Mám o mesiac 25 rokov a začínam sa báť, že ostanem navždy sama. V januári som sa rozišla s priateľom, vzťah prestal fungovať a cítim sa omnoho lepšie, avšak odvtedy som nikoho seriózneho nestretla. V lete som chodila veľa von a na rôzne akcie, výlety a spoznala som sa s pár novými chlapmi ale buď boli o 25 rokov starší, alebo rozvedení s deťmi alebo sme si nesedeli povahovo alebo hľadali niečo iné. Neviem ani na aké miesta by som mala chodiť, pretože v práci som v kontakte len so ženami, cvičím doma - oboje mi vyhovuje. Teraz v zime občas zájdem aj do reštaurácie/baru ale nikdy ma tam nikto seriózny neoslovil... Známi majú väčšinu kamarátov tiež ženatých alebo zadaných..
Dajte si obaja rande 😁máte niečo spoločné....hľadáte
Nedostaneš. Len vyberaj múdro.
No vidis, a uz mas dalsie oslovenie a pozvanie na poharik 😅
Sama si len od januara a uz sa bojis ze ostanes sama? Priprav sa na to ze mozu byt aj roky kym najdes niekoho stabilneho, ale si mlada,skus si uzit toto obdobie ;) radsej pockaj na toho, s ktorym to bude fungovat a byt dlhsie sama. Keby si chcela mohla by si mat niekoho uz teraz ale vidis sama ze by ti to nevyhovovalo. Nepolavuj z narokov. idealne poporosit kamosky nech ti niekoho dohodia, pripadne skus nejake dobrovolnictvo, zoznamovacie akcie pre singles a podobne
No a to chodis na ake miesta, ze stretavas iba 50tnikov a rozvedenych? Ved je tolko nezadanych tridsiatnikov dnes. Hlavne prestan tymto stylom "bazit" po chlapovi a vztahu, lebo potom si na najlepsej ceste skoncit s nejakym prvym nezadanym bezdetnym blbcom...
Nelutuj sa tak strasne, 25 nie je nic, ved to sa velakrat clovek len zacina rozkukavat a nadvazovat znamosti po VS a pod.
Ked budes mat 45 a budes sama, vtedy bude dovod na vyplakavanie.
mozno to bude too much (ako pre koho), ale skus zoznamku, za to nic nedas, mas mozno najdes nove kontakty, dozvieš sa všeličo… a z vlastnej skusenosti ti viem povedat, ze tam hned niekoho “ulapis” haha len druha vec je, aby ste si dostatočne rozumeli, ja som asi po 4-5 stretnutiach z tinderu narazila na mojho priatela (nechodila som na stretka len tak s hocikým).
@ovaaa noooo, kľudne na to vínko si môžu spolu sadnúť. Aj keby z toho nič nebolo, ale aspoň si pokecaju spolu 🍷☕👍
Joj závidím... Si veľmi mladá, neponáhľaj sa na úkor kvality vzťahu... Veľa žien, ktoré majú deti s psychopatom, a život v prdeli na veľa ďalších rokov, by sa s tebou radi vymenili.
Kľud,máš len 25, veď si sama len pár mesiacov.V správny čas sa objaví aj správny chlap.
aj ja som si myslela, ze uz budem sama a ziadny chlap tam niekde na mna necaka a potom som v 28cke cistou nahodou stretla muza, laska na prvy pohlad z oboch stran..sme spolu uz 7 rokov, 4 roky manzelia a tento rok sa nam narodilo druhe babatko. Netreba prestat verit, ze niekde tam je pre teba tvoj vyvoleny ;) jedneho dna sa urcite stretnete ;) Zatial si uzivaj vyhody single zivota, lebo taky zivot uz nikdy nebudes mat.
Moja rada znie, chvíľu si užívaj slobodu. Až keď som si začala užívať nezadanosť, bola som konečne sama sebou a stretla svojho muža. Spokojné ženy vraj vyžarujú čosi príťažlivé. Ale podľa mňa aj ten rozvedený muž ti môže byť dobrým partnerom. Túto požiadavku by som ja odstránila, je veľa rozvedených, ale bezdetných ľudí, ktorých hodnota neklesla tým, že sa rozviedli.
Aj ja som si našla muža na zoznamke chvíľu po rozchode, bola som tam z dlhej chvíle a vypálilo to láskou na prvý pohľad:D ( a to som bola predtým viac krát na káve zo zoznamiek/z fitka/ z hocikadial, aby si nemyslela ze som skocila po prvom)
Mala som 27, pred 28. Mame malú dceru a asi budúci rok bude svadba, max ten ďalší. Ale ani na sekundu som si nemyslela ze ostanem navždy sama, wtf? Ved mužov je milión a okolo 30 je kopec slobodných, veľa ľudí sa v tom veku rozide z dlhodobejšich vzťahov, do ktorých vstúpili ešte nedozreti a teraz vedia čo co vo vzťahu,hladaju/nehladaju
To je čistý nezmysel, si mladá, isteže sama nezostaneš, mimochodom, ja mám 43 a s 2,5 ročnou prestávkou som už 9 rokov sám, v poslednej dobe ma v tom tieto myšlienky utvrdzujú, no tvoja situácia je úplne iná, nemá ťa prečo také čosi napadnúť
Nájsť niekoho na rovnakej vlnovej dĺžke je dosť problematické, viem o čom hovorím, ja mám taký istý problém, spoznám kopu žien, aj pokecám ale spoločne priority, nejaké záujmy nájsť je dosť komplikované a to som už 2 roky slobodný (mám 30 rokov). Už ani tie zoznamky nefungujú, zväčša sa tam niekto ide zviditeľniť a pomaly ani nenapíše jednu súvislú vetu, pri tých cluboch nikoho súceho nenájdeš .. tam zväčša buď sa ľudia dobre ožerú alebo im ide len o jednu vec 🙂
Ja som pomaly postavil dom, teraz sa to postupne zariaduje a rozmýšľam že asi tam aj ostanem sám ak mi nikto do života nevojde 😀😁
Som z Považskej Bystrice - keby náhodou sa zastav na kávu alebo na pohár vína a si štrngneme že sme single 😀