Bývalý partner ma verejne uráža

14. júl 2022

Žienky potrebujem poradiť 🙄 S ex mam skoro 2rocne dieta(dovod rozchodu bol qlkohol a jeho utoky na moje starsie dieta).Momentalne žijem s novým partnerom už vyše roka a malú odovzdávam ex kedy chce nerobím napriek ani nekomunikujeme len napíše kedy pre malú príde.To je cele.Ja odovzdám (cca za 2hodky ju dovezie)Ale permanentne mňa aj môjho partnera uráža píše mi nenávisťou sms (nevyhraza sa len uraza)Ale dnes to eskalovalo ze mi už vyhukoval pod barakom a naozaj hanlivé veci navyše totálne vymyslené.Co mam robiť??

Zvyšok dám do komentára nakoľko sa mi to nezmesti.

autor
14. júl 2022

On je človek ktorému je všetko jedno ale zase s malou je super tak som to vždy len nechala tak pre jej dobro.Ale toto už prestrelil.Tak to chcem nejako riešiť.Na súd som nedávala ohľadom zverenie dieťaťa lebo také problémy neribi aj výživné platí jak sme sa dohodli.Tieto jeho urážky začali až keď som sa odsťahovala.A už je to dlha doba.Cakala som ze sa umudri ved mu nijak nikto neškodí ale on je tak plný nenávisti ,ze takého človeka som ešte nestretla.Dala som mu vytúžené dieta starám sa on naozaj veľmi dobre co aj jeho rodina nechápe aký má stále problém.Ale nemôžu mu povedať nič.Tak co robit ?Dakujem za každú radu.

zmrzlinka2021
14. júl 2022

Chod s tym na policiu, vsetko si nahravaj, rieste to s terajsim frajerom takymto sposobom. Nie si povinna tolerovat toto jeho spravanie.

PS: viem, ze sa na to nepytas, ale budem mozno az drza - prosim, pouzivaj dobru antikoncepciu, aby si s tretim frajerom nemala tretie dieta.

anjelicek26
14. júl 2022

Skus do toho zatiahnut tretiu osobu, ktorej ex doveruje - jeho otca, brata, dobreho kamarata...sadni si s touto osobou a povedz, ako sa on chova a ze robi zo seba debila a mal by mat trosku sebaucty a chochmesu k matke svojho dietata po rozchode byt aspon na urovni - normalnosti, ak nie slusnosti, lebo jeho dieta to vnima a vidi... a to posledne, co hadam chce je dieta s psychickymi problemami, lebo rodicia si riesia nejake nevyventilovane emocie... Tato osoba mu to podla mna bude vediet podat tak, aby si to aj vypocul, urcite ma niekoho takeho v svojom okoli... kazdy mame...

autor
14. júl 2022

@anjelicek26 a tu je kamen úrazu jemu je všetko jedno on nejakých kamarátov nemá ani nikoho nepočúva.Jeho mama to skúšala a len hukal aj po nej.Jeho rodina je z jeho chovania zúfalá lebo im je ľúto co mi robí a hlavne keď ja som nič nespravila vedia aká som.Nikdy som mu nerobila napriek ani nič zlé ani neprovokovala preste som odovzdala malú a tým to haslo bez slova.

autor
14. júl 2022

@zmrzlinka2021 tak tu radu ozaj nepotrebujem momentálne mám partnera ktorého poznám od malička a viem ze to je clovek na ktorého sa dá spoľahnúť 😊 Niekedy si žena prejde peklom aby nakoniec mala co si zaslúži.

zmrzlinka2021
14. júl 2022

Prosim ta, neber to v zlom, ale mas dve deti od dvoch roznych muzov, nepotrebujes dalsie dieta s dalsim "partnerom". Podla mna, aj s predchadzajucimi frajermi si zila a aj mala deti s tym, ze si verila, ze sa na nich mozes spolahnut.

marisoul
14. júl 2022

@zmrzlinka2021 myslím si, že toto je čisto len a len jej vec a takisto si myslím, že "odporucanie", že nepotrebuje ďalšie deti je riadne cez.

zmrzlinka2021
14. júl 2022

@marisoul pravdaze je to jej vec a pravdaze ziadne odporucanie nemusi brat do uvahu - kazdy clvoek moze zit podla svojich predstav, ja dosledky jej rozhodnuti nebudem niest, taktiez ani ty...

autor
14. júl 2022

@marisoul ďakujem a presne tak to aj je 😊 Nebiem prečo tu majú niektoré mamičky potrebu moralizovat 🤔 Žiadala som radu ohľadom iného nakoľko si neviem rady aby som tým neskodila dieťaťu.

