Ahojte ex priateľka po 14 dňoch si ma odblokovala ma mesengeri mám za tým niečo hľadať alebo nie podotýkam vôbec som jej nepísal nevolal stále k nej niečo cítim Ke to náznak niečo alebo ….
Odblokovala ta aby ta mohla smirovat. Podľa mna za tým nič nehľadaj
Asi chce ostať s tebou ako kamarátka. Rozišli ste sa, oboch sa to dotklo, nie len teba. Nechaj tak, nekontaktuj ju, len potvrd priatelstvo, uvidíš, čo bude, nenamotaj sa na tvoje predstavy.. V prípade potreby viete, že sa môžte na seba obratit.
Mňa byvaly po rokoch našiel na FB a veľmi dobre mi to padlo, lebo viem, že sa má fajn, teším sa s ním, na sviatky si napíšeme
A nezalozila si jednoducho nový profil? A tým, ze mate nejakých spoločných priateľov, tak ti ju systém navrhol ako priateľa.
Ja by, som ta tým vôbec nič nehľadala
@uzviem Ty chces velmi pocut, ze uz ta zas chce, vrati sa, povie ti, ze ta lubi, atd, atp, podobne zalubene blbosti.
Ona sa s tebou hra podla toho, v ktorej svojej psychiatrickej realite sa zrovna nachadza (vlastne ani sa nehra, jednoducho sa k tebe chova podla toho, kam ju zrovna prepne).
Ty okolo zatial panackujes ako prosiaci psik (aj ked si nahovaras, ze nie) a cakas na navrat svojej panicky.
Mozes si stokrat povedat, ze vy dvaja “ste nieco celkom uplne ine” a “to nikto nepochopi, ake puto medzi vami je”, fakt je, ze ona ma svoje diagnozy (a berie na ne lieky) a ty sa snazis na to napasovat ocakavania a chapania, ako voci normalnemu zdravemu cloveku.
Teda to nikdy nebude fungovat, akurat ty budes mat este niekolko mesiacov stupidnych otazok, preco toto, preco hento, preco tamto. A budes pitvat kazdy jej cin, co to chce znamenat.
Nechce to znamenat nic. Ona funguje na principe, ze kam ju aktualna nalada slahne, tam je a tak sa chova.
Slahne ju vlavo, tak ta zablokuje. Slahne ju vlavo, tak ta odblokuje. Plesne nou o zem, tak sa ti ozve ako jej chybas. Slahne nou na vychod, uz si zly, nechce ta. Slahne nou na zapad, uz povie, ze si ta nezasluzi. A tak dookola.
No a ty? Potom vypisujes, ze mate vztah ako Tom a Jerry a ty (paradoxne) nechapes preco.
Je to iba reklama na fcb, nič za tým nehladaj.
Zablokuj ju ty. Bodka
@uzviem alebo