Ahojte,na začiatok by som chcela že sa chcem len vyrozprávať a možno dostať ozajstnú radu. S priateľom sme už nejakú dobu spolu,poznáte to ako na hojdačke raz hore raz dole. Zistila som že ma podvádzal (nespali spolu) ale stretávali sa v práci, objimali sa a viedli rôzne konverzácie. Trvalo to mesiac. Písali si ako sa radi vidia,že aky je život krajší vďaka tomu druhému. Aká je ona nádherná a on úžasný. Zistila som to,a strašne to zabolelo. Veľmi som plakala lebo proste som ten typ človeka ktorého sa to dotkne. Konfrontovala som ho s tým že dalej nemôžem pokračovať. Odprosil ma,že sa poučil. Že to bolo dlhšiu dobu čo si nepisu (3m) že to ukončil lebo vedel že urobil zle. Že naozaj ho to mrzí a že je hlupák a podobne. A tak sa pýtam,ci to má nejakú význam ešte. Mám ho rada,ale vždy to zabolí keď si spomeniem na tie správy,áno nevyspali sa spolu ale aj tak to bolí. Budem ešte dôverovať? Cítim sa ako úplná nula. Stratila som všetko sebavedomie. Neviem ako mám zabudnúť. On každý deň mi hovorí zrazu ako je za mňa šťastný a že ho to veľmi mrzí. Ale ja nedokážem sa asi cez to preniesť. Mám chvíle kedy si poviem že dobré veď ľutuje toho musíme sa posunúť,ale ptm mi zase prijde na myseľ to čo si písali a znova to bolí. Ako sa zachovať? Ostať, odísť. Moje sebavedomie je nulové momentálne
Ahoj, obdivujem Tvoju istotu, keď hovoríš, že spolu nespali...🥴 A neviem ako Ty, no ja by som mu už nedôverovala...a ukončila to.
@danyelia nespali,pretože sa stretali len v práci. Ona mu to aj vyčítala že nejdú vonka,že chce byť s ním sama. Ale on nesúhlasil. Tvrdil mi že to mal len taký flirt.
Ja osobne viem, že takúto emocionálnu neveru by som niesla ťažšie ako fyzicky úlet.. či by som dokázala odpustiť s istotou povedať neviem, určite by záležalo od mnohých ďalších faktorov a celkového fungovania nášho vzťahu, ale pokiaľ by som odpustila, tak úplne, vtedy za tým treba spraviť hrubú čiaru a nevracať sa ku tomu, nevyčítať, ísť ďalej.. lebo aj keby ste to teraz ustali, ten vzťah pokazí potom toto… keď to ale nejde, tak to nejde, čudovať sa nikto nemôže
...iba že by Ti v tomto klamal 😬 To že Ti to tvrdí, nemusí byť vôbec pravda. Neprajem Ti to samozrejme, no muži vedia byť poriadne s...., doma povie, že je to len kámoška a potom šup s ňou na hotel, do bytu, na pracovnú cestu...
Určite spolu nespali pretože sa stretávajú iba v práci? Vieš koľko je miest v každej práci, kde je možno mať sex? To, čo ti on tvrdí, to ti povedala aj ona? Možno potom by som tomu verila. Tak či tak by to bol pre mňa koniec dôvery. A bez dôvery by som vzťah nemohla mať. Neospravedlňuj si to tým, že v každom vzťahu je to raz hore, raz dole. Ak sa partneri milujú a majú voči sebe úctu, prípadné náročné obdobia neriešia náručím iného človeka.
@melanta áno,poznám ju a viem že je zadaná čiže som jej volala s tým že nech mi vysype celú pravdu inak to poviem jej už MANŽELOVI. Povedala mi že áno objímali sa písali si a mali sa k sebe ale že k sexu nedošlo. Že nebolo to správne ale že jej muž pracuje preč a ona si chcela tiež zaflirtovat. (Samozrejme som to jej mužovi aj tak povedala)
@melanta neospravedlňujem,len píšem že určite spolu nespali. Ale aj tak je to pre mňa ťažké, pretože som ten typ človeka čo dôveruje na 100% a keď sa takéto niečo stane tak neviem čo robiť.
Jaj, tak potom je určite pravda, čo ti povedala, keď si sa hej vyhrážala. To na aké dno treba klesnúť, aby sa milenke volalo a vyhrážalo sa jej, že ak nepovie pravdu, tak... Vážne čakáš , že by sa ti priznala? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@melanta a to že vyzerá ako svetušik a že nikdy by som toto na neho nepovedala. Snažila som sa aj zabudnúť aj neriešiť. Ale aby to bolo dobré tak by som musela mať asi inú povahu...alebo neviem
@melanta pane bože. Ja som sa jej nevyhrážala len som sa jej opýtala či o tom vie. A ona že akurát o ňom nie lebo že s ním nespavala ale s inými pomer mala a o tých vie a odpustil jej to. Čiže to s mojím mužom neprišlo dôležité mu povedať keďže s ním nespala
už by som mu neverila a istotu nebudeš mať nikdy. To chceš celý život v tomto žiť? Ačakať kedy príde ďalšia?
Máme v rodine takýto prípad. Rozhodli sa, že ostanú spolu. Ale. Už to nie je tak ako predtým. Oni spolu bývajú, ale nežijú, ona podviedla a proste sa to s ňou ťahá. Jeho vzťah sa k nej zmenil, všetko rieši sám, nie spolu. Aj vzťah detí k mame sa zmenil, lebo deti na to prišli. So všetkým chodia za otcom.
z toho, čo si napísala neskôr, že si volala tej dotyčnej, ba dokonca si to vyslepičila aj jej manželovi, je jasné, že si na to prišla lustrovaním jeho mobilu a podobnými "elegantnými" praktikami. A cítiš sa pritom úplne dobre, dokonca ako morálny víťaz. Vieš čo, ostaň s týmto chlapom. On ťa podvádza a ty sa správaš ako krava, zaslúžite si jeden druhého
Aku radu od nas cakas? Nikdy to uz nebude tak ako predtym. Co ked casom budete mat dieta, starosti, choroby a mlady pan tiez bude potrebovat niekde zaflirtovat? Neverim ziadnemu muzovi na svete, kazdy oebava a hlada si cesticky na taketo ulety a v drvivej vacsine aj zasunu..
@danica2711 ja sa ťa spýtam jednu vec. Ak žena nechce byť podvádzaná a má nejaké podozrenie, muž zatlka, ako ináč zistíš pravdu? Alebo je lepšie žiť v nevedomosti a užívať si ,,úžasný,, vzťah, ktorý si myslí že má?
@danica2711 tak asi ťažko,zistila som to pretože mi to povedala jeho kolegyňa. Že či sme ešte spolu lebo že ho vydáva s jednou od nich.
@nataly420 ak by ma muž podvádzal, nezaujímala by má tá žena. Ona mne vernosť nesľúbila. Takéto veci (volať milenke, vyhrážať sa jej, ísť za jej mužom) robia len úbohé ženy, ktoré nemajú hrdosť. A to je samozrejme v poriadku, hrdosť nie je k životu potrebná. Žena, ktorá má úctu, by neverníka kopla do prdele a milenka by jej nestála za reč a už vôbec nie za vyhrážky.
normalny vztah nie je ako na hojdacke, raz hore, raz dolu.. takze tvoj vztah nie je v poriadku, bez ohladu na to, ci ta partner emocionalne alebo inak podviedol.. ak chces mat dobry vztah, bud s muzom, ktory sa dobre chova a kde nemusis 'privierat oci', odpustat a neustale si klast otazky, ci je este nieco v poriadku a ci nie si iba ty 'prilis precitlivela' a podobne..
Ak nemáte deti ani žiadne veľké záväzky, odíď z kratšej cesty ako sa hovorí. Lebo ver mi, že toto človek ktorý druhého úprimne ľúbi a záleží mu na ňom nespraví. Keď to zopakuje v budúcnosti, už pri deťoch, potom si môžeš hlavu trieskať aká si bola dnes zaslepena.
Boze naco si s nim, klamár je to a kto oklame raz, oklame aj druhy raz.. stretacky na tajnasa bude robit furt, je to v nom a bude to robit este lepsie a lepsie sa bude skrývať. Je to v nom. Nebuď blbá a kopni ho do zadku. Nebude si ta vážiť ked mu odpustíš ved ta ma za blbu uz teraz. On nema voči tebe ziaden rešpekt a len sladke motúzy ti ťahá pod nos.
Inak aj v praci spolu mohli spavat.
Ja som nazoru, ze ak je clovek vo vztahu spokojny, nehlada dalej.
Nechaj ho a vybuduj si sebavedomie. Drzim palce.
@rebrambora tiež som toho názoru, kto chce, príležitosť si nájde, keď aj v práci.
@ibatanecnica ak mám podozrenie, že ma muž podvádza, asi nie je niečo vo vzťahu v poriadku, takže radšej v takom vzťahu nepokračujem. Nerobím veci, ktoré považujem za morálny suterén
Si anonym, inak by som ti napísala správu, ale bola som v takej situácii 2x....raz som to skončila okamžite a raz som odpustila (aj keď som bola toho názoru ze nikdy niečo také neodpustím) ale nezabudla a dôvera sa budovala veľmi veľmi ťažko a hlavne pomaly späť a zrejme nikdy už nebude taka ako predtým
Ja som to zažila , muž mal tiež s kolegyňou takúto "pletku" . Ale oni si aj písali o sexe a tak, spať spolu nespali - čítala som správy(tak som na to aj prišla - teda mala som podozrenie a potrebovala som dôkaz tak som mu kukla mobil) . Strašne ťažké obdobie to bolo , ako fakt. Máme deti a muž sa nechcel rozchadzať - priznal si chybu atd.... Ale to bolo šialené obdobie , vôbec som mu neverila a fakt že je to kolegyňa čiže v práci sa stretavali a stretávaju je na nič.
Keby nemáme deti tak sa ho kopnem do riti.
Dôvere sa buduje ťažko,už to budú 2 roky a stále mám zlé chvíľky.
Inak ona tiež zadaná aj o mne a deťoch vedela. Najviac ma mrzí že som jej osobne nepovedala ani nenapísala nič.
veď píšeš že si písali, vieš čo si písali, tak si to musela čítať.
asi by som v tom nepokračovala, resp. váš vzťah za chvíľu skončí.
Nie ,nebudeš mu už veriť .Urobil raz ,urobí i druhýkrát ,má to v sebe .A neverila by som mu ,ani jej ,že spolu nespali.Hádam nie si tak naivná ,že si nemyslíš ,žeby sa ti milenka priznala keď urobíš na ňu bububu….Pokiaľ spolu len chodíte a keď chceš mať šťastný život a nie život policajta vykašli sa na takého chlapa .Treba dobre hľadať ,ale určite existujú aj muži ,čo si nepotrebujú poza chrbát ženy budovať milenecké vzťahy .
@alandra som rada že mi niekto rozumie,a mrzí ma to. Viem aká je to bolesť.
Nie,už mu nebudeš dôverovať na 100% už to raz on pokazil a už to nikdy nebude ako predtým a ak máš pri ňom sebavedomie na nule tak treba od neho odísť