Brali by ste to divné?

20. jan 2024

Brali by ste divne keby prídete na návštevu ku niekomu a mal by tam veľa obrazov na ktorých by bol on ?😃 konkretizujem som veľmi zaťažená na obrazy a pacia sa mi obrazy na ktorých sú ženy ale pravdaže nechcem mat po byte povesane hocijaké ženy ale seba. Nie akty ale portréty a podobne, take farebne kreslené nie čiernobiele. A keďže nechcem kombinovať rôzne štýly a mat doma mix obrazov prírodu abstraktne obrazy a ešte tieto čo sa mi pacia, budem mat teda dosť práve takých na ktorých budem ja. Deti ešte nemáme ani domáce zvieratá takze pár obrazov budem mat aj s priateľom ale tých bude asi menej
Samozrejne doma môže mat každý čo chce ale len ma tak zaujíma keď ku nám prídu aj nejaké návštevy či to nebude nejaké narcistické že zbadajú napr 10 obrazov na ktorých budem ja 😂

falbala132
20. jan 2024

ano, brala by som to divne 🙂

doriiis
20. jan 2024

Je to divné a dost

reanda
20. jan 2024

narcizmus je o niecom inom 🙂
mne by to bolo skor sympaticke, ze sa niekto neboji vyzdobit si byt obrazkami seba 🙂

autor
20. jan 2024

@falbala132 čiže za normálne sa považujú len rámčeky a obrazy fotky deti a celej rodiny ?😊 len sa pýtam 😃

muchotrafka298
20. jan 2024

Za mna je toto ista forma narcizmu, ze ten clovek ma zalubu v tom, pozerat sa sam na seba. Ked to tebe vyhovuje, tak v poriadku, vyzdob si vlastnymi fotkami v zivotnej velkosti kludne cely byt.

autor
20. jan 2024

@reanda keby som mala psa tak mám obraz aj jeho a deti tiež ale zatiaľ ani jedno z toho 😃a viac ako obrazy prírody sa mi pacia ľudia no bolo by mi neosobne mat len nejaké cudzie tvare čiže toto sa mi páči viac. To ani nie sú vyslovene portréty rovnake ako napr fotka Ale skôr obrázky, ako príklad uvediem kreslená zena zozadu kde budú vidno len vlasy a napr pohár vina a tie vlasy budú v mojej farbe a dĺžke a nie inej takze to budem akože ja ale bude to iba obrázok 😃

autor
20. jan 2024

@muchotrafka298 boli by to ale obrázky take akoby keď su kreslené rozprávky čiže len imitácia toho že som to akože ja, nie doslova fotky

lindous
20. jan 2024

Tiež by mi to prišlo zvláštne, možno až trochu vtipné ( a lá aj pekná som, aj múdra som 😀 ), ale presne by som si povedala, že nech tam má kto čo chce 😀

autor
20. jan 2024

@doriiis aj partnerské budem mat ale tých bude určite menej

muchotrafka298
20. jan 2024

Tvoj byt by mal byt v prvom rade prijemne miesto pre teba, kto si co mysli je vedlajsie. Ked sa Ti paci tento styl umenia, tak kludne si ho tam daj.

dusankomoj
20. jan 2024

Všetkého veľa škodí! Ja by som zvážila zavesenie zrkadiel,to máš 2v1. Aj vidíš samu seba🤣 aj to nebude návštevám divné.

mareka49
20. jan 2024

A teda bude na každom jasné že si to ty?

pralinka25
20. jan 2024

kazdy vnima obrazy a umenie inak. ja napriklad vnimam obrazy cez emociu. nejde mi o to co je na nich a ani o techniku ale o to aku emociu vo mne vyvolaju pripadne spomienku.
uprimne ja osobne by som sa sama na seba netuzila pozerat. ale to neznamena ze ty to nemozes mat inak.
chapem ze nechces mat cudzie tvare ale ak tie obrazy planujes robit ty, daju sa spravit aj imaginarne osoby.alebo by som si vytvorila veci ktore mam rada, ktore vo mne vyvolavaju prijemne emocie, pocity spomienky, predstavy. mam rada napriklad obrazy ktore vyvolavaju rozne predstavy.
alebo ak uz chces vyslovene seba moze to byt v roznych vekovych obdobiach,
alebo ak mas nejaku obubenu knihu mozes namalovat hlavnych hrdinov ako si ich predstavujes. je vela moznosti.
ja napriklad vobec neholdujem rodinnym obrazom a fotkam. nemam doma ziadne take povesane. fotky mame v albumoch.
mam rada svoju rodinu ale na stene ju vycapenu mat nepotrebujem.

zuzitko74
20. jan 2024