Bývalá partnerka posiela mesiac po rozchode nahé fotky iným mužom

spite1102
28. nov 2024

Je podľa vás normálne keď bývala posiela ani nie po mesiac od rozchode nahé fotky iným mužom?

janai1
28. nov 2024

@spite1102 prečo sa staráš do toho čo robí ex?

pribinak
28. nov 2024

@spite1102 je to ex, už by má nezaujímalo čo robí

januska12323
28. nov 2024

Asi ťa to prekvapí ale po rozchode môže robiť čo chce, dokonca aj s tými mužmi spať.

martin789456
28. nov 2024

ano robi to kazda zena 🙂

morpheuss
28. nov 2024

Pošli mi na ňu kontakt, preverím to...

barka1
28. nov 2024

@spite1102 áno...klin sa klinom vybija

jamimo
28. nov 2024

@spite1102 mám kamaráta, ktorého manželka posielala ešte počas manželstva svoje nahé foto iným mužom a chodila s nimi súložiť za 💵. Podľa mňa to nie je normálne, kamarát (aj my) to nedokážeme pochopiť 🤷‍♀️

dadis
29. nov 2024

@spite1102 Nepride ti divne, ze disponujes takouto informaciou?

diewcatqoo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zanka777
29. nov 2024

@morpheuss 😂

vilma7
29. nov 2024

Mohla posielať už aj počas vzťahu, jej rozhodnutie...A takých chlapov co posiela kadetade svojho vtáka je tiež dosť, alebo?

damian85
29. nov 2024

@spite1102 nebolo by to normálne keby mesiac po rozchode posielala nahé foto svojmu ex 😂. Dnešné ženy ale kradnú robotu bordel dievčatám , tie nemajú z čoho žiť 😂 , takže je to úplne normálne.

viestta
29. nov 2024

Chceš jej v tom zabrániť?

sense
29. nov 2024

@spite1102 a koľko by bol vhodný celibát a oplakavanie ? Keď je ex je ex...

stanulienkat
29. nov 2024

Tak bud rad, ze si sa jej zbavil. Normalna zena to nerobi.

zuzubb007
29. nov 2024

No a však ste skončili spolu, môže hneď na druhý deň skočiť na iného je to len a len jej vec, neviem čo sa do toho staráš, jediná možnosť je, že ju stále ľúbiš?

dadis
29. nov 2024

@damian85 @martin789456 A dnesni rozvedeni muzi su zakomplexovani mizogyni.. pravda?

damian85
29. nov 2024

@dadis presne tak , zbierajúci bobrov do zbierky , prevažne nesúcimi rôznu formu nedoliečenej mykózy s heslom žijeme len raz 😂

viestta
29. nov 2024

@martin789456 ty poznáš všetky ženy na svete, že toto vieš?

dadis
29. nov 2024

@damian85 Fuj, uz z toho co pises, si jeden zakomplexovany kojot, ktory si nezasluzi ani pricuchnut. Ale ved asi ani nie je prilezitost, ze..

kassandra25
29. nov 2024

@morpheuss 😄😁

damian85
29. nov 2024

@dadis Presne tak 39 ročný panic 😝 nepoboskaný bez príležitosti , dieťa zo skúmavky , nikde nieto príležitosti , 2 veľké odstávajúce uši , 150 kg nadváha , základné vzdelanie ukončené 5 triedou ZŠ , celý život na dávkach 😝. Ale počul som v šenku pri 23 pivku ako muži rozprávali.......tak zdieľam čo som len začul. Osobná skúsenosť bohužial žiadna , posledná žena čo ma pohladila bola mama keď som mal 11 mesiacov.....

tykat
29. nov 2024

@spite1102 kym neposiela tvoje tak je to jej vec a tvoja zbytocna starost.

dadis
29. nov 2024

@damian85 Nevravim, ze si panic, ale ze si zufaly rozvedeny chlap, co zanevrel na vsetky zeny. To je podstatne horsie ako byt panic. Asi nevies, ze najst si dobru zenu nie je o tom ako vyzeras, ale o tom, co mas v hlave. A najma nemat v srdci hnev. Drzim palce.

damian85
29. nov 2024

@dadis nuž ak mysliš , tak nech je tak. 😂 Slabšie jedince si stále niečo myslia , čo síce nekorenšponduje s realitou , ale to podstatné nie je , dôležitý je ich pocit 😂
Tak nech je presne tak ako hovoríš. Úbohe , ale dôležité je že platíš dane 😂

dadis
29. nov 2024

@damian85 Slabsi jedinec si tu mozno ty. Evidentne som vsak trafila klinec po hlavicke, ked sa na nic ine nezmozes.

nika185
29. nov 2024

buď rád že je už ex, zo dňa na deň sa nezmenila, to už musela robit aj pred tým, ženy čo tak hlboko klesnú treba poslať do zabudnutia, nepozeraj dozadu, kráčaj vpred a hľadaj normálnu, čo si seba váži, neboj je ich ešte dosť

damian85
29. nov 2024

@dadis presne ako píseš. Ty máš stále odhad alá veštica Teodora , žasnem, obdivujem ťa a keď raz budem veľký chcem byť ako TY. Si skvelá a super.😂

dadis
30. nov 2024

@damian85 Nezmozes sa nic ine, okrem urazok? Nemal si stastie spoznat slusnu zenu? A to nemusim byt ani baba vanga, aby som mala odhad, s kym mam do cinenia. A nie, normalne zeny neposielaju nudes, nie su zufale po tom, aby si nad nimi niekto honil. Ak mas ten pocit, ze vsetky sme take, tak si odinstaluj badoo, tinder a pozeraj okolo seba. Vacsina z nas sme vzdelane, casto viac ako muzi, pracujuce casto viac ako muzi, starajuce sa o rodiny, casto viac ako muzi a ozaj sa stavim, ze na svete je menej poslanych fotiek chachar, ako panskych pych, ktore si nikto nikdy nepytal. Tak sa ukludni a laskavo si to uprac v hlave. Ze nejaka zufalka to robi? Prepac, ale je to cisto jej problem. Vacsina zien to urcite nerobi, ak aj ano, tak len v ramci partnerstva.

damian85
30. nov 2024

@dadis očividne sa ťa do dotklo ak si sa takto rozčúlila. 😂. Nerob stres a paniku tvoje fotky nikomu neukážem v podstate aj tak nik na nich nie je zvedavý. Tvoj problém je že nevieš čitať s porozumením a priliš si veci pripúštaš , skús terapeuta ja ním nie som. Potom v hlave fabuluješ rôzne scenáre , katatýmne myslenie ide na plné obrátky a ja to musím čitať 😂