Bývalý partner

7. jan 2025

Chcela by som sa trochu vyrozprávať poprípade poradit… s byvalym partnerom sme sa spoznali cez spoločného kamaráta. Hneď keď som ho videla to bola láska mala som cca 17-18 on bol o niečo starší. Začali sme sa stretávať a potom sme sa spolu vyspali. Ja som v tom obdobi mala priateľa. Bohužiaľ neovládla som sa. S priatelom som to férovo ukončila a priznala sa. No ale s týmto byvalym sme sa dali dokopy asi cca po roku. Dovtedy to bol vlastne len sex a somariny. Ako mladý ľudia. Zamilovali sme sa obidvaja. Veľmi. Až na to že ja som bola nevyblaznena… a on mal prvý vzťah čiže nevedel moc čo a ako… boli sme mladý. Rozchádzali sme sa schadzali my sme to mali od začiatku takú zakázanú lásku. Ale v živote som nemilovala nikoho tak ako jeho a ja viem že aj on mňa koľko krát sme spolu plakali a vedeli že to držíme nasilu. Nakoniec sme sa dohodli že bude lepšie keď každý nájdeme šťastie inde po 3 rokoch. Lenže tak sa nestalo. Ostali sme stále v kontakte. Nomstop sme sa stretávali žiarlili jeden na druhého ale ani jeden nevedel dať pauzu. Až nakoniec som spoznala niekoho koho som síce neľúbila ale chcela som zabudnúť na byvaleho. On si potom nasiel tiež a nekontaktovali sme sa asi pól roka. Keď som zrazu zistila že som tehotná ale nie s ex ale s tým čo sme sa dali dokopy po rozchode. Rozišli sme sa. Vedela som že že nedokazem vychovavat dieťa s niekým ku komu nemám city. A po pól roku sa mi zas ozval či sa nestretneme. Povedala som mu že čakám dieta a tak ďalej. Povedal že či neostaneme aspoň najlepší kamaráti. Ostali sme. A stretávame sa stále od roku 2021 niesme spolu 2022 som porodila syna. A stále sme v kontakte ja už som od 2022 nemala žiadny vzťah. Nedokazem. On mal 2 ale všetky trvali tak 3 mesiace a zas sa vrátil za mnou … po čase som sa ja neozyvala už vôbec ale on stále aj keď sme sa blokli napísal mi hocikde aj cez iné číslo. Stretavame sa do dnes… nespavali sme spolu 2 roky. A na poslednom stretnutí sme sa vyspali spolu… on je mily na mňa fakt objíma ma smejeme sa vždy keď ma priateľ alebo naši malého trávim s ním celú noc… prečo? Prečo sa ozyva stále?

autor
7. jan 2025

Malého otec ked ho ma*

colsami
7. jan 2025

Prepac, ale to je nenormalny tento vas vztah. Chuda dieta, ze toto bude pokladat za normalny vzorec rodiny a vztahov.

autor
7. jan 2025

@colsami maly nechcem aby o tom vedel preto viem že to musím skončiť čím skôr.. kým je ešte maly.. viem to len ja a on

kukulienka999
7. jan 2025

Lebo si istý vpich. Preto

sashka22
7. jan 2025

Riadne toxický vzťah

januska12323
7. jan 2025

Prečo by sa neozval keď stačí byť milý a vyspis s s ním?

lukbe
7. jan 2025

Vôbec netuším, či sa vrátil prvý či druhý.

elenka74
7. jan 2025

Ty ho stále ľúbiš, vieš, že tento vzťah nie je správny, ale zaľúbení rozmýšľajú srdcom a nie hlavou. A on to vie, vie, že ho ľúbiš a že ho stále chceš, preto sa vracia a zneužíva to.

pralinka25
7. jan 2025

a preco vlastne nemozete byt normalne spolu a mate taketo dramy?

bielasovicka
7. jan 2025

To je tak domotane ze som vôbec nepochopila kto je kto, a s kým si vlastne teraz, s ktorým máš dieta, kto sa kedy vrátil, atď, 🤦🏼‍♀️celá sodoma gomora...

gerber58
7. jan 2025

Neviem, co je toto za gulas, ale rada je, mali by ste zostat sami a nevyrhat sa po hlave do dalsich vztahov s inymi ludmi ani vy dvaja dokopy