liusa82
14. júl 2022

@zmrzlinka2021 aj ja sa vždy nad týmto pozastavim a nechápem tie ženské .Mňa keby už jeden chlap sklame tak v živote žiadneho už nehladám čo by som bola znechutena a radšej by som bola sama.Nechápem túto dnešnu dobu vystriedať aj xy manželov alebo priatelov a dieťa každé od iného

autor
14. júl 2022

@liusa82 vidíš a nájdu sa zase ženy co nedostanú do konca života samé len aby ich niekto ako si ty moralizoval 🤷‍♀️ Aši máš úžasný zivot a nič také si zažiť nemusela tak ti gratulujem ale nie každá mame také šťastie.

marca12
14. júl 2022

@liusa82 nie kazda zena zatrpkne. Rozumna zena ide dalej,vezme si ponaucenie a uz vie,co caka od partnera a comu sa ma vyhybat. Ja by som nechcela ostat zatrpknuta a odmietat vsetkych chlapov. Poznam mnoho zien,ktore zazili peklo a nasli si potom dobrych muzov.

marca12
14. júl 2022

Mozes podat nanho trestne oznamenie. Ukazes na policii smsky,opises,co vsetko vyhukuje pre domom a zacne sa konanie. Ak je aspon trochu pricetny,tak ho to zastavi. Ak je totalny kreten,tak ho ani toto nezastavi. Za skusku to stoji

autor
14. júl 2022

@marca12 presne takto to ma aj bit nie ostať zatrpknuta a sama len pre zlé rozhodnutia a naivnu dôveru.Viem ze momentálne mám úžasného muža a myslím si ,ze to viem už posúdiť.Skoda len, ze rady na danú otázku sa mi nedostalo len zbytočného moralizovania odveci 😕

autor
14. júl 2022

@marca12 ďakujem takže asi polícia?Nechcela som to hroziť ale nemám na vyber 😔 Také divadlo co ten chlap zahral aby si našiel inkubátor pre svoje vytúžené dieta si nedokáže snáď nikto pricetny predstaviť.Aj po tom všetkom som sa k nemu chovala normálne koli dieťaťu ale nedáva mi na výber.

marca12
14. júl 2022

Ano policia,jedine tak ho zastavis. Ak ho vobec zastavis,niektori pokracuju v terorizovani dalej,je to strasne

autor
14. júl 2022

@marca12 ved práve že sa bojím aby to nebolo horšie.On je človek bez zábran a jemu nikto nedohovori nemá žiadne emócie cítenie snáď k nikomu okrem malej 😔 Myslela som ze koli nej to bude lepšie časom ale je to len horšie.

kate211
14. júl 2022

K tvojej otazke - ak vyhukuje pred tvojim domom, volaj policiu.

Na druhu stranu - bohvie ci realne tak velmi vyhukuje a ci nema aj dovod. Dieta nema ani dva roky, uz viac nez rok zijes s inym, pritom mas dalsie dieta od ineho a plodit asi budes dalej. Je ale pravda, ze ti nema co vyhukovat pod barakom. Ak ho aj serie tvoja kvalita zivota, ma mlcat, poucit sa a hladat ine zeny, ktorych zivotnym cielom neni len plodit a kazdy rok sa zamilovat do ineho.

simona20201309
14. júl 2022

Ach vidíš, ženy ta tu pourazali už na prvej strane pre tvoj spôsob života. Tvoj ex asi ním tiež nie je nadšený. To prvé dieťa žije už s tretím ockom. 🤨
Neporadím ti co s tvojim ex, asi len toľko, že zrejme nevie spracovať svoj hnev. Podaj trestné oznámenie, čo iné sa dá poradiť???

elizabet173
14. júl 2022

@liusa82 to je tvoj názor, že ak ťa muž v živote sklame, ďalšieho už nehľadáš, ja som hľadala, nie vždy sa to podarí na prvý krát. A som rada, že som hľadala. S druhou časťou tvojho príspevku súhlasím, dieťa s druhým mužom by som nechcela, len to má háčik, ak stretneš človeka, ktorý je bezdetný a miluje teba aj tvoje dieťa, on chce tiež svoje vlastné a nie je veľmi fér mu to odoprieť. Ja som preto hľadala muža, ktorý už dieťa má, lebo som nechcela mať deti, ktoré by mali každé iného otca

autor
14. júl 2022

Akože pardon ale moralizovanie si môžete odpustiť nakoľko nepoznáte situáciu 🤨 Človek ktorý útočil slovné vulgárne na moje dieťa snad nemal ostať s nami v domácnosti! CIZE tieto moralizacie SJ prosím odpustiťe žiadala som radu ale mam dojem,že tu to proste funguje na spôsob nudí sa tak bude proste komentovať co netreba. NEMA najmenší dôvod sa tak chovať nakolko on si behal za zenskymi a ja som sa doma starala o deti!!Čiže toľko k tomu.Ak mate ešte niektorá potrebu komentovať kolko deti s kým a koľko kde co ako prosím scrollujte ďalej nakoľko toto mi absolútne nepomáha!Ten človek útočil na vlastnú matku a rodinu čiže toľko k jeho povahe ja som o tom nevedela.Nikomu neprajem sa niekedy do takej situácie dostať.Ak neviem poradiť jasne co si ešte nekopnem keď sa nudím toto snáď len ženské dokážu jedna druhej robiť 🤨

