Ahojte potrebujem poradi. Dopredu uporozňujem že rady typu vykašli sa na neho počuť nechcem.
Skusim to vysvetliť v skratke. Stalo sa to že moj ex si cez badoo našiel inú babu do ktorej sa vraj zaľúbil a dva mesiace chodil aj s nou aj so mnou zároveň. Samozrejme keď sa na to prišlo ja som ho poslala do kelu a on si vybral ju no nik v tom obdoví netušil že ja toho chlapca budem nadalej milovať. Pár kráť sme sa stretli po tom celom incidente a nech chcem klamať akokoľvek tak to nejde lebo moje oči ma stále prezradia. Posledné dva týždne boli celkovo vypäté. S bývalým sme sa stretli dokonca sme sa aj pomilovali ale ani jeden z nás to nebral vážne. Ja ho stále šialene milujem a čo chce on nevie ani on sám. Poslednú nedelu mi volal že tá druhá žena mu zakazuje stretávanie sa so mnou a aj kontakt so mnou a že to nemám brať tragicky že stále sú spôsoby ako sa môžeme stretávať a komunikovať ale môžme komunikovať iba tak aby ona na to neprišla. Neskôr v ten večer mi teda volal ked bol s nou a mal už dosť vypité. Ju som počula v pozadí ako mu hovorí čo mi má povedať a tak ale kedže bol dosť opitý tak namiesto toho aby mi povedal ako veľmi ľúbi ju povedal že lubi mna ja som to nebrala veľmi do úvahy ved nebol triezvy ale ona mi začala robiť scény začala ho fackať hádzať tvrdé veci po nom a tak........No a dnes 3 dni po tomto všetkom som sa s ním stretla. Fyzicky ho stále priťahujem to viem lebo mi to sám dnes povedal ale on nevie čo chce. Vidím na ňom že s nou šťastný nie je. Bojí sa jej reacie musí sa zakrádať a klamať lebo inak je zle. Čiže dnes mi volal aby mi zas oznámil že sa so mnou nebude stretávať a ide ma blokovať lebo to ubližuje jeho vzťahu s tou ženou a neviem nakoľko vážne to mám brať kedže v nedelu mi povedal čo mi povedal. Nerobím si s ním nádeje no je pravda že ho stále veľmi ľúbim a spravila by som všetko pre to aby som sa s ním dala znova do kopy. Zároveň si uvedomujem že to čo mi spravil raz môže spraviť znova no ja to chcem riskúť. Chcem risknúť všetko len aby som mohla s ním byť znova šťastná. Prosím pomôžte mi ako si ho znova získať. Nechcem byť bez neho.
Za rady vopred ďakujem.
Z vlastnej skusenosti- uz mu nikdy nevolaj, neodpovedaj na jeho telefonat. Chce ju, ty si len pekna spomienka, istota. Vsetko ohladom teba poprie, zhodi len teba. Poplac si mesiac, pol roka...ale kasli na neho. O rok,dva bude dobre a nebudes chapat, ako si oo nom mohla tuzit.
Teraz podvadza tu druhu stebou a ze nevie co chce🤣a ty si myslis ze ked by ju koli tebe opustil zeby si snim bola štastna. A ked ho budes nudit zas si najde inu pre ktoru Ta odkopne. On nemilije ani jednu z vas. O takeho hlupeho trudika sa dve trhaju akoby bol posledny chlap na svete. Tebe nie je rady ani pomoci. Tak mu povedz ze ho chces spet seriozne do vztahu a uvidis ako sa zachova. Ale velku sancu tomu nedavaj
@niektonikto ahoj, asi si ešte mladá a neskúsená, lebo nijaká zrelá a normálna žena, ktorá ma sebaúctu a pozná svoju hodnotu by s takýmto chlapom nebola. Verím, že ťa to bolí, miluješ ho, myslíš si, že iný pre teba neexistuje, ale uistím ťa, že existuje aj pre teba muž, čo ťa bude milovať, bude si ťa vážiť a bude verný. Tak sa nezahadzuj s niekým takýmto.
@niektonikto Ano, povedala si ze nechces pocut rady typu Vykasli sa na neho ale zial tu ina rada nemoze byt. Tvoj pribeh je uplne ukazkovy pripad kedy muz vyuziva zenu, alebo skor zeny kedze obe ste mu dobre len na pobavenie.
Ty naozaj nevidis aka absurdna je tvoja veta ze on sa boji jej reakcie a ze sa musi zakradat a klamat lebo inak je zle? Ved je to jeho frajerka. Jasne ze je zle ked ide za tebu. Co ma ona byt v klude a dopriat mu aby si uzil?
Mne sa zda ze ty si myslis ze ta druha ho drzi v zajati ako nejaka bosorka a diktuje mu co ti ma povedat do telefonu a nechce ho pustit von aby sa s tebou stretol. Je mi luto ale takto to nie je. V skutocnosti si tento muz uziva radovanky s dvoma zenami a kazdej rozprava oblbovacie reci. Aj ked on sa ani velmi nemusi snazit s tymi oblbovacimi recami, lebo obe zeny sa mu nukaju a trhaju sa o neho aj napriek tomu ze ich obe zranuje a ublizuje. Ver, ze toto nie je dobry partner a ze ti prinesie len bolest aj keby ste sa dali dokopy. Ale zivotne lekcie sa asi nikdy nedaju naucit tak ze clovek pocuva rady od ostatnych... to si clovek len musi prezit. Dufam ze pochopis kde robis chybu v tomto vztahu a ze si najdes ineho, lepsieho.
@niektonikto asi mate vsetci traja nieco malo po dvadsiatke, tipujem. Ked ohnive city a vasne su vam este dolezitejsie, ako kludny vztah, kde sa mozete spolahnut a mat oporu.
Nebudem ti pisat, aby si zabudla. Ked to nedokazes, tak to nedokazes (aj ked casom najskor zistis opak a este sa seba budes pytat, co ta vobec k nemu tolko tahalo).
Ale napisem ti: nestretaj sa s nim. Stracas cas a moznosti. Okolo moze ist taky ako on, len lepsi, milujucejsi, pre koho budes jedina. Ale ty ho nevidis, lebo mas teraz oci, usi, mozog len pre tohoto.
Ten tvoj potrebuje stale korenie vo vztahu. A tym korenim je pre neho milenka a sex s nou.
Kym mal teba, milenka bola ona. Ibaze ty si to “pokazila”, chcela si byt jedina. A ak to neslo, rozisla si sa.
Tak siel za nou. A milenkou si sa stala ty. Prehodila si si s nou ulohy.
Teraz chce byt zase ona jedina. Zas to “kazi”. Dava mu podmienky. Len sa zatial, potvora, nechce rozist, ze?
Ty si sialene zalubena do predstavy, ze ta stale miluje a nikdy neprestal. Davas velku dolezitost jeho vyznaniam.
Slovam.
Ciny hovoria nieco uplne ine.
Lebo ked sa sa stretnete, tak ta pretiahne a ide zas k nej. Ako kedysi sa tajne stretal s nou, vyznaval city jej, pretiahol ju a siel spat k tebe.
Az sa vrati oficialne k tebe, bude zas udrzovat kontakt s tou druhou. Ak ta bude mat rozum, odreze ho definitivne.
Je dost mozne, ze to ho tak rozpali, ze urobi nemozne, obrati svet, len aby ju zas ziskal.
Teoreticky si toto mohla skusit ty. Ale tu sancu stat sa vzacnou si uz prepasla. Uz si na zavolanie vzdy pricupitala, este aj hrala jeho hru na utajovanie, aby si ho “chudacika” chranila pred tou druhou, cela blažená, ze je to o tebe, lebo v tvojom ponimani on bezi za tebou.
V jeho ponimani si on urobi cas, piskne: teraz pod!, aby si dal s tebou pich a siel zas domov k tej druhej.
Na toto si sa pre neho zredukovala. Na isty pich, babu, co je stastna, ze jej telo ho rajcuje a rada mu preto da.
Keby sa chcel vratit k tebe, tak sa vrati. Ved vidi, ze dvere ma u teba otvorene. Ale on sa nechce vratit.
On ta nechce.
Darmo si robis nadeje z jeho slov o laske k tebe. Pred kamosmi je geroj, ktory sa pochvali, ako to ma s vami dvoma dobre zorganizovane.
Never tomu, ze sa v duchu kvári trapenim, ako sa medzi vami rozhodnut. Netrapi sa nicim. Jedine, cim sa trapi je, aby mu ta oficialna z vas nerobila sceny. To ho na tom celom nebavi.
Nechces pocut vety typu vykasli sa nan? No dobre tak nekasli a bud jeho rohozka a daj mu vzdy ked ti zavola a stretnete sa. Neviem co ine by si tu chcela citat..
Nič iné,ako práve to, čo nechceš počuť, sa tu nedá povedať. Tipujem, že máš tak po 20,inak by si také dačo ani neriešila a exa poslala úplne k vode, a ani o neho už nezakopla🙈. On si bude užívať pocit, aký je úžasny macho, že o neho sa idú potrhat dve hlúpe naivky. Neľúbi asi ani jednu z vás. Ale ako chceš, bud pocuvnes rady tu skúsenejších žien, alebo kľudne rob podľa seba,pribehni, keď ti zavolá, spln mu,daj mu všetko v posteli a potom si poplac nad tým, ako si mu naletela
daj si marťankov, paralen bejby a šup spinkat pod perinku....
Klameš samu seba.... Si do neho zamilovaná tak jediny kto ten váš sex nebral tak vážne bol on...
