Baby píšem z nového nicku, nechcem, aby sa niekto v popise situácie spoznal... Som vydata, 4 mesiace som mala vzťah so ženatým mužom. Najprv som sa zaľúbila ja, neskôr to bolo vzájomne. Par dni dozadu mi povedal, že je medzi nami koniec, lebo ma obavy, kam by tento vzťah smeroval. Ja chápem dôvody, ktoré mi povedal, len ma zarazil spôsob komunikácie. Akoby sa láska z jeho strany cez noc zmenila na nenavist... Neviem si to vysvetliť... Ozaj chlapi takto komunikujú po rozchode,ktorí iniciuju oni?
Pockat nechápem...si vydata a mala si popri tom vztah 4 mesiace so zenatym?
nechapem co cakas... empatiu a pekne spravanie od muza co podviedol a zradil svoju zenu.
a toto forum ma tiez byt empaticke k tebe. co si pre zmenu zdradila a podviedla svojho partnera a hadzat spinu na chlapov ake su spiny po rozchode..
sebci ste obaja...ale cakate pochopenie a pekne spravanie. ech
@elven veď to nesmerovalo ani k jeho ale ani k tvojmu odchodu od rodiny, tak čo riešiš? Vôbec sa neviem do tvojej situácie vcítiť, čo ťa teraz mrzí? Že ťa nechal? Že s tebou už nekomunikuje? A načo by to bolo dobré, keď zjavne išlo len o bokovku na spríjemnenie dlhých zimných večerov?
Nečakám pochopenie, pýtala som sa, či ste sa stretli s takým správaním u chlapa po rozchode.
Neviem aké správanie od neho očakávaš. To, že je ch*j ti muselo byť jasné už vtedy, keď si ako ŽENATÝ začal s VYDATOU. Prečo to vlastne riešiš? Veď si nechcela rozbíjať rodiny.
Ale toto nie je standartna situacia po rozchode.. kedze mate obaja zavazky./ mozno si len konecne uvedomil ze mechce viac ublizovat svojej manzelke.. a podla toho ako pises asi si ho zviedla prva..?
ok, zabavku mas za sebou, teraz skus popracovat na zamilovanosti do svojho vlastneho manzela.
@elven podľa mňa je úplne normálne po ukončení vzťahu aj ukončiť komunikáciu, aspoň na nejaký čas. Taká tá formulka "ale veď môžeme zostať kamoši" to je ako "mrzí ma, že ti zdochlo šteniatko, ale veď si ho môžeš nechať". Časom sa to celé utrasie, emócie opadnú, city vychladnú, každý si nájde svoju cestu v živote - a potom je možné fungovať aj na kamarátskej báze (myslím na naozaj kamarátskej báze, nie "kamarád taky rád" ).
@elven ale vy nie ste po rozchode, to zaprve, za druhe aj keby ste boli, jemu zjavne nie je prijemne udrziavat komunikaciu s ex. Podla mna mu zena na to prisla, alebo aspon zacala nieco tusit, on sa rozvadzat nechce a teba tym padom potrebuje vymazat, tak ho nechaj, neponizuj sa, nekomplikuj to a nekontaktuj ho, to bude najlepsie. K manzelovi bud hladaj uprimne cestu alebo sa rozved a potom si najdi ozajstneho priatela, ktory este nebude mat zenu.
Tak asi mu to objavila zena, tak to ukoncil. Nechapem co riesis. On zenaty, ty vydata. Bud sa rozvedte alebo sa starajte o svoje
@lindusss2016 Ďakujem za radu 🙂
@elven Ty chceš od neho nejaké slušné chovanie, mal ti povedať na rovinu, nenosí sa to atď. Ale uvedom si, on vie s kým má do činenia. Ani jeho, ani tvoje správania nemá so slušnosťou nič spoločné. Tak sa nediv a zamyslí sa nad tým, či ti to stalo za to a či to chceš ešte niekedy zažiť.
@elven No tak ty si absolútna spodina. Si vydatá, spávaš so ženatým, udržiavaš to len kvôli sexu, ako si sama napísala a keď on dostal rozum, ty si sklamaná, lebo ti zranil city? Toto myslíš naozaj vážne? Zamysli sa nad tým, čo robíš, rozbíjaš dve rodiny. Obaja ste úplné hyeny, len on dostal asi rozum a uvedomil si, čo má v živote naozaj hodnotu. Normálne mi je z teba zle.
áno chlapi vedia byť riadne necitlivé hovädá....Buď rada že sa to skončilo...
Asi som sa stratila.. Si vydatá a máš mimo manželský vzťah? Tak zdá sa, že milenec, zrejme dostal rozum a uvedomil si hlúposť tohto "vzťahu".Hlavne keď je tiež ženatý, tak asi sa v ňom ozvali kúsok svedomia, alebo hanby, a ukončil to. Naozaj nechápem zmysel tej otázky... Nerozoberaj dôvody, prečo ta "nenávidí" ale skôr dôvody, prečo si do nevery šla ty...
@elven ja som toto zažila keď má potreboval dostať z hlavy. Vraj keď sa bude kumne chovať akokeby má nemal rad, budem ho nenávidieť a preňho to bude jednoduchšie. 🤦🏽♀️ Niektorí muži sú fakt sprosti. 🤷🏽♀️