1gabriela13
14. júl 2022

Jedine zavolať políciu. Ja tu nejdem moralizovať ani nič,len hovorím za seba.ja kebyže sa rozidem s jedným mužom,tak si sakramentsky rozmyslim s kým splodím to druhé ,a alkoholu zrejme holdoval aj predtým,nezačne človek zo dňa na deň. Len tiež dobrá rada,už buď opatrná. Ale prajem ti zo srdca aby to bol už ten pravý.

autor
14. júl 2022

@elizabet173 presne toto na ďalšie dieťa mame kopu času a tohoto muža poznám odjakživa nakoľko .Zivot ma divný zmysel pre humor 🙄 Obaja sme si vytrpeli a konečne sme šťastný čiže aj to dieťa není niečo čo by som mu nedala.Cloveka žiaľ niekedy nespoznas ani po rokoch žitia s ním a žiaľ nikto nevie aké masky nosí kým sa neukáže aky reálne je.

autor
14. júl 2022

@1gabriela13 ďakujemaj veľmi pekne 😊 a žiaľ nevedela som aké vážne to je všetko som sa dozvedela až v 8mesiaci keď som nachádzala poschovavane fľaše a jeho rodina mi povedala prečo sa s ním nebavili roky 😔 Potom začali utoky na staršie dieťa a to neprajem žiadnej matke zažiť opakovalo sa to druhý raz a povedala som dosť.Cize nie vždy môže žena za to ,ze ma aj dve či 3deti a každé s iným mužom.Nikdy nemoralizujem pretože neviem aké to ten človek mal nakoľko som sa sama v takej situácii neocitla a ani by som nechcela.

autor
14. júl 2022

@1gabriela13 a ešte druhe dieta bolo po 8 rokoch samoty čiže toľko k tomu.Myslim ze každá žena si zaslúži šťastie mne trvalo 8rokov dat ďalšiu šancu q žiaľ zle rozhodnutie.

kate211
14. júl 2022

"Nie vzdy moze zena za to, ze ma dve ci 3deti a kazde s inym muzom". Skoro mi zabehlo. :D :D A kto za to moze? Ti traja muzi? Alebo kto?

autor
14. júl 2022

@kate211 prvý agresívny co ma tlkot jak žito od ktorého sme odišli keď malo prvé mesiac 🤨
Druhý alkoholik ktorý to vedel tajiť tak ze každý len zasol keď sa to prevalilo ale jasne žena si za to môže!!Vieš čo nikdy sa nesmej tomu co je na zemi lebo sa môže stať ,že spadnes ty sama.Potom bude nejakú inú dusit smiechom.A nikdy nehovor mne sa to stať nemôže lebo osud je vrtkavy.

kate211
14. júl 2022

Na debila natrafit mozes kedykolvek. Ale to kolko mas deti a kolko otcov im vyberies si urcis len ty sama. Resp. zvolenie k tomu davas aj ty a bez tvojho rozhodnutia to nejde. To hovorim len k tvojmu komentaru, ze nie vzdy zena moze zato ci ma 3 deti a kazde s inym.

elizabet173
14. júl 2022

ty si ma nepochopila, ale nevadí. Ja by som nehľadala muža, ktorý dieťa nemá, práve z toho dôvodu, že by som nechcela mať viac detí a každé od iného muža. Neviem, či tvoj priateľ deti má alebo nie, ja tiež nechápem pohnútku mať s každým mužom, s ktorým mám vzťah, dieťa. Či sa ti to páči, alebo nie, svojich predošlých partnerov si dobre nepoznala, nežila si s nimi dostatočne dlho, kým si otehotnela. Ľudia sa totiž radikálne nemenia, to iba v niektorých témach na MK, v reálnom živote nie

simona20201309
14. júl 2022

Najhoršie na tom je to, že máms malé 2r dieta a už žiješ s iným. Je jedno že sa poznáte od detstva. Kde bol doteraz?
To, že si nevedela ze pije, to ti ťažko niekto uveri... alkohol razí z človeka aj 2 dni, alkoholika je rozoznať na kilometer.
Nemáš dobrý odhad na mužov, a obávam sa, že ani ten tvoj tretí nebude ideálne riešenie.
Co sa týka finančnej situácie, tak áno, tu človek naozaj nebie ako dopadne. Stat sa môže čokoľvek. Ale to, koľko detí budem mat a s koľkými mužmi, tu už si dovolím povedať, že mne sa to nestane. Keby som sa 2x takto popalila, určite by som tretie dieťa neplánovala a používala by som kvalitnú antikoncepciu.