Stále je ráno okolo 3,4,5 online na FB...určite chodí z párty a z trtkaciek...a mňa to veľmi trápi😢😭sme pár týždňov po rozchode a neviem zabudnúť ach pomoc
@petulda333 Viem že on nespí,prišiel odniekiaľ....aj odomna takto chodil ...je veľmi maxany ale na messager sa nedá
Ale da, vymaz konverzaciu a blokni ho. A odkial ide, ti moze byt jedno
@petulda333 viem že môže,ale nie je😢
a čo chceš ako, že s tým robiť? 🙄
A môže on doma sediet a rozmýšľať nad tebou, že svietis presne z toho istého dovodu na zeleno 🙈 inak ja svietim online stále, aj keď nie som 🤷🏻♀️
@mondolina no nič...len sa mi uľavilo to napisat
@danulicek on doma určite nie
A co je teba do toho, kde on je? Ste rozideni. Bodka. Zmier sa s tym
tak a o toto som ja prišla, keď som sa pred rokmi rozišla, facebook sme nemali ani jeden a nemohla som sledovať, či o 3,4,5 svieti na zeleno, či niekde bol a rozmýšľať do rána, čo tam robil. Si takto normálna? To si naťahuješ budík na tú tretiu ráno, aby si zistila, či svieti? Vymaž ho z priateľov, aj zo svojho života. Ak to nedokážeš, smer psychológ. Je dobre, že ste sa rozišli, nie si zrelá na vzťah, prepáč, inak bežne svieti aj môj a pri tom spí vedľa mňa
Uz mal u teba klepat nocne rezne iny a bolo by ti to jedno.
A ty ako po nociach nespis, alebo ako vieš, že on je online?
aj ja svietim 24h na FB.. :D a spim :D nespehuj a staraj sa o svoj novy zivot.
och porozchodovy stalking :D
Trtka, zuruje, uziva si. Dufam, ze kruta realita a nejaky ten plac ta rychlejsie posunie dalej
Znama kedysi davno stavala cele noci autom v bocnej ulicke a sledovala, ci ex je doma, kedy v noci odchadza (vtedy sla tajne za nim), kedy prichadza (ak nebol doma), kto k nemu ide, hlavne zeny. A kedy odidu.
A zozierala sa tym. Ale aj ju uspokojovalo, ze ma o nom akysi (pofiderny) prehlad. Kontrolu. Citila sa tak stale akousi sucastou jeho zivota.
Prestala, ked zistila, ze ex o tom vie, smeje sa na nej s kamosmi a uzatvaraju o nej stavky. Co ju aj donutilo konecne ho postupne vypustit z hlavy a zacat zase zit. Takze jej nevedomky pomohol.
Tym, ze ho sledujes, nic neziskas. Neostanes tym s nim nadalej aj po rozchode v akomsi prepojeni. Jemu je to najskor uplne jedno, co robis a nerobis. Ty len stracas cas.
Sustred sa na svoj zivot. Riadny spanok a to, aby si ty mala zo zivota zazitky.
Pozeranim po nociach na zelenu bodku neziskas nic.
Zrejme som nikdy nebola zalubena tak aby som obetovala spánok za spehovanie ex. Apropo ja tiež svietim občas na zeleno niekedy o 3,niekedy o 4 niekedy až o 8 záleží kedy začínam v praci
@moonlight1210 to ešte dobre dopadla, poznám ženu, ktorá takto sledovala bývalého muža a skončila na psychiatrii
Akurát minule som pozerala na svojho muža ako si hovie pred tv a zlomilo ho na spanie, pritom na messengeri bol aktívny 🙈 čiže asi toľko k tomu k aktivite na soc sieti
a keby aj denne bol v posteli u inej, tebe by to malo byť už úplne fuk. Ty by si chcela takého muža späť? Naozaj? Stála by si o neho? Buď rada, že ste od seba.
Toto nedopadne dobre, si ním posadnutá, vymaž si ho,...inak ja som ani nevedela, že to svieti na zeleno aj keď nie som online, ja som stará škola 🙂
@moonlight1210 ach ako obdivujem, ze podaktori takto dokazu mrhat svojim casom 😳 mne sa furt zda, se 24 hod mi nestaci na to, aby som stihla vsetko, co chcem...
Môj priateľ práve chrní vedľa mňa na gauči a je online. A ty sa zobuď ženská preboha 🤦♀️ Daj si zo dve facky nech sa preberieš. Vieš vôbec čo je to sebaúcta a hrdosť? Vygoogli si to. Áno je dosť možné že chodí po rôznych party a užíva si s babami. Veď je slobodný tak nech si užíva. A začni si aj ty lebo skončíš na psychiatrii. Je to bývalý a to znamená že už nie je terajší. Tak sa podľa toho chovaj
Moja zlata cim skor si ho vymazes, pripadne uplne bloknes, tak tym lepsie pre teba. Takto ho len sledujes a ublizujes tym sama sebe.
A čo teraz. Či keď nechodíš ty, nemôže ani on? Veď už s tebou nie je, takze je ťa do toho vieš čo.
@moonlight1210 toto poznam? Nesledovala mna😄 nam este qj cestou pislala sms,zase ide k tebe... alebo bola u teba do 3tej.🤦♀️
A ak si bola takato aj vo vstahu,ani sa necudujem ze nieste spolu.
Ty zhasni a spi, urobíš pre seba len to najlepšie 🍀
Ja svietim tiez a zarucene spim. Ste rozideni, tak nato kasli a vymaz z fb