Bývalý chodí ku mne do práce

14. mar 2023

Ahojte. Ja len tak si hovorím ze co si myslite o tom keď vás bývalý ktorého ste nevideli dva roky, dva roky sa nebavili, nerozišli ste sa v dobrom príde ku vám do práce. Ja som s nim nekomunikovala. Chvála Bohu bol v práci šéf tak to zobral za mňa.

andrea_82
14. mar 2023

A čo si o tom máme akože myslieť? Veď keď s ním hovoril tvoj šéf, tak tam pravdepodobne prišiel pracovne. Ak žijete v rovnakom meste, tak je veľká šanca, že sa občas stretnete.

nelca84
14. mar 2023

zjavne neprisiel priamo za tebou, tak oco ide?

katkine_terapie
14. mar 2023

...ze nieco potreboval vybavit a niekde inde sa nedalo (dovodov milion od toho, ze ste jedina firma v celom okrese v danej oblasti az po ze inde nemali co hladal). A ze mozno ani len netusil ze tam robis/este robis, kedze ste spolu nekomunikovali dva roky.

tilda23
14. mar 2023

ved ale nemusel prist vobec za tebou, teda ja som to tak aspon pochopila, ze u vas ako vo firme proste nieco potreboval, tak naco z toho robit dramu. je to zakaznik a tak by si sa proste k tomu mala postavit

gladys_07
14. mar 2023

Ale ved neprisiel za tebou. Ani ste sa nebavili. Ak ma napr zlomenu ruku a ty robis na röntgene, tak kde mal chudak ist?

cialota
14. mar 2023

a videl ta vobec? z tvojho prispevku mi to pride tak, ze on vlastne ani netusi, ze tam pracujes🙂 nemysli si, ze ta hned stalkuje🙂 a mozno by si to len chcela :D tak teraz neviem, kto po kom ide ako po udenom? :D

viestta
14. mar 2023

Nenamyslaj si. Uz si pre neho nezaujimava

viestta
14. mar 2023

@cialota napise, ze "chodi", teda chodieva tam casto, nakoniec tam prisiel len raz aj to nie za nou, ale zjavne potreboval nieco mimo nej ale ona si uz namysla, ze bez nej nemoze zit🙄

h2
14. mar 2023

No tak keď pracuješ niekde, kam chodia klienti, tak musíš rátať s tým, že tam môže prísť hocikto. V názve máš, že k vám chodí, ale ďalej v texte je, že tam bol len raz. A ani nešiel za tebou.

dianka555
14. mar 2023

A čo je to za firmu? Predávate stavebný materiál, ty tam vybavujes faktúry alebo čo? Predávate kočiare pre deti? Predávate elektroniku alebo ste autoservis, poisťovňa? Ty chces aby to bolo tak že on za tebou prišiel do práce kde robíš so zámienkou niečo kúpiť lebo ta miluje, chce sa k tebe vrátiť. A od koho zistil kde robíš z internetu či od kamaráta alebo ta sledoval až z domu kde bývaš? Tam sa náhodou neukázal? Aj tam je sused, domovník nie len šéf v robote.

proste0monika
14. mar 2023

Ja si myslim, ze ta urcite este tajne miluje a sefa bol poziadat o povolenie na sobas. Utekaj vyberat saty, nezdrzuj sa tu dakou diskusiou!

viestta
14. mar 2023

@dianka555 my sme mali podobne caklu kamaratku. Rozisla sa s chlapikom a potom vsade vykladala, ze on ju sleduje. Chudak nestastny "sledoval" ju v jedinom autobuse, ktorym sa on aj ona mohli dostat zo svojich dedin do roboty.

dianka555
14. mar 2023

@viestta veď to, takéto zmýšľanie môžu mať mladí ľudia na strednej alebo na základnej tak ôsmaci a deviataci, keď začínajú pokutovať po dievčatách a opačne. V triede, na chodbe, pred školou ale nie toto čo píše autorka. Veď keď ma stále o neho záujem a dúfa že príde tak stačí mu napísať a v terajšej dobe zistiť či niekoho má. Nie čakať ďalšie dva roky že príde za ňou aj s kyticou do práce, keď ju môže aj inak kontaktovať. Stačí ho pozvať na kávu už keď tak za to nič nedá a ak by ju odmietol tak to stačí nejako uhrať že len sa pomýlila. Netreba čítat romány a pozerať tv.

simca06022011
14. mar 2023

tak zalezi na tom kde pracujes, mozno inu moznost nemal :DD