Bývalý priateľ chce zneužiť moje nahé fotky

20. mar 2021

Ahojte, ex som poslala nahé fotky a on to chce teraz zneužiť že ich všade rozpošle pokiaľ s ním nebudem, je to psychopat stalkuje ma vyhráža sa mi.. Prosím vás vedeli by ste mi poradiť co mam robit ako postupovať ? Dá sa na policii podať trestné oznámenie za zneužitie fotiek ?

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anukha
20. mar 2021

Uloz si vyhrazajuce smsky alebo emaily a s tym podla mna na policiu ist mozes...

torysheer
20. mar 2021

Môžeš, ak to máš ,, čierne na bielom", podať trestne oznámenie, budu ho musieť preveriť a urobia mu nonono. Či to zaberie, je druhá vec, ale hádam sa zľakne. Aleee.....dúfam že sa aspoň poučis, keď už chces posielat nahé fotky, ZÁSADNE bez hlavy

liljana
20. mar 2021

Uloz si tie vyhrazky a povedz mu, ze potom z neho vysudis aj posledne slipy, ked to urobi. Ved uz sa dopredu priznal.

nikpa
20. mar 2021

Posielat nahé fotky komukoľvek je veľká odvaha, ani vlastny muž s ktorym mam dve deti take žiadne mená. Nikdy nevies ako človeku prepne. Dúfam ze si sa poučila a držím palce aby ich uz nikto viac nevidel.

ivetka_kamo
20. mar 2021

Jasne, trestné oznámenie môžeš podať, je na to aj paragraf, vyhrážanie sa. Aj slušné roky na spamatanie sa 😉 neváhaj, hajzlom treba dat po prstoch a ty si vezmi ponaučenie, neposielat žiadne foto do budúcna 🙂 šup z postele, obliecť, upraviť sa, nech tam neprídeš jak troska, ale ako sebavedomá žena, ten prístup bude hneď iný, a psycho-ex nekomunikuj, neoznamuj.... Veľa šťastia

hopsadobrandejsa
20. mar 2021

Kde na tychto exotov chodite.......

Ako sa vravi, najlepsia obrana je utok. Napis mu, ze mas ulozenu sms komunikaciu kde sa ti vyhraza zverejnenim tvojich fotiek ak sa k nemu nevratis a ze ak ich zverejni, podas na neho trestne oznamenie.

Tvoje fotky sa v trestno-pravnej rovine povazuju za duchovne vlastnictvo cize bez tvojho suhlasu to nemoze zverejnit. Ak to urobi anonymne a policia vypatra ze to bol on, bude mat z toho poriadny maler.

Tvoj ex zrejme nepremysla nad potencionalnymi nasledkami svojho zameru cize ty ako racionalna, inteligentna osoba by si mu mala pekne polopasticky vysvetlit kde vsade sa chysta porusit zakon.

Ak to nezaberie, nezabudni mu pripomenut aby mu v base nespadlo na zem mydlo 😉

sofiapp
20. mar 2021

Ty nemáš o ňom nič?

ninusa221
20. mar 2021

Aj ja som mala takeho ex teda ak sa to da tak nazvať ked som bola mladsia a stale sa mi vyhrážal ze ak nepridem k nemu tak ze posle moju nahú fotku a takto poslala som ho kvalitne do pi.. 😂 podla mna ta len zastrasuje.. neposle ich 😀 bola by to hamba aj pre neho lebo by bol za dobrého chudáka 😀 ja som sa fakt odvtedy poučila

jaskolka
20. mar 2021

Ja som zase mala ex, čo mi až vnucoval svoje nahé fotky, nútil ma k tomu istému, že je to úplne normálne a nevedel pochopiť, že mne je to až odporne, a nebudem mu nič ja posielať 🙈🙈. Hádali sme sa kvôli tomu, kým sa mi úplne nesprotivil.

macekovam
20. mar 2021

No... Neviem načo sa fotíš a robíš takéto blbosti.. A inak mohla si si pýtať fotku aj ty do budúcna...

ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anukha
21. mar 2021

@jaskolka si ma pobavila, ze vnucoval svoje nahe fotky 😁

jaskolka
21. mar 2021

@anukha no vážne, on ich posielal napriek x mojim požiadaniam aj prosbam, že to nechcem a nepáči sa mi to, a, navyše sa aj urazil, ako to je možné 😃😃😃

anukha
21. mar 2021

@jaskolka 🤣👍😏