Je podľa vás normálne keď bývala posiela ani nie po mesiac od rozchode nahé fotky iným mužom?
Asi ťa to prekvapí ale po rozchode môže robiť čo chce, dokonca aj s tými mužmi spať.
ano robi to kazda zena 🙂
Pošli mi na ňu kontakt, preverím to...
Mohla posielať už aj počas vzťahu, jej rozhodnutie...A takých chlapov co posiela kadetade svojho vtáka je tiež dosť, alebo?
Chceš jej v tom zabrániť?
Tak bud rad, ze si sa jej zbavil. Normalna zena to nerobi.
No a však ste skončili spolu, môže hneď na druhý deň skočiť na iného je to len a len jej vec, neviem čo sa do toho staráš, jediná možnosť je, že ju stále ľúbiš?
@damian85 @martin789456 A dnesni rozvedeni muzi su zakomplexovani mizogyni.. pravda?
@martin789456 ty poznáš všetky ženy na svete, že toto vieš?
@morpheuss 😄😁
@dadis Presne tak 39 ročný panic 😝 nepoboskaný bez príležitosti , dieťa zo skúmavky , nikde nieto príležitosti , 2 veľké odstávajúce uši , 150 kg nadváha , základné vzdelanie ukončené 5 triedou ZŠ , celý život na dávkach 😝. Ale počul som v šenku pri 23 pivku ako muži rozprávali.......tak zdieľam čo som len začul. Osobná skúsenosť bohužial žiadna , posledná žena čo ma pohladila bola mama keď som mal 11 mesiacov.....
buď rád že je už ex, zo dňa na deň sa nezmenila, to už musela robit aj pred tým, ženy čo tak hlboko klesnú treba poslať do zabudnutia, nepozeraj dozadu, kráčaj vpred a hľadaj normálnu, čo si seba váži, neboj je ich ešte dosť
@damian85 Nezmozes sa nic ine, okrem urazok? Nemal si stastie spoznat slusnu zenu? A to nemusim byt ani baba vanga, aby som mala odhad, s kym mam do cinenia. A nie, normalne zeny neposielaju nudes, nie su zufale po tom, aby si nad nimi niekto honil. Ak mas ten pocit, ze vsetky sme take, tak si odinstaluj badoo, tinder a pozeraj okolo seba. Vacsina z nas sme vzdelane, casto viac ako muzi, pracujuce casto viac ako muzi, starajuce sa o rodiny, casto viac ako muzi a ozaj sa stavim, ze na svete je menej poslanych fotiek chachar, ako panskych pych, ktore si nikto nikdy nepytal. Tak sa ukludni a laskavo si to uprac v hlave. Ze nejaka zufalka to robi? Prepac, ale je to cisto jej problem. Vacsina zien to urcite nerobi, ak aj ano, tak len v ramci partnerstva.
@dadis očividne sa ťa do dotklo ak si sa takto rozčúlila. 😂. Nerob stres a paniku tvoje fotky nikomu neukážem v podstate aj tak nik na nich nie je zvedavý. Tvoj problém je že nevieš čitať s porozumením a priliš si veci pripúštaš , skús terapeuta ja ním nie som. Potom v hlave fabuluješ rôzne scenáre , katatýmne myslenie ide na plné obrátky a ja to musím čitať 😂
@spite1102 prečo sa staráš do toho čo robí ex?