Ahojte baby.
S priatelom sme spolu 5 rokov máme spolu syna.
Je veľmi nezodpovedny nemame svoj byt nema poriadnu prácu. A ked byval unaz nevedel sa spravat.
Prestalo ma to bavit nasla som si chalana ktory ma vsetko ako sa patri. Ale byvaly chce odomna poslednu sancu😓 dala som mu ich uz 100. Nechcem zahodit sancu
@pusatamiska na tvojom mieste by som seba a syna zabezpečila sama a neskákala zo vzťahu do vzťahu len kvôli vidine toho, že sa o mňa niekto postará "ako sa patrí".
Sama si si vybrala tohto nezodpovedného chlapa ako otca svojho dieťa, tak nes zodpovednosť v prvom rade ty (za seba a svojho syna) a nesnaž sa to preniesť na nového chlapa.
Ďalšiu šancu by som nedávala, ale ani sa nevešala na krk ďalšiemu.
Bývalý partner…….tento status by už mal navždy
Nechapem tomu, ze chlap ma vsetko, ako sa patri. A ty mas co? Co sa patri na zenu- matku?
Načo? Ked 100x nedokazal uspiet; na 101x sa mu to podari? Nech ide, najde si pracu, robi uspory, kupi byt a potom s kyticou kvetou pride žiadat o šancu..
Našla si si chlapa, ktorý má všetko, ako sa patrí? Čiže za otca svojho dieťaťa si vybrala takého, ktorý nemal nič a potom si ho vymenila za takého, čo má všetko. Tak v prvom rade, asi vieš, ako sa takým ženám hovorí. V druhom rade súhlasím s názorom vyššie, v prvom rade sa postaraj sama o seba a o dieťa, vysporiadaj si bývalý vzťah a do nového choď až potom.
@pusatamiska s bývalým máš dieťa, čiže v kontakte s ním budeš stále. Čo mu bráni v tom, aby sa zmenil a ty si mu POTOM tú šancu ešte dala? Veď nech sa zmení, nech si nájde stabilnú prácu, nech si zabezpečí bývanie, nech sa naučí chovať a byť zodpovedný a potom o rok-dva-tri môžete riešiť váš vzťah/nevzťah.
@pusatamiska ahoj a toho sucasneho nemas rada? a ktoru sancu nechces zahodit? tvoj sucasny je tvoja sanca. byvaly nevyuzil zuadnu sancu ktoru si mu dala.
Dala si mi 100 šancí. Načo by mu bola 101?
@pusatamiska nedavaj uz sancu. on sa asi nevie postarat sam o seba,tak sa hrabe naspat k tebe.
Daj mu šancu🙈a ďalej tu vyplakavaj. Ty si asi nič iné nezaslúžis. Máš pri sebe muža čo má všetko a ty premýšľas nad ex. Si trúba. Len mu ju daj ty si takého zaslúžiš a spravte si ďalšie bábo aby ste si tu šancu aj spečatili🤦🤦🤦
@pusatamiska u mna by nepochodil
toto je veľmi veľmi zbytočná otázka...máš dobrého chalana a chceš dať šancu darmozrácovi ktorý ťa už 100 krát sklamal? nie nedopadne to ani tento krát inak..jediné čo sa zmení je, že už možno dalšieho normálneho nenájdeš.
@pusatamiska Ak je reálne to čo si napísala tak nie on potrebuje druhú šancu ale ty , čiže riešenie problému tatko môjho dieťaťa (vyberala som ja) , je nezodpovedný , nemá to čo podľa mňa to čo má mať . Je že začneš spávať s iným?🤔
@pusatamiska nie nedávaj šancu. Máš lepšieho. Nechaj tietomilosrdne odpúšťanie na svoju škodu😉
@pusatamiska skonč to s ním, nikdy sa nezmení, sama to dobre vieš