Budeme mať firemný večierok a ja mám záujem o zadaného kolegu

21. okt 2024

Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?

guudy
21. okt 2024

Zalep si usta a klepni si po prstoch🙄

tina1549
21. okt 2024

keďže je zadaný tak si daj pohov

kikala15
21. okt 2024

na zadaného len pozerať!

mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dota6
21. okt 2024

Ahoj trollica, hraj teraz nedostupnú. Myslím, že kolega to ocení. 🥰

oblecenie99
21. okt 2024

Dievčatá, máte prosím link na tú inú, predchádzajúcu diskusiu? (prespávačka u kolegu, kde sa mala autorka priznať že ho má rada, ale mala tam byť aj jeho frajerka. Zaujíma ma , ako dopadol ten večer :D ) Vďaka

nyusika
21. okt 2024

normalne mu nasyp nieco do drinku 😀 😀
a nezabudni sa potom pochvalit foteckami

info pre menej chapave - vymyslena tema, niekolka poradi, preto tieto reakcie

melanta
21. okt 2024

Dospej. Ak pracuješ, tak si asi dospelá, takže načase sa tak aj chovať. A nie ako zúfalá trapka, ktorá prahne po zadanom chlapovi. Vieš totiž, aká žena chce cielene spávať so zadaným? Mentálna chudera. A ak si myslíš, že kvôli tebe opustí manželku/priateľku, zabudni.

laura9214
21. okt 2024

Ak podvedie a nechá tu co ma teraz... akú máš istotu ze to nespraví tebe? Btw.... ako to môžeš chcieť spraviť tej žene?
...a ešte niečo.. všetko sa v živote vracia ... nerobila som to byt tebou

ivik4
21. okt 2024

Fak si neviem predstavit aka chudera zufala by som musela byt aby som chcela zadaneho chlapa ktory obraba inu zenu 😨

melanta
21. okt 2024

@nyusika myslíš, že vymyslené? Pretože niektoré ženy tu vystupujú tak úboho, žeby ma toto vôbec neprekvapovalo, ak by to bolo reálne.

laurika999
21. okt 2024

Nemáš ani kúska hanby to sem vôbec napísať ?

benimnadir
21. okt 2024

Už zase, ja neviem už, slobodní vymreli? Ja by som vás takéto ženy dala do radu a bila.. 😡

laura9214
21. okt 2024

@laurika999 možno že to je dobre aby sme jej poradili keď jej možno nemá kto. Nehejtujme ..

nyusika
21. okt 2024

@melanta jasne, stopercentne, uz niekolka podobna tema v poslednom case

oblecenie99
21. okt 2024

@moonlight1210 Áno , ide o túto diskusiu, vďaka 🙂

adkoalauri
21. okt 2024

Ešte stále máš záujem? On však nemá, pozerať sa môže, na to má oči, ty by si však mala mať trošku rozumu a hrdosti...

autor
21. okt 2024

@laura9214
Môjho otca tiež zlakala iná zena a nie nevratilo sa jej to...Maju spolu deti a je im fajn, bez mamy...

autor
21. okt 2024

@melanta dospelá som už dávno...a nebude ani prvý ani posledný bohužiaľ čo nechá ženu to je život

really8
21. okt 2024

A tvoja mama je stastna? Neublizilo jej to? O to nechutnejsia si ked to zazila tvoja mamina.

autor
21. okt 2024

@ivik4 zamilovaná niekoľko rokov

autor
21. okt 2024

@really8 ma iného..

ivik4
21. okt 2024

Autorka ale o Teba nik ani bicykel neoprie ked sa tak ponizujes ? Fakt ma to zaujima
Kolega si vybral dobrovolne inu zenu s kt. Chce zit a robit tym padom vsetko a ty sa mu chces hodit len tak ze na tu som

laura9214
21. okt 2024

..vidíš... a takto sa to opakuje a opakuje...a sama si zranená z toho aj ty. A VELMI MA TO MRZI ze si toto zazila !!! A mrzí ma ze SU TAKE ŽENY co su úplne zle vymetené a skazene ze môžu rozbiť rodinu a je im to jedno.
Autorka...poviem ti ..ze ta žena nie je šťastná úplne a nikdy nebude! Tým si bud istá.. a ešte niečo. Nikdy nevieme ako dopadne život... este sa všetko môže úplne obrátiť...ver mi... pocula som o takých pribehoch

really8
21. okt 2024

A co ze ma ineho?

autor
21. okt 2024

@ivik4 veď neviete okolnosti ani nič on ma ma rád

ivik4
21. okt 2024

Co to meni na tom ze som sa nieco pytala ked sa tak ponizujes ?

autor
21. okt 2024

@really8 ze každý si pohde svojou cestou je mladá niekoho najde on bude šťastnejší ja tak isto

autor
21. okt 2024

@ivik4 ja mam rada jeho,on mňa...chcem len radu ako to dat najavo, po dlhej dobe bude na večierku sám