Ex mi vyznal LASKU po 2 rokoch po rozchode a vraj lutuje rozchod a pritom zije zivot uz s inou zenou. Planuje s nou buducnost ,,.
normálne to isto nie je... by som mu povedala že si asi zmýlil osoby....😉
A to ako osobné či sms tu vyznal.lasku?ste boli v kontakte tie 2 roky? Má v tom chaos,načo je s druhou
Dufam, ze si mu podakovala za zdelenie svojich pocitov a poslala ho kade lahsie 😁
Nie je to normálne. Je to vychcaný hajzel.
Mne sa to stalo čerstvo dva dni vzad, bohužiaľ....
Ojojóóój ... aj sa rozplakal pri tom? Smola chlapče, keď si mal možnosť, pohnojil si to ... teraz bye, bye ... stalo sa mi to párkrát, no pre mňa je ukončený vzťah jednoducho ukončený ... už to nerieš, pre niečo ste sa rozišli ... takéto výkriky do tmy nerieš, pozeraj sa dopredu, minulosť nechaj minulosťou.
@dzulli1980 ja som to uz neriesila len ked mi to povedal tak mi to trochu vrtalo v hlave .
Áno, stáva sa to.
@kate211 on mi len povedal ze mal potrebu mi to povedat … ze to lutuje a vzdy ma bude milovat . Lebo som asi bola osudova laska
@kate211 dovynahradim ?
@kate211 ale ako to myslis dovynahradim ? Vsak on s nou zije …
no ked zije s inou a tebe vyznava lasku, tak slanina zo psa nikdy nebude.
@leuchtturm to mi je jasne .. ale naco mi to musi toto hovorit
@kate211 takze myslis si ze chyba mu rozpravanie sa so mnou … aj povedal ze je velmi rad ze ma pocuje….
myslim, ze je to nromalne, a zazila som to... proste z nejakeho dovodu ste sa rozisli, on sa ale po rokoch spamatal, pravdepodobne pochopil preco bol s tebou... alebo len nejaky "spomienkovy optimizmus" ho chytil, mozno ta jeho nova nie je taka super ako si myslel 🙂 Mne sa to dokonca raz stalo aj opacne, ked som chlapa vymenila a potom si hlavu trieskala o stenu :D a nakoniec som sa k nemu vratila a zase som si hlavu trieskala, pretoze, tie vlastnosti kvoli ktorym sme sa rozisli samozrejme mal stale. No spomienkovy optimizmus. A aj jedna moja kamoska ma taketo pocity k byvalemu, kolkokrat som pocula, ze "keby sme mali o par rokov viac a viac rozumu, nikdy sa nerozvedieme.. to bola moja osudova laska :D"
Kto inicioval rozchod a prečo? Vy ste sa počas tých dvoch rokov stretávali?
@kate211 ,,,,,, mad pravfu zozo je ono .,,, nebie sa s nou tsk porozpravat … a zistil ze az tak mu nesegi ako si myslrl
Sle skor som mala aj pocit ze chce ist nadpstt…,
@kate211 ,,,vraj to pre neho vela znamena ze som s nim komunikovala … ale naco je toto dobre ? To mi chce volat napr. Aj po svadbe chore
Ale som pochopila z toho ako ropraval ze mu dost chybam a viac som mu sedela .. a take reci ze my sme mali mat svadbu bla bla …
@nelina1,,,, nie 2 roky nic … sme sa pohadali a on sa rozisiel
Je to normalne, ale je to uz cisto jeho problem, ze to nevedel vtedy.