Bývalý má prvú ženu po mne a mne to trhá srdce

23. apr 2022

Ja ani nechápem prečo mi to vadi.. boli sme spolu asi pred 10 rokmi. po ňom som mala už milion muzov, či už na sex alebo na vzťah.. momentálne mám dokonca už rodinu dve deti, manžela.. a ja nedokážem prehltnúť to že ON má niekoho po toľkých rokoch. Po mne nemal žiadnu. Doteraz. Malo by mi to byť pre boha ale fuk nie? Veď je to už dávno za mnou. Ale keď som dnes zistila že niekoho má, stislo mi srdce a ostala som smutná. Momentálne tu sedím neviem ísť ani spať. Vzťah sme mali pekný a pevný trval dlho. Nerozišli sme sa v zlom, dokonca sme sa po rozchode normálne spolu bavili ešte 3 roky. Kým som si teda nenašla manžela..
Možno som bola v hlave stále pri ňom. Ja neviem... Ako sa toho zbaviť? Ako zabudnúť sústrediť sa teraz na svoju rodinu? Naozaj ma to zabolelo.. pritom aj on má právo na lásku..

zuzanazu85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
23. apr 2022

Asi pochopíš, ako ho zabolelo, keď si si ty našla iného a vydala si sa zaňho. Tak mu aj ty dopraj kúsok šťastia.

zuzanazu85
23. apr 2022

Mala by si mu dopriať tu jednu a nechať ho žiť si svoj život.

madeline1
23. apr 2022

Z tvojej strany to nie je laska k nemu…asi utrpelo tvoje ego, ty mozes vsetko a druhý nic…ty nie si uz v jeho zivote…

zuzanka.zuzu
23. apr 2022

a preco ste sa rozisli? nejaky dovod to malo, pripomen si ho, malo by to pomoct 😉

autor
24. apr 2022

@loliki veď práve mu chcem dopriať jasne.. lenže nevieme ovládať všetky naše emócie. Preto chcem nejak to spracovať

andreatytler
24. apr 2022

Podla mna to je normalne. V kazdom vztahu nechas kusok seba. Je to prvotny sok, ale za par dni, alebo tyzdnov to bude len bezna ralita.
Nestresuj koli tomu. Kludne si to precit a prezi ako potrebujes, ako to prislo, tak to aj odide.

autor
24. apr 2022

@madeline1 ja som nikde nenapísala že nemôže...ja práve nechápem prečo toto cítim prečo ma pohľad na nich bolel...

autor
24. apr 2022

@zuzanka.zuzu bola to skôr moja chyba nechovala som sa rozumne vtedy atď. Mala som strašne psychické stavy a anorexiu.. nezvládol to so mnou

autor
24. apr 2022

@andreatytler áno asi to bude toto.. vždy cítim jeho vôňu ešte a pri pohľade na neho vidím čo sme si prežili.. a ešte som toto nezažila že nejaká iná už ho robí šťastným. Pravdupovediac ani som nerátala a tým že nejakú bude mať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akinom0077
24. apr 2022

Nechapes … a zaroven ti to vadi.. skus porozmyslat preco…
to je jedna vec…
a ak sa nedokazes nad tym zamysliet tak..

akinom0077
24. apr 2022

hm

akinom0077
24. apr 2022

toto si protireci… nechces mu dopriat… ak by ano tak tu nie je tato reakcia

akinom0077
24. apr 2022

rozmyslaj… a skus pochopit

akinom0077
24. apr 2022

@loliki ano.. ale to musi najaskor spracovat a evidentne ona v tomto “ rezime “ nie je

miadi
24. apr 2022

Preco si neratala s tym, ze bude mat nejaku inu? Co po tebe Uz len potopa? Ziadna sa ti nevyrovna? Ci si mu naveky znechutila vztahy zeny? Skor je divne ze 10rokov on nemal nikoho. A ty si mala milion. Sa vazne pytas ako sa teraz zas sustredit na svoju rodinu? Tak si predstav zeby si nebola s muzom a zeby si nasiel inu s ktorou by bol stastnejsi. Snad by ta to bolelo milion x viac ako to ze Ex konecne miluje a je milovany? Nevazis si co mas ked smutis za tym co davno nemas. A uz nikdy mat nebudes . Lutujes exa ze mu nevies dopriat lasku stastie zivot ako mas ty.. no nelutujes svojho muza ze si zrazu plna emocii k inemu muzovi. Asi vas vztah nie je uplne ok. Inak Neviem ako moze zena manzelka ktora miluje svojho muza smutit za inym s ktorym uz 10rokov nie je ! Som asi nechapava. Mozno nie je problem ze ex je konecne stastny ale ze ty nie si stastna .,nesudim ta len mi je to cele cudne.

kamajka
24. apr 2022

Je to len tvoje ego. Nic viac. Tiez som mala v zivote velku lasku pred asi 13 rokmi a az minuly rok si nasiel priatelku (uz je 40tnik) a u mna prave naopak, ja som sa potesila.. skor mi bolo smutno tie roky ze je sam.

zuzanazu85
24. apr 2022

@miadi ja som reagovala ešte horšie 🤭😁👍

h2
24. apr 2022

Aspoň vieš, ako sa cítil on, keď si po ňom mala milión mužov, aj si sa vydala a máš deti. Alebo možno sa on necítil, ako ty. Možno je normálny a tešil sa, že si si niekoho našla a si šťastná. Či bola by si radšej, keby si až do smrti nikoho nenašiel, lebo len ty si bola tá pravá a jediná, najúžasnejšia na svete?

