Ahojte,riešime s kamoškou ,že jej priateľ napísal ex s ktorou sa rozišiel v lete na MDŽ,čo by bolo ok ..keby že všetko naj....ale bolo to že kvety obrazok plus nech naďalej kvitnes do krásy...ona to považuje za už flirt....či myslíte je takáto správa ok?
On nie je ex!! On písal ex....zle som to asi napísala
to že je to ex - neznamená, že spolu nemôžu komunikovať - normálne jej poprial k sviatku - nič iné by som za tým nehľadala
Ak bude kamoška takto pokračovať ...o chvíľu bude ex
Pod flirtom si predstavujem nieco uplne ine. Kvoli novej znamosti nemusi spalit vsetky mosty...
@leuchtturm pravda....a ešte ju aj oslovil kvetinka...trošku tam bude flirt.....stačilo vsetko najlepšie k MDŽ
@lily14 vsetky svoje aktualne i exky aj ine zeny proste vybavil jednym a tym istym druhom vinsu.
pre neho ten sviatok nema ziadnu pridanu hodnotu, proste si vybavil povinnost, aby sa nepovedalo.
co mi pripomina, ked Kollar pride kupovat pernikove srdce s napisom Si moja jedina a kupi ich hned jedenast.
mala by sa prestat rozculovat a bud sa zasmiat, alebo nad to povzniest.
@lily14 ja tam nevidim ziaden flirt.
@lily14 ak kamoske napísal to isté, tak to iba skopíroval. Nech nerobí z komára somara
A čo že jej písal,veď mnohí exovia s exkami spávajú stále 🙂
@lily14 no muž bez fantázie, asi sa inšpiroval vo filme, tam tiež nejaký chlap kupoval vždy manželke aj milenke tie isté darčeky 😂
Kamoska robi z komara somara. Nic sa nestalo.
@lily14 ona odkiaľ vie, čo tej EX presne napísal?