Bývalý partner ma ohovára

23. máj 2024

Dozvedela som sa o sebe to co ani nie je pravda. Nedavno som sa rozisla s jednym muzom a od znamych som sa dozvedela ako ma okydava a ze som clovek bez emocii neviem sa usmiat..pritom on bol casto negativny usmial sa malokedy a sranda s nim bola tiez len zriedka. Ja som emotivna dost na co som ho aj upozornovala..ked som plakala pred nim pytal sa ma s chladnou tvarou co placem. Vitala som ho doma s usmevom ale pri nom som sa citila uz ku koncu ako vo vazeni, nevedela som sa uvolnit a uz som svoje pocity potlacala az som to ukoncila. No ze ma takto okydava sa ma dotklo..lebo to pravda nie je..

viestta
23. máj 2024

Ti ktori ta poznaju vedia aka si, ti mu toto nezozeru a to co porozprava tym co ta nepoznaju ta trapit nemusi.
A samozrejme, ze ked uz si byvala tak ta nebude vychvalovat. Ci?

syslik81
23. máj 2024

mozno neokydava mozno ta tak naozaj vnimal ... to ze ty seba vnimas inak neznamenaa,ze aj druhy to maju rovnako ,, hod to za hlavu a posun sa dalej ..jeho to prejde

autor
23. máj 2024

@viestta to je pravda on kydal aj mne na byvale..no trochu sa ma to dotklo proste

huxy
23. máj 2024

Verím že ťa to mrzí. Ale ak na teba kyda a nezakladá sa to na pravde, to hovorí o ňom, aký je. Nie o tebe. Hod to za hlavu a netráp sa tým.

autor
23. máj 2024

@syslik81 tak ja praveze dost prezivam emocie a hlavne v istom obdobi ako vacsina zien ale skor som mala pocit ze mu to vadi. On bol tiez dost chladny celkovo..no ked to bolo take zle so mnou ako rozprava neviem preco sa ma snazil prehovorit a ako ma lubi, ked som sa s nim rozisla..

autor
23. máj 2024

@huxy dakujem pokusim sa

mira0611
23. máj 2024

Ahoj, prosim ta neber si to k srdcu. On je na teba nastvany, a ohovara ta, aby sam seba presvedcil, ze nic nestratil.
Normalny inteligetny clovek, takemuto neveri. Mne ked niekto zacne ohovarat niekoho, ked nemam inu moznost vypocujem si ho, ale skor je to pre mna dokaz jeho jedovatosti a nezrelej osobnosti, nez vizitka ohovaranej osoby.

deti95060810
23. máj 2024

vykašli sa na somára. .len ukazuje ako sa cez ten rozchod nevie preniesť...

huxy
23. máj 2024

Tak to je asi jeho jesitne ego. Nedokáže sa cez to preniesť, že si sa s ním rozišla, plus ťa potrebuje očierniť. Možno čaká od ľudí že ho budú ľutovať alebo ťa spolu ohovárať 🤷🏼‍♀️

autor
23. máj 2024

@mira0611 dakujem za podporu..no hovorili sme si ze sa rozideme v dobrom a necakala som to proste

autor
23. máj 2024

@deti95060810 asi to tak bude najskor

autor
23. máj 2024

@huxy tak mna ked sa niekto spyta tak poviem ze sme si nerozumeli ale rozpravat aka som bola hrozna. Presne ako o byvalych. Preco su chlapi y takymi hroznymi zenami teda?

rorino
23. máj 2024

Tým,od ktorých si sa to dozvedela,si mala povedať,že pri ňom si sa nedokázala usmievať,preto si ho aj nechala,ale že teraz si to dosýta vynahradís😂

lonely66
23. máj 2024

zažila som už všeličo. skúsim to zhodnotiť nasledovne:
- človek, ktorý ohovára bývalého partnera po ukončení vzťahu, robí tak preto, lebo potrebuje sám seba obhájiť v situácii, že vzťah krachol
- človek, ktorý ohovára bývalého partnera po ukončení vzťahu, nie je zrelý. zrelý človek zatne zuby a snaží sa svoj život žiť ďalej. je si vedomý toho, že vo vzťahu mohol robiť (nemusel) chyby aj on sám. analyzuje, premýšľa. ak príde na to, že bol v tom nevinne, ide ďalej a nerieši. ak príde na to, že aj on pochybil, poučí sa zo svojich chýb
- človek, ktorý ohovára bývalého partnera po ukončení vzťahu, potrebuje zo seba robiť "obeť". pred členmi svojej rodiny bude hovoriť o tom druhom, aký je zákerný, zlý, nevyrovnaný, ako ide po peniazoch, po majetku.... hoci to takto vôbec nemuselo byť. ale aby ho okolie ľutovalo a "pochopilo", aby mu okolie ofukovalo rany, na to je to postačujúce.

ak si o takého človeka prišla alebo si sa s ním rozišla, "ďakuj bohu"... ono to prehrmí, bude to udalosť možno pár týždňová alebo mesačná a odíde do zabudnutia. podstatné je, že ty sa takého človeka prakticky zbavíš.

ľudia sa učia z vlastných chýb a z prežitia vlastných životov. koľkokrát si želám mať opäť 20 a rozum ako v 50-ke 🙂

autor
23. máj 2024

@rorino to je dobry napad 😄 tak neviem predtym co som mala ex sme sa nasmiali hodne a s tymto? Minimalne stale bol vazny stale daco bolo zle

autor
23. máj 2024

@rorino a este mi hovoril casto ze nechape negativnych ludi a pritom on sam taky je

autor
23. máj 2024

@lonely66 tak to mas pravdu mala som spozorniet uz ked kydal na byvale..no co uz ako pises clovek sa uci na vlastnych chybach najlepsie..

beasy
24. máj 2024

Ak máš v sebe fakt vyriešené že bol pre teba toxic a je napzaj bývalý tak by ma to fakt na tvojom mieste nezaujímalo čo o mne hovorí, jedným uchom dnu a druhým von, keď sa nasýti a zahojí svoju ohrdnutosť, prestane ho to baviť a bude kľud 🙂

autor
24. máj 2024

@beasy ktovie..s jednou byvalou uz nie je 8 rokov a stale kyda na nu 🙈 ano musim to hodit za hlavu a brat to tak ze je proste vadny kus a vsetci su pre neho zli a on ten chudak

autor
24. máj 2024

@beasy mozno tym ze je to este cerstve ten rozchod tak sa ma to dotklo a po par tyzdnoch sa na tom uz len zasmejem. Myslim si 🙂

beasy
24. máj 2024

Ak clovek vie ze su to hluposti idealne je neregovat a ignorovat 😊 potom to prestane baviť aj dotyčnú osobu

autor
24. máj 2024

@beasy nastastie som s nim prerusila kontakt. No ked som sa o tom bavila s kamoskou tak mi povedala ze on aj mimo tohto ma znaky narcistu. Zacinam tomu verit s odstupom uz. Tak asi mozem byt rada ze som to ukoncila..

candii
24. máj 2024

Vôbec by som to neriešila , vsak nech si povyprava keď mu to spraví dobre. Tvoji kamaráti vedia kto si a aká si. Im nemusíš dokazovať nič. A keď ostatní mu to zožerú je to ich problém. Jeho to prestane baviť časom.