Bývalý priateľ ma udal na políciu

23. jún 2023

Dobrý večer 🙂
Začalo sa to tak, že teraz už zo dňa na deň bývalý priateľ začal byť voči mne odmeraný. Čo som postrehla a on sa urazil. Niekoľko dní sa sme sa nekontaktovali. Myslela som, že robí schválnosti. Keď to už bolo dlhšie, volala som mu 2X aj písala SMS. Bez odozvi. Na to som už začala mať dosť strach, či sa mu niečo nestalo. Zavolala som do jeho práce 1X, kde sa zaprel.
Na druhý deň mi volali z polície, že to bol nahlásiť, že ho obťažujem. Že zatiaľ to riešia dohovorom, a keď sa to bude opakovať budú to riešiť podľa paragrafu.
Na to som mu napísala, že prečo ma bol udať. Jeho odpoveď bola, že veď on ma predsa neudal, iže keby ma udal, dal by to do zápisu
Načo to ten človek robil, nerozumiem. Môžem z toho mať v budúcnosti nejaký trestný postih ?

nykkushka
23. jún 2023

A načo to robíš ty? Veď keď je to raz bývalý, tak mu daj svätý pokoj a hotovo.
Mne osobne by sa tiež nepáčilo, keby môj ex ma terorizuje ešte aj v práci 🤦🏼‍♀️

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matullienka
23. jún 2023

A na čo mu stále vyvolavas a ešte k tomu do práce? Si normálna? Raz je to ex tak ma nezaujímajú keď nechce komunikovať na čo sa mu vtieras? Ty nemáš kúska hrdosti?

viestta
23. jún 2023

Policajti ti urcite nevolali, skor nejaky jeho kamarat. Je byvaly, tak je byvaly. Co ho furt otravujes? Co zo seba robis obet? Preco sa spravas ako onuca?

moonlight1210
23. jún 2023

On ta udal za obtazovanie a ty mu zas napises?
Neblbni.

A policia ti volala z cisla zacinajuceho 0960 alebo 0961? Ak nie, tak to nebola policia, ale daky jeho kamos.

No najlepsie urobis, ked zabudnes, ze existoval. Aj keby lezal v jarku vykoteny, uz to nie je tvoja starost. Sam chcel byt byvaly, nechaj ho byt byvalym.
On uz nie je tvoja zodpovednost.

A uvedom si, ze prehnany zaujem a starost o niekoho, kto o to nestoji, sa moze lahko preklopit do obtazovania. A ty naozaj mozes mat problem.

Tak ho nechaj plavat, ked to tak chce. Tak to niekedy dokonca byva, ze ked sa ozyvas a zrazu prestanes, zrazu ma druha strana potrebu sa ozvat.

autor
23. jún 2023

@nykkushka
@kittykat22
@viestta
My sme sa rozišli až po tom udaní.

viestta
23. jún 2023

Dost nestandardnym sposobom ti dal najavo to, ze uz si pre neho nula. Niektori chlapi su zbableci a nemaju odvahu povedat pravdu do oci. Bud rada, ze si sa chmula zbavila. Aspon na zaver sa ukazal co je on za extra trieda

lenkakravcova
23. jún 2023

Čiže udal svoju priateľku, že mu telefonuje a píše sms? 😶

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
23. jún 2023

Sorry ale ak tobolo pocas chodenia, museli ste mat riadne toxicky vztah

autor
23. jún 2023

@lenkakravcova Áno, tak. Ja som sa rozišla, keď som videla, že ma udal. Pred tým sme nebolo rozídení. ...Moja chyba, zle som uviedla súvislosti.

autor
23. jún 2023

@zmrzlinka2021 Áno, bolo to počas chodenia. A mám dojem, že mal inú ...

autor
23. jún 2023

@viestta Po rozchode by som nikoho nekontaktovala ja. To sme ešte boli spolu.

jaga18
23. jún 2023

Prečo by nemohli policajti volať? Aj keď v tomto prípade neviem, ako postupujú, ale mne sa už stalo, že mi volali. Šlo o incident na špeciálnej zakladnej škole , s tým, že boli povinní mňa ako zákonného zástupcu informovať, čo sa stalo a ako sa bude postupovať. Šlo o bitku medzi deťmi, pri ktorej poškodili nášmu nejaké osobné veci. Skoro som dostala infarkt keď sa mi polícia ozvala do telefónu , volali skôr, ako učiteľka

autor
23. jún 2023

@kittykat22 Ja som chcela normálny rozhovor. V kľude. Tomu sa vyhýval niekoľko ráz.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
23. jún 2023

@elizabet173 nie si sama.

autor
23. jún 2023

@elizabet173 Dosiahnuť nič. Len som chcela vedieť odpoveď. Či mám s ním ešte rátať. A keď nie, nech mi povie otvorene na rovinu, že chce končiť.

maca1984
23. jún 2023

Však píšeš , že je bývalý, že si sa s ním rozišla.
Tak rátaj ovečky a nie s ním.

petamich
23. jún 2023

pocuj nepisala si sem uz minule, ze mal prist a neprisiel k tebe a viezol domov kolegynu a ty si mu volala, pisala a ...? nejako sa mi to na seba podoba, tiez si tam autorka kusok odporovala

a nie uz ho prosim ta nekontaktuj, evidentne uz vo vasom vztahu nechce pokracovat - ved pises, ze ste sa rozisli, tak co ti este ma povedat otvorene?

autor
23. jún 2023

@maca1984 To bolo ešte pred tým

autor
23. jún 2023

@petamich Nie, to s tou kolegyňou som aj ja čítala. Téma nie je moja, ale podobná

maca1984
23. jún 2023

"Áno, tak. Ja som sa rozišla, keď som videla, že ma udal. Pred tým sme nebolo rozídení. ...Moja chyba, zle som uviedla súvislosti."
Sama píšeš, že si sa s ním rozišla. Tak ktorá z nás je mimo ?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyag
23. jún 2023

Veď ti dal jasne najavo, že s tebou nechce nič mať. Tak načo ho kontaktovať? Zabudni, nájdi si iného a buď šťastná 😁

autor
23. jún 2023

@maca1984 Po udaní som to ukončila, lebo udavačov k životu nepotrebujem. Čo je na tom mimo ???

maca1984
23. jún 2023

Prepáč ,ale očividne ty..
Pekný večer ešte.

tanyag
23. jún 2023

Takže polícia ti volala a povedala ti, že pán XY (jeho meno) ťa udal za obťažovanie? 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. jún 2023

@maca1984 Ten rozhovor som chcela ešte pred tým, bo som mala podozrenie, že možno má nejakú inú.