Bývalé vašich partnerov

2. nov 2024

Ahojte
Otázka je či by ste sa stretávali ako nová partnerka s partnerovou ex a jej rodinou? Život to chcel inak a žiaľ dochádza k situáciám ,že sa vyskytujem za jedným slovom s celou rodinou ex partnerky - a ex … ako by ste sa k tomu zachovali vy?
Mne len ta predstava nerobí dobre a ani nechcem aby k takému stretnutiu vôbec došlo..

muchotrafka298
2. nov 2024

Nestretavala by som sa s nimi, ani keby sme mali spolocne deti. Oni by tam isli, keby chceli a bola moznost, ja nie. Nevidim najmensi dovod stretavat sa s rodinou expartnerky mojho partnera, ak ich nepoznam. Vykomunikuj si to s partnerom, ak Ti to nerobi dobre, mas z toho stresy alebo akykolvek diskomfort, tak to nerob. Pre vlastny pokoj. A ak Ti vadi, ze on tam chodi, povedz mu to. Nech Ti vysvetli, preco ma stale potrebu vyhladavat rodinu svojej expartnerky, ked sa rozisli a je s tebou.

januska12323
2. nov 2024

Nie, prečo by som sa s nimi mala stretávať? Jediná výnimka by boli spoločné deti aj to maximálne na ich narodeninách. Prečo sa s nimi stretávaš keď ti to nevyhovuje?

faasx
2. nov 2024

Majú deti? Ak nie, aký je dôvod? Určite by som netolerovala

autor
2. nov 2024

@faasx
@januska12323
@muchotrafka298
Žiaľ sa rodiny veľmi špecificky prepojili ,takže ak niekto oslavuje sviatok dôjde o takémuto stretnutiu…
Deti zo vzťahu nemajú…

viestta
2. nov 2024

Ked je expartnerka tvoja sesternica, tak sa spolocnym stretnutiam s jej rodinou tazko vyhnes, kedze jej rodina je aj tvoja rodina. Ci je to nejak inac?

faasx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. nov 2024

@viestta niečo podobné ,no z partnerovej rodiny…

viestta
2. nov 2024

Tak sa s tym musis naucit zit

hellionka
2. nov 2024

… nemusíš sa s tým učiť žiť, proste takého stretnutia pri ktorých sa necítiš dobre zo svojho života vynechaj. A áno je to také jednoduché …

muchotrafka298
2. nov 2024

Pokial Ti to je neprijemne, tak tam proste nechod. Ako som pisala vyssie, ak Ta to nejakym sposobom zranuje, je Ti to neprijemne a znamena to diskomfort, nerob to.

sissy27
2. nov 2024

Pre mna by bolo dolezite za akych okolnosti sa rozisli a hlavne ako oni dvaja maju upratane vztahy. Ja nemam preco ziarlit na exku - jedine, ze by som bola pricinou ich rozchodu a citila nejake vycitky ci neistoty. A takisto ak oni dvaja maju v hlave upratane a komunikuju ako dvaja dospeli inteligentni ludia, tak nevidim dovod aby som ja robila sceny. Naopak, kludne by som sa s nou zoznamila, snazila sa ju aspon trochu spoznat. Ak je to nejaka zduta povysenecka mindza tak sa nemam coho bat a ak je to normalna baba, tak tiez nie. A nezabudaj, ze ona je v este horsej situacii ako ty, rozisla sa s jednym clenom rodiny aby si zacala s inym, ona je ta, na ktoru budu mnohi zazerat, nie ty.

sandria
2. nov 2024

Ak ste prepojení v rámci rodiny tak sa asi tomu nedá vyhnúť. Jedine ze nebudeš chodit na tie spoločné oslavy. Ak budeš nútiť partnera odstrihnúť sa, nakoniec odstrihne on teba. Aká hrozba je jeho expartnerka, ked je ex ?

kitycat
2. nov 2024

Zivot to tak niekedy zamota.
Keby si bola single a tvoja sesternica taha na vsetky oslavy tvojho ex, tak to by dom pochopila.
Ale ak si v novom vztahu stastna, tak nejaka rodinna ex-ka ti nema co robit vrasky na tvari aj s jej partnerom, tvojim ex?
Dobe som to pochopila?

miadi
2. nov 2024

Ak je ex teraz jeho svagrina tak sa rodina prepojila a treba to brat ako to je ak chces raz byt sucastou rodiny ako manzelka sa tym stretnutiam par x za rok nevyhnes. Ak je ex a jej rodicia len mega kamoska s jeho rodicmi tak sa snimi stretnut nemusis . Ak je vas vztah uplne novy este sa daju tie rodinne navstevy obmedzit. Ked bude vas vztah vazny tak sa jeho rodine koli ex nebudes vyhybat ?! Ak je sucastou rodiny nikto ju uz nevnima ako ex tvojho frajera ale ako zenu jeho brata bratranca alebo s kym z rodiny je prepojena.

mantilka
2. nov 2024

Neriešila by som to nejak prehnane. Je rovnaký človek ako každý iný. Predpokladám, že tvoj partner si dá väčší odstup keď sa takto karty zamiešali. Nemusíte byť kamošky, ale ona tebe nič nespravila...predpokladám.

777januska777
2. nov 2024

Boli partneri už nie sú partneri. Ak tam nie sú medzi nimi nejaké nevražive vzťahy, nejake velké ublizenia a rany, tak by som to skôr brala ako takú zamotanu telenovelu a ako sa poznám asi by som sa na tom zasmiala. Ak je tvoj partner teraz šťastný, bývalá šťastná a hlavne tam nie sú nejaké deti, ktorým sa rozbila rodina, tak by som to brala ako to je.