A. S prepáčením hlúpe a naivne ste obe a on hra na dve strany, nemiluje vás ani jednu...
A chceš byť s ním znova šťastná? Ako môžeš byť šťastná keď vieš ze chodí za inou a spáva s inou... Nenapíše kašli na neho keďže to čítať nechceš, ale teda používaj aspoň ochranu nielen kvôli prípadnému tehu... Ale aj kvôli pohlavným chorobam
Pekne sa s ním ďalej zamotavaj, nejako ho pritiahni k sebe, začnite spolu opäť, alebo ideálne ostaň tehotná... Budeš ho mať, budeš mať to, čo si chcela. Ideál muža. Adonisa.
A potom sa musíš naucit na MK zakladať témy anonymne, lebo to budeš potrebovať, keď tu budeš vyplakávať.
Keby sme ti radili, ako toto individuum získať, tak by sme ti radili veľmi zle a neuprimne. Lebo obvykle človek chce poradiť v dobrom. Ale s nim šťastná nebudeš, kto raz podviedol, podvedie zas a zas. Chceš o pár rokov sedieť na MK, písať, že si tehotná, alebo dokonca už máš dieťa a muž má frajerku? Ak áno, tak len pokračuj v tej hlúposti, čo robíš, plač za bývalým,ver mi všetko, čo ti bude bulikat, skrývajú ho pred terajšou, šialene ho miluj a určite s nim spávaj, koľko sa dá. Je takmer isté, že ho takto nezískas, no ale ktovie, možno ho sex očarí, a bude si užívať naraz dve milenky, pri troche šťastia urobí decko vám obom. A on si nájde tretiu . Ak sa más len trochu rada, a vážiš si seba samu, zabudni na neho
@niektonikto fuha ale to je strašný ko*ot, dievča maj trochu sebaúcty a preruš s ním akýkoľvek kontakt, až mi je trápne za teba
vymyslene...
No chce ta ako bokovku bez zavazkov s výhodami. Alebo nie.. Ale ako jedinú ta nechce. Pozbieraju zvyšky sebaucty, pozri sa na to tak ako to je, že ťa proste zneužíva, ty strácas čas a zabudni na neho. Využi možnosti ako sa od neho odpútať 😂 je to síce nie veľmi pekne, ale kľudne aj novým chlapom. Za blokuj ho, lebo v slabých chvíľach ťa zase začne nahovárať na stretko a potom do toho zase spadnes... A toto vyrieši len čas... (veľmi dobre poznám 🤦♀️)
Nebudem rozoberať bokvky, ale že šialene miluješ alkoholika svedčí o "vysokej" úrovni tvojej inteligencie a zodpovednosti.
Je to kkt a ty si hlupaňa, sorry not sorry. Takto má sex u dvoch a možno aj u ďalších a ostatných problémoch nehovorím. Ešte si sprav dieťa a bude to topka. Ale budeš asi veľmi mladá, tak čo ti na to napísať. Každý sa učí na svojich chybách a niektorým stačia chyby tých druhých.
Moja mam hovori ze kazdy si musi posrat svoj zivot sam az potom zbada ...
zodpovednost ziadna, 2 baby naraz, pekne reci pre obe. To by mu vyhovovalo. Aj deti vychova pre obidve alebo to odide k tretej?
@niektonikto všetci ti tu radia dobre...
Viem, že to nechceš počuť...ale nebudeme ti "ťahať medové fúzy" popod nos...
Buď k sebe úprimná.....keby sa k tebe vrátil...vedela by si mu veriť, že by ti to neurobil znovu?
@niektonikto Toto ale s laskou nema nic spolocne. To je len tvoj chtic a tvoje ego a tvoje predstavy o nom, ktore su uplne mimo reality. Za 5 rokov si budes trieskat hlavu o stenu, kde si nechala rozum.
@niektonikto toto mi urobila moja. Našla si chlapca a bola s ním aj so mnou. Istý čas spala s ním aj so mnou. Potom som na všetko prišiel. Klamala do poslednej chvíle. Potom sa s ním pohádala a ostala so mnou. Ver mi stále na to myslím. Trápim sa a ona sa s ním znova kamaráti. Keď som jej povedal že mi to vadí, povedala že sa môže baviť s kým chce a vynadala mi. Som podobný ako ty, a také povahy su slabé a trpia. Normálny človek by to ukončil za 5 minút... Láska nie, ale závislosť. Inak ver aj tak si nájde inú ak by ste boli spolu. Mám veľké podozrenia a dôkazy že moja nespí len so mnou....
@niektonikto Čo to je za úžasného chlapa, že sa oňho zúfalo trhajú dve ženy, ktoré obidve vedia, že ich podvádza s tou druhou???
@niektonikto Vyčuránek. Žije s babou s ktorou žiť chce a spí so ženou, ktorá ho miluje a ktorú opustil.
Skús si to po sebe ešte raz prečítať.. s porozumením. Keby chcel byť s tebou, tak je s tebou. Myslíš, že je nesvojprávny? Že svojej terajšej nemôže povedať koniec keby naozaj chcel? Tvoj expartner chce zjavne chodiť s tou druhou a popri tom fikať teba.