Ahojte žienky
Napíšte do komentu 10 dôvodov, prečo nezmlátiť svojho ex, ktorý vás nechal? Ja som vyrovnaná z rozchodom ale vadia mi reči a pohľady ľudí čo o mne šíri on a jeho kamarati či kamarátky. Ono keď aj niekde že narazíme na seba tak po mne zazerá ako pripečený. Ono v niektorých prípadoch som aj rada že ma nechal on aj keď ja jeho som chcela nechať (drzý, lenivý). Ďakujem za rady a pekný deň.
Koľko máte rokov,15?😂
Zatvor za minulosťou dvere a nech si rozpráva kto chce čo chce reči sa vypravaju a chleba sa ji a z reči sa človek nenaji 🙂
ale prosim ta, vyblokovat, vyklaslat sa na neho ak niekto veri jeho reciam tak to je ich problem. odstrihni sa a zi si svoj zivot.
@heartrebelangel96 ty ho sledujes, riesis a nevies ho dostat z hlavy. Boli ste spolu mesiac a on ta zablokoval. Uz si to tu raz pisala. Daj mu uz pokoj a neries to. Alebo si najdi nejakeho dalsieho. (A v auguste tu budeme mat repete ale s dalsim ex)
Tak neviem, pred par dnami si riešila, ako ho prinútiť, aby si ta odblokoval a ostali ste kamarátii a teraz ho chceš mlátiť, lebo ta ohovára?
Možno práve preto ta ohovára.... Možno chcel svätý pokoj, a ty stále si chcela "byť kamarátka".
Veď sa na neho vykašli, ignoruj ho, a jeho to prestane baviť.
Alebo to nie je tak, že si to len prehnane nahovaras, že sa pozerá a hovorí o tebe?
Ak budes vyrovnana s rozchodom, bude ti jedno co si ini o tebe myslia alebo ze on pozera ako pripeceny
@heartrebelangel96 inak ty nemozes byt normalna. Mala by si sa dat liecit! Vsak ta vsade zablokoval lebo ta mal plne ziby a ty tu riesis kazde 2 dni novu temu o tom istom ze nechcem ho ale riesim ho. Ty nebudes zrela teda budes sle na pschiatriu ved to hranici uz z obtazovanim. Jediny kto tu vypisuje si ty on si zije vlastny zivot daleko od teba teda aspon sa teda o to snazi
@heartrebelangel96 vyrovnaj sa s rozchodom a bude ti jedno, kto čo rozpráva.
Nemám ani jeden dôvod, prečo zmlátiť či nezmlátiť svojho ex. Sme dospelí ľudia a tak ako ja, aj on mal dôvody prečo sme sa dostali tam, kde sme. Každý máme svoj život, spája nás dcéra. Nenadavala som na neho nikdy ani on na mňa ani nemáme potrebu sa očierňovať na verejnosti ani nikde po rodine. 🙂 A aj keby, čo je pravda, za to sa nehanbím a čo pravda není, nech si každý myslí čo chce, veď ja viem čo za tým je 😃