kittykat22
24. apr 2022

tak to vies, niekto ta zhodil po 10 rokoch z tronu - to ego zaboli 😅 Qeen B xoxo 😅 Dopraj mu stastie a povedz si, ze si ta ista osudova zena ako par dni spat - a este! mas aj dobre srdce, ze mu doprajes novu lasku 🙂 Skus si v duchu sama pre seba uprimne povedat, ze mu blahozelas k novej laske a zelas mu, nech najde v zivote stastie. Niekedy taketo vnutorne zelania vplyvaju velmi pozitivne celkovo na cloveka.

martinka13
24. apr 2022

No zrejme k nemu stále niečo cítiš. Inak by Ti to bolo jedno, resp. by si sa tešila. Chce to čas. Skús na neho nemyslieť a hlavne nevyhladavaj o ňom žiadne informácie . Sústreď sa na svoju rodinu.

0silvia0
24. apr 2022

To by ti vazne urobilo dobre, keby chudak bol do konca zivota sam, bez vztahu, bez deti? Zivis v sebe vnutorneho tyrana ci co? Potom na dochodku by si sa mu ozvala ako stara a jedina jeho laska? Poplakali by ste si do mobilov ake krasne to mohlo byt, keby ste sa nerozisli? 😵

makova333
24. apr 2022

Syndrom odlozeneho kyblika na pieskovisku. Len co sa s nim zacne hrat ine decko, odrazu zacne "majitelovi" chybat.

marianarem
24. apr 2022

Hovoris, ze ste sa rozisli kvoli tvojmu spravaniu, ze to s tebou nezvladol. Tak mozno ta nikdy uplne neprebolelo, ze s tebou nezostal. Ked nemal nikoho ineho, tak si si mozno mohla aspon mysliet, ze ta ma stale rad, nevie zabudnut. Tak teraz sa ukazalo, ze vie ist dalej a mozno to obnovilo bolest z rozchodu.

moonlight1210
24. apr 2022

Tak, zila si 10 rokov s tym, ze pre niekoho si najskor asi stale ta vynimocna, jedina a nezabudnutelna, ked nikoho nema. Ze sa nevie pohnut z minulosti s tebou. Ze je tak pomyslene stale iba tvoj.
Kdezto ty si vo vztahoch napredovala. Vyzeralo to, ze to mas pod kontrolou ty. Ty si vyberas, on stagnuje.
Mozno to bolo aj kuskom zdroja tvojho sebavedomia, ze si pre neho mozno stale ta dolezita.

A zrazu ti to on zmenil.
Zrazu ma inu, koniec je teda az teraz naozaj definitivny.
Tak si trochu v soku, trochu boli ego, trochu ziarlis. Akoby ta zradil.
A tak trochu zistujes, ze aj ty si doteraz zila v tej minulosti s nim (v hlave).

Nebudem hovorit, ze to prejde rychlo. Vacsinou ano a celkom rychlo. Otrasies sa z toho.
Ale su pripady, ktore to potom dalsich 10 rokov este v sebe riesia. Najcastejsie, ak exo bol pre nieco naozaj vynimocny, alebo maju sami zle manzelstvo a ten pocit, ze on tak pomyslene akoby caka (lebo je stale sam), bol zdrojom utechy. A aj spiaciou moznostou, ze keby chcela, tak asi by sa k sebe vratili. Ze by ju rad prijal. Teda to boli aj akesi teoreticke zadne vratka. (Nie, zeby planovala vyuzit, ale uz len ten pocit, ze su…).

Prajem rychle prekonanie nepohodlia. 🙂
A upriam sa na svoj zivot a svoj existujuci vztah. Pren mas byt ta vynimocna, tak nou bud. Minulost si nechaj len ako zdroj milych spomienok.

jaskolka
24. apr 2022

Zranilo to tvoje ego. Celé roky si mala pocit ze si pre neho nezabudnuteľná, že ťa stále miluje si úžasná a jedinečná a on nebude nikdy milovať nikoho viac, ako teba.
To ti lichotilo, napriek tomu, že ty si už dávno mala svoj život.
A odrazu on ta z toho omylu vyviedol a hneď dokonca svadbou.
Mimochodom, ako vieš, že už nikdy nikoho nemal? Vravíš, že ste boli v kontakte len 3 roky po rozchode. Co ďalších 7?Stala si pri ňom 24 hodín 7 dní v týždni? Sledovala ho? Býval oproti vám? Ako teda môžeš 100%vedieť, že nikoho nemal? Minimálne na sex? Co len jednorazovku? Aj do bordelu mohol ísť, užiť si. Kľudne mohol mať aj 10 mileniek, ba aj vzťahy, len nešiel s tým na bubon.
Tetaz sa žení, čiže logicky už to je verejne. Ale fakt pochybujem, že 10 rokov žil v celibáte, len kvôli vášmu rozchodu.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denkatn
24. apr 2022

to ake emocie sa u nas vyskytnu, to nemozeme ovplyvnit, len to mozme ovplyvnit ako s nimi nalozime. nepotlacaj smutok, dobre ze si si priznala, ze si smutna. mozes sa este zamysliet, preco to vyvolalo smutok, co by sa muselo stat aby sa smutok stratil hned a zistis ktoru vnutornu potrebu nemas naplnenu, napriklad pycha je ked si myslime ze sme lepsi ako iny.. potom to postupne spracuj, ako kazdy iny smutok, sprav pre seba nieco pekne..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz