Ahojte, chcela by som vedieť nazor na moju situaciu, priateľ sa so mnou rozišiel po 3 rokoch pred 2 mesiacmi,nedavno som sa dozvedela,že stale sa trapi pre rozchod,uzavrel sa sam do seba, ze kazdeho ignoruje a s nikym nekomunikuje.Ale jeho brat prisiel zo zahranicia na par dni domov tak ho vytiahol von a pred kamaratmi za mnou plakal a cely cas o mne hovoril ale stale sa mi neozval tak neviem čo si mam o tom myslieť či davat vztahu este sancu ze budeme spolu... dakujem
@klarika454 nechaj ho tak. Ak bude chciet, tak sa ozve. Rozchod je vacsinou tazky pre obe strany a niekedy dokonca tazsi pre toho, kto sa rozisiel. Lebo nastupi faza samoty a neustaleho kladenia si otazky, ci som spravil/a dobre. Mozno mal pri kamosoch vypite a vtedy je clovek viac rozciteny.
A ty si mu ochotná odpustiť že ti dal kopačky? Si ready obnoviť vzťah?
A čo uviedol ako dôvod (verbálne, to má malú váhu)? A aké udalosti predchádzali tomu rozchodu (činy, to má váhu o dosť väčšiu)?
Z toho popisu mi ten chlap pripadá nejaký labilný alebo čo... veľké nádeje by som si nerobil, a je otázka, či vlastne bolo o čo stáť. Veľmi často je lepšie si to celé "vdovsky" odsmútiť a pokračovať ďalej ako slobodný človek. Keď nemáte spoločné deti, tým skôr.
možno pofňuká pred kde kým, ale sa ti neozve. Asi vie prečo....😉
keby s tebou chcel byt, tak s tebou je..sleduj ciny a nie slova🙈
Ved rozchod kazdeho boli poplace si je to este cerstve. No neznamena to ze Ta chce spet. To by sa ti uz davno ozval a prosil.
Zavolaj na ezo tv tam ti povedia.
@klarika454 môj ex tiež po 4 rokoch sa somnou rozisiel, po 2 rokoch od rozchodu sme sa stretli tak sme kecali a ze trápil sa pre to ešte rok a pol. Ja sama som o tom vedela ze sa trapy, lebo zmenil svoje správanie a stal sa s neho niekto iný a stále sa pýtal na mňa ľudí s ktorými som bola v kontakte, dokonca aj som si našla hocikedy zameškané hovory, kľudne aj ráno o pol 4, alebo "nenápadne" ma sledoval keď ma niekde zbadal, aj písal ze chce sa vrátiť ku mne, nuž ignorovala som to, mal sa zamyslieť pred tým ako to ukončil 😊 a keď sa raz somnou rozisiel, už som sa nedokázala vysporiadať s tým ze by som mu to odpustila, lebo by to mohol spraviť aj druhý krát. Najtaž by som odpustila raz..trápila som sa aj ja a veľmi, ale ja neviem len tak ľahko odpustiť a keď aj videla som okolo seba známe ako sa rozchadzali, dávali dokopy a neviem co všetko na to by som veru náladu nemala
Ak nechal on teba,tak by som to absolútne neriešila nijako....ak by som sa rozišla ja, možno by som sa pokúsila o niečo,ale až v tom prípade,ak by sa ozval prvý.
Haha toto mi pripomina mojho ex ktory ma podvadzal pol roka nasho vztahu, kazdy o tom vedel nikto mi to nepovedal kym sa az neozvala jeho ku.. no a rozisli sme sa, ja som si hned nasla lepsieho, ovela v kazdom smere proste top chlapa, sme spolu uz dlho, a ten ex bol uplne hotovy z toho ze som sj tak rychlo nasla noveho, a doteraz si vsimam ze na socialnych sietach si pozera moje pribey a podobne, proste ma stalkuje a to uz preslo par rokov. Takze sa mu to vratilo.. ha ha.
@klarika454 ako moj EX, "lubim ta a preto to musime skoncit".. dnes uz na to spominam so smiechom 🤣🤣🤣