzťah?

hefo
2. dec 2020

A čo uviedol ako dôvod (verbálne, to má malú váhu)? A aké udalosti predchádzali tomu rozchodu (činy, to má váhu o dosť väčšiu)?

Z toho popisu mi ten chlap pripadá nejaký labilný alebo čo... veľké nádeje by som si nerobil, a je otázka, či vlastne bolo o čo stáť. Veľmi často je lepšie si to celé "vdovsky" odsmútiť a pokračovať ďalej ako slobodný človek. Keď nemáte spoločné deti, tým skôr.

deti95060810
2. dec 2020

možno pofňuká pred kde kým, ale sa ti neozve. Asi vie prečo....😉

karhu
2. dec 2020

keby s tebou chcel byt, tak s tebou je..sleduj ciny a nie slova🙈

miadi
2. dec 2020

Ved rozchod kazdeho boli poplace si je to este cerstve. No neznamena to ze Ta chce spet. To by sa ti uz davno ozval a prosil.

renata1405
2. dec 2020

Zavolaj na ezo tv tam ti povedia.

noami12
3. dec 2020

@klarika454 môj ex tiež po 4 rokoch sa somnou rozisiel, po 2 rokoch od rozchodu sme sa stretli tak sme kecali a ze trápil sa pre to ešte rok a pol. Ja sama som o tom vedela ze sa trapy, lebo zmenil svoje správanie a stal sa s neho niekto iný a stále sa pýtal na mňa ľudí s ktorými som bola v kontakte, dokonca aj som si našla hocikedy zameškané hovory, kľudne aj ráno o pol 4, alebo "nenápadne" ma sledoval keď ma niekde zbadal, aj písal ze chce sa vrátiť ku mne, nuž ignorovala som to, mal sa zamyslieť pred tým ako to ukončil 😊 a keď sa raz somnou rozisiel, už som sa nedokázala vysporiadať s tým ze by som mu to odpustila, lebo by to mohol spraviť aj druhý krát. Najtaž by som odpustila raz..trápila som sa aj ja a veľmi, ale ja neviem len tak ľahko odpustiť a keď aj videla som okolo seba známe ako sa rozchadzali, dávali dokopy a neviem co všetko na to by som veru náladu nemala

anita6666
3. dec 2020

Ak nechal on teba,tak by som to absolútne neriešila nijako....ak by som sa rozišla ja, možno by som sa pokúsila o niečo,ale až v tom prípade,ak by sa ozval prvý.

bluebriggs
3. dec 2020

Haha toto mi pripomina mojho ex ktory ma podvadzal pol roka nasho vztahu, kazdy o tom vedel nikto mi to nepovedal kym sa az neozvala jeho ku.. no a rozisli sme sa, ja som si hned nasla lepsieho, ovela v kazdom smere proste top chlapa, sme spolu uz dlho, a ten ex bol uplne hotovy z toho ze som sj tak rychlo nasla noveho, a doteraz si vsimam ze na socialnych sietach si pozera moje pribey a podobne, proste ma stalkuje a to uz preslo par rokov. Takze sa mu to vratilo.. ha ha.