Co by ste spravili keby vam byvaly manzel poslal sumu ktora sa rovna 3 vasim platom s poznamkou dakujem. Rozvod sme mali pred 4 rokmi. Ja som sa uz vydala za ineho a mame aj dieta, momentalme som na materskej. To asi byvaly manzel uz vie. Ale nechapem..
Spytala sa ho 🤔
dvihla by som telefon, zavolala mu a spytala sa preco/na co mi poslal peniaze
A co si pomylil ucet? Ci zameskane alimenty?
zdvihla telefón a zavolala mu čo sa deje... ja nemám problém komunikovať, netreba mi ani témy o tom zakladať na koňovi, ale v dnešnej dobe blokovaní-odblokovaní človek už nevie či majú ľudia problém s obyčajným hovorom 🙄
Je to každopádne zaujímavé. Nejde spáchať samovraždu? A takto sa rozlúčil?
Zavolam mu / napisem a opytam sa 🤷♀️ nemas za co.
My na MK nie sme tvoj ex, takže musíš sa spýtať jeho, my mu do hlavy nevidíme
@mamusa123456789 mozno ho spozname, uvidime....a sa mozeme opytat, ked sa ona boji 🤷
Zavolala by som jemu a opytala sa ho co to mà znamenat. Mozno vyhral $ a mal pocit ze ti nejak ublizil a chcel si tak napravit svedomie. My tu mozeme len hadat. Ale darovanemu konovi na zuby nepozeraj 😛
😂čo by som robila? Poslala mu screenshot, že som kúpila dovolenku 🤷♀️
@zuzanka.zuzu nemam problem s obycajnym hovorom ale nekomunikovali sme spolu 4 roky a ani nemam potrebu komunikovat s svojim byvalym. Ked vam netreba zakladat temy tak na ne ani nereagujte. Kon je prioritne o zakladani tem... nik vam temy zakladat nekaze.
No dobre 😉 a co si myslis tu? Preco by ti to tak mohol poslat?
@mamusa123456789 a co sa ho mam spytat? Ze co by spravil? Ja sa tu nepytam preco mi ich poslal ale co si o tom myslite a ako by ste reagovali.
Zvláštne...napísala by som mu
Dĺžil ti? Ak máte spoločne dieťa, dala by som ich na sporenie pre dieťa. Ak dieťa nemáte, vrátila by som peniaze obratom späť. Z nejakého dôvodu ste sa rozišli a si vydatá za iného, prečo by si prijímala peniaze od bývalého.
@martinkatinka a co sa ho mam spytat? Ja sa nepytam preco mi ich poslal ale ako by ste reagovali a co robili. Ci by ste si ich nechali alebo vratili napriklad. Ved napisal ze dakuje tak asi preto ich poslal.
Nic by som si o tom nemyslela, lebo v momente ked by som to zistila, by som ho kontaktovala. Nebudem si zatazovat hlavu a stracat cas fantazirovanim o tom, preco to asi urobil.
@martinkatinka za nieco dakuje.. tak to tam napisal.. ale ja sa nepytam preco mi ich poslal ale skor ako by ste reagovali ci by ste si ich nechali alebo nie.
Jaj teba nezaujima preco to poslal ale ci si to mas nechat ? Ved to je uz len tvoja vec ako chces .
Napisala by som mu,ze nie je za co,aj nabuduce 😀
@daniela1911 dakujem za odpoved
Odpíš, že "aj ja ďakujem" 🤣
Nie, naozaj, aj keď nekomunikujete, slušne sa ho opýtaj, či to nie je omyl a keď nie, nech ti to vysvetlí, za čo ti ďakuje.
však ale dôvod je hádam to najpodstatnejšie 😀 podľa toho dôvodu by som sa rozhodla či si nechať alebo vrátiť
@sissy27 ja sa nepytam preco ved to viem. Asi sa chcel podakovat skor sa pytam ci by ste si ich nechqli alebo vratili
Niečo od teba bude chcieť, keby ti ich daroval tak si dá námahu aspoň viac napísať aby si mala istotu že si ich môžeš nechať. Takže určite ich nemíňaj, nevieš čo sa z toho vykľuje.
A poraď sa s manželom čo on na to.
Volala som a ma ma bloknutu..
Ahoj Robo, dostala som od teba peniaze s poznámkou ďakujem. Prečo si mi ich poslal? Deje sa niečo?
Kľudne by som mu poslala 1€ a toto napísala do poznámky.
Po vysvetlení by som sa rozhodla či si ich nechám. Ak máte spoločné dieťa tak by som si ich pravdepodobne nechala (zaplatila z toho niečo pre neho), ak spoločné dieťa nemáte tak by som ich na 80% vrátila (iba že by sa ukázalo že mi ich poslal ako kompenzáciu za niečo vtedy by som uvažovala že si ich nechám).
@tamitamitami skusim mu niekde napisat
A za čo ti ďakuje? Keď to vieš tak načo riešiš, či si to máš nechať, alebo vrátiť?
Ja by som vrátila. A ani sa nezamýšľala či je to opodstatnené, či len sa pomýlil.