Bývalý manžel si o mne zisťuje veci od známych

8. feb 2024

Ahojte. Som už nejaký čas rozvedená. Deti mame v striedavke. Obaja mame nových partnerov. Ale ex si o mne stále zisťuje veci od znamich. Ako sa mám ako žijem. Od deti zisťuje čo robíme keď sme doma ako sa im venuje môj partner. Neviem prečo to robí. Už je to viac ako rok a pol. Vraj je šťastný on a jeho partnerka. Ja sa o neho nezaujímam. Nezisťujem nič o jeho živote. Len o tom mojom stále. Čo si o tom myslite ?

cindy22
8. feb 2024

Tak prežili ste spolu isté obdobie života a hlavne zijete s jeho deťmi v jednej domácnosti, podľa mňa je normálne keď ho zaujíma ako sa máte a čo máte nové. Samozrejme iné by bolo ak by potom informácie napríklad využíval proti vám a podobne...

deti95060810
8. feb 2024

keby ťa to až tak nezaujímalo tak by si ani nezisťovala že prečo to robí on...😉

pribinak
8. feb 2024

Asi až taký šťastný nie je. Mizno žiarli, možno zisťuje či sa ty zazjimas o jeho osobu a mizno tá len potrebuje mat stále pod kontrolou

enya00
8. feb 2024

mne skor pride cudne, ze tvoje deti travia cas s novou zenou a teba to nezaujima..mna by to teda zaujimalo, kto ,,vychovava” moje deti a travi s nimi cas

januska12323
9. feb 2024

Čo je na tom čudné? Deti máte v striedavej tak je logické, že chce vedieť ako žijú mimo neho.

avonladyba
9. feb 2024

Skôr sa zaujíma o deti a nie o Teba. Skôr ty si čudná, že Ťa nezaujíma ako deti trávia čas mimo času s Tebou.

maryetta
9. feb 2024

Mozno pred detmi chce hrat formu. Resp brat vas stale ako celok-resp ten celok ktory do nedavna fungoval. Stale si a budes matka jeho deti.
Ked su deti u neho a vratia sa-nepytas sa ich ako sa mali? Co robili?
Tebe to vadi alebo naopak imponuje ze sa zaujima?

katka700
9. feb 2024

Možno na teba chystá nejaký podraz. Známim a rodine by som nič dôležité nevravela, zvlášť takým čo všetko vytaraju.

h2
9. feb 2024

Čo je čudné na tom, keď sa zaujíma, ako a s kým žijú jeho deti a čo robia, keď nie sú s ním? Mne je skôr divné, že ty sa o podobné veci z jeho života nezaujímaš. Keby ste nemali deti, nepoviem. Ale máte a to celú situáciu úplne mení.

solange7
9. feb 2024

Chlapi(bez urazky) tak nerozmyslaju, aby to davalo vyznam v niecom hlbsom. Proste sa len pyta ako sa mas a ako sa ti dari.

vilma7
9. feb 2024

Tiež mi to nepríde divné, mate spolu detí tak môže hádam vedieť čo robia v čase, keď nie sú s ním. Podľa mňa je to úplne normálna otázka.

Ľudia dnes za všetkým niečo hľadajú. Nedávno sa mi stalo v práci, že si kolega začal niečo "namyslat " len preto lebo som sa počas jeho maródky pýtala spoločných známych, že ako sa ma. Úplne choré na hlavu, skoro mi sánka vypadla z gebuli.
A teba vôbec nezaujíma čo robia detí keď nie sú s tebou?

denkatn
9. feb 2024

ved mu napis a opytaj sa. ostatne su len domienky. napriklad. Ahoj, hovoria mi ludia,ze si sa pytal ako sa mame. zatial dobre, chces vediet nieco konkretne?

domkakvet
9. feb 2024

Nevylucujem ani mozny zaujem o teba.