Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?
keďže je zadaný tak si daj pohov
na zadaného len pozerať!
Ahoj trollica, hraj teraz nedostupnú. Myslím, že kolega to ocení. 🥰
Dievčatá, máte prosím link na tú inú, predchádzajúcu diskusiu? (prespávačka u kolegu, kde sa mala autorka priznať že ho má rada, ale mala tam byť aj jeho frajerka. Zaujíma ma , ako dopadol ten večer :D ) Vďaka
normalne mu nasyp nieco do drinku 😀 😀
a nezabudni sa potom pochvalit foteckami
info pre menej chapave - vymyslena tema, niekolka poradi, preto tieto reakcie
Dospej. Ak pracuješ, tak si asi dospelá, takže načase sa tak aj chovať. A nie ako zúfalá trapka, ktorá prahne po zadanom chlapovi. Vieš totiž, aká žena chce cielene spávať so zadaným? Mentálna chudera. A ak si myslíš, že kvôli tebe opustí manželku/priateľku, zabudni.
Ak podvedie a nechá tu co ma teraz... akú máš istotu ze to nespraví tebe? Btw.... ako to môžeš chcieť spraviť tej žene?
...a ešte niečo.. všetko sa v živote vracia ... nerobila som to byt tebou
Fak si neviem predstavit aka chudera zufala by som musela byt aby som chcela zadaneho chlapa ktory obraba inu zenu 😨
Nemáš ani kúska hanby to sem vôbec napísať ?
Už zase, ja neviem už, slobodní vymreli? Ja by som vás takéto ženy dala do radu a bila.. 😡
@laurika999 možno že to je dobre aby sme jej poradili keď jej možno nemá kto. Nehejtujme ..
@moonlight1210 Áno , ide o túto diskusiu, vďaka 🙂
Ešte stále máš záujem? On však nemá, pozerať sa môže, na to má oči, ty by si však mala mať trošku rozumu a hrdosti...
@laura9214
Môjho otca tiež zlakala iná zena a nie nevratilo sa jej to...Maju spolu deti a je im fajn, bez mamy...
@melanta dospelá som už dávno...a nebude ani prvý ani posledný bohužiaľ čo nechá ženu to je život
A tvoja mama je stastna? Neublizilo jej to? O to nechutnejsia si ked to zazila tvoja mamina.
@ivik4 zamilovaná niekoľko rokov
@really8 ma iného..
Autorka ale o Teba nik ani bicykel neoprie ked sa tak ponizujes ? Fakt ma to zaujima
Kolega si vybral dobrovolne inu zenu s kt. Chce zit a robit tym padom vsetko a ty sa mu chces hodit len tak ze na tu som
..vidíš... a takto sa to opakuje a opakuje...a sama si zranená z toho aj ty. A VELMI MA TO MRZI ze si toto zazila !!! A mrzí ma ze SU TAKE ŽENY co su úplne zle vymetené a skazene ze môžu rozbiť rodinu a je im to jedno.
Autorka...poviem ti ..ze ta žena nie je šťastná úplne a nikdy nebude! Tým si bud istá.. a ešte niečo. Nikdy nevieme ako dopadne život... este sa všetko môže úplne obrátiť...ver mi... pocula som o takých pribehoch
A co ze ma ineho?
@ivik4 veď neviete okolnosti ani nič on ma ma rád
Co to meni na tom ze som sa nieco pytala ked sa tak ponizujes ?
@really8 ze každý si pohde svojou cestou je mladá niekoho najde on bude šťastnejší ja tak isto
@ivik4 ja mam rada jeho,on mňa...chcem len radu ako to dat najavo, po dlhej dobe bude na večierku sám
Zalep si usta a klepni si po prstoch🙄