Bývalý partner a kamarátka

30. sep 2022

Rozišli sme sa pred 3 mesiacmi, veľmi mi ublížil tak som mu povedala, že s ním viac neviem a nechcem byť. Odvtedy som mala pár úletov, možno aj on, neviem. No dozvedela som sa, že sa chystá s mojou kamarátkou von. Úprimne, často som na nich žiarlila, veľmi si rozumeli a mali sa radi. Neviem či je alebo bude medzi nimi niečo, ja sním už nechcem byť a spávam s inými no strašne mi to prekáža.

sickynickyobsadene
30. sep 2022

Asi aj jemu je z teba zle že spavas s inými....a koľkých si to stihla za tie 3 mesiace?

ninka99865
30. sep 2022

Užívaj si ako sama uznáš za vhodne (ak si sama a nikomu tým neubližuje) a nevšímaj si debilne komentáre. Skús sa nato pozrieť tak, že čo sa ma stať sa stane a možno práve oni dvaja budú spolu šťastní. To že vám to nevyšlo a tebe ublížil - možno si len pre neho nebola ta prava. Určite aj teba raz nájde šťastie 🍀

h2
30. sep 2022

Ty 3 mesiace po rozchode spávaš s inými (množného číslo!) a vadí ti, že oni spolu idú von? No tak povedz kamoške, že ti to vadí a uvidíš.

deti95060810
30. sep 2022

autorka, dopraj kámoške a bude aj tebe dopriate... 😉

1gramofon
30. sep 2022

Ona ma rada aj jeho a možno aj viac než teba, kto vie ci ona predtým nezavidela tebe. Teraz ma šancu pokiaľ by mala záujem. Možno sa k sebe hodia a pôjde im to ako ma. Alebo je to jednoducho kamarát, tak ako aj ty a aj napriek vášmu nepodarenému vzťahu na neho nezanevrie

54tinka54
30. sep 2022

Kašli na to, vy ste svoju šancu už mali, dopraj ju aj im.

syslik81
30. sep 2022

ty si sa rozhodla ist cestou radodajky a jeho nechaj nech si ide za tou s kt mu je dobre a dopraj to aj kamaratke..

domca1408
3. okt 2022

toto si kamošky nerobia....aj moje kamošky majú pekných ex, pár návrhov padlo ale vždy som to stopla, že nech to ani neskúšajú. ako pokiaľ by sme sa rozišli v dobrom a neľúbila by som ho budiš...ale pokiaľ ti ten človek ublížil a bolí to tak neviem čo za puču s ním ide von ale kamarátka to nie je!