Bývalá si zruší účet na Facebooku, potom ho obnoví, zruší a dookola

17. feb 2024

Mám otázku moja ex si stále zruší účet na fb po 3 dňoch obnoví, zase zruší, zase obnoví..keď ho ma sleduje moje reels a potom to iste zase. Prosim niekto mi reálne povie prečo to robí?

dzulli1980
17. feb 2024

A prečo Ťa to zaujíma? ... veď bývalá je bývalá, či?

lexie321
17. feb 2024

Okrem nej ti asi nikto naisto nepovie prečo to robí. Ale ako píše dzulli1980 ak je bývala už by ťa to nemalo zaujímať.

autor
17. feb 2024

@dzulli1980 asi máš pravdu a riešiť by som to nemal. Ale všeobecne ma zaujíma prečo to niekto robí

autor
17. feb 2024

@lexie321 asi nie. Ale čakal som že tu bude niekto kto robil to iste a povie prečo 😁

mamickalisticka
17. feb 2024

Podľa mňa si nezruší fb, ale ťa blokne, odblokuje, pozrie čo máš nové a čo si nové pridal a zasa ťa zablokuje 😂

madeline1
17. feb 2024

Nie je vpohode, asi nechce aby si ju kontaktoval a asi nevie, ze vidis, ze ti pozera pribehy

whatever1
17. feb 2024

Mas velmi dobry prehlad o tom v akych intervaloch si rusi a obnovuje svoj ucet. Pravidelne kontrolujes jej profil, ona tvoje reels, podla mna ste na tom rovnako len s tym rozdielom ze ona chce byt tajomna.

autor
17. feb 2024

@mamickalisticka nie na messengeri svieti používať používa messenger bez facebooku

autor
17. feb 2024

@madeline1 ja ju nekontaktujem. Messenger si necháva len fb Rusi

autor
17. feb 2024

@whatever1 áno asi obaja nie sme s tým v pohode. Musím priznať ja určite nie. Ale ona je pre mna záhada

lev26
17. feb 2024

Keď som mala 15 som to robila a len preto aby som vedela či polovičke tiež chybam a zastavi sa za mnou osobne asi to caka i ona🤣🤣🤣

lindous
17. feb 2024

Niekedy ľudia robia zvláštne veci a nemusí to mať žiadne racionálne vysvetlenie… nudí sa, chce skončiť s FB, ale vždy ju niečo (možno to, že chce pozrieť tvoj profil, možno niečo iné) vráti späť a je to ako závislosť, chce byť zaujímavá, či si to niekto všimne atd atd, nikto ti na 100% nepovie… a teda ako tu bolo správne podoknuté, máš o tom príliš dobrý prehľad a teda sám si priznal, že s tým nie si ok… ak sa chces pohnúť ďalej, daj ju preč z priateľov, odstav a skry na messengri, nevyhľadávaj si ju, nesleduj jej aktivitu, vypni si pre ňu príspevky

mamickalisticka
17. feb 2024

No však fb sa dá zrušiť a mess ponechať. Pozri, robila som to isté kedysi, mám 26, nie tak dávno som tiež bola ešte teenagerka a tiež som blokovala ľudí a aj tak mi to nedalo a išla som kuk čo pridali 😂 boli sme taký sliedičsky gang 🤣 krásne časy

autor
17. feb 2024

@lev26 ale ona ma 24🤣

autor
17. feb 2024

@lindous na jednej strane máš pravdu. Na druhej mame spolu dieťa, tak lahko sa to nedá..

brloh
17. feb 2024

Niekto s tým bojuje, chce sa vzdať sociálnych sietí a urobí "rázny" krok. Lenže keď má slabú chvíľku tak si to obnoví. FB to dobre vie, preto sa to nedá zrušiť hneď a úplne.

vanilkovazmrzka
18. feb 2024

Vysvetlis nam, preco ju nezablokujes? Preco kontrolujes, ci si pozera tvoje reels, a preco kontrolujes, kedy ma a kedy nema ucet? Preco to robis?

tykat
18. feb 2024

Chce v tebe vyvolat zvedavost a dari sa jej.

sense
18. feb 2024

Neviem prečo to tvoja ex robí, ale teda ti robíš tiež cudne veci ze vieš v akých intervaloch ruší a obnovuje FB, a pozerá tvoje réels

ankare
18. feb 2024

Nerieš. Jej maslo. Najlepšie by bolo,keby si ju bloknes.

miriam2523
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
18. feb 2024

Kontroluje ta, tak ako ty ju.

Zrusi si ucet, potom obnovi, aby pozrela, co mas nove, najskir, ci uz tam nie su foto novej zeny. Ked nie su, tak sa ukludni, povie si, ze ta moze kaslat a zas zrusi. O tri dni dostane stres, ci uz predsa nie je nahradena, zablokovana, atd., a ide na vyzvedy.

Vsak tam pridaj fotku trebars dvoch preletenych ruk a nejaky tajomne romanticky motivacny text a uvidis, ci to nevydrzi a ozve sa, alebo zacne vyšilovať.

autor
18. feb 2024

@moonlight1210 pridal som. Uprimne? Žiadna reakcia. Preto mi to je divne..

maria1989
18. feb 2024

Asi ma teraz vaznejsie starosti. Cakaj. 😂

autor
18. feb 2024

@maria1989 🤣🤣 ďakujem 🤷‍♂️

whatever1
19. feb 2024

Co si pridal a aku reakciu si cakal? Ak mate spolu dieta tak by ste mali obaja dospiet. Je v zaujme oboch a hlavne dietata aby ste sa naucili spolu komunikovat a vychadzat a nerobili si naschvaly. Ak si sa jej od rozchodu neozval tak sa nemozes cudovat ze zvedava co sa s tebou deje. Nie preto ze ste tvorili par ale preto ze mate spolu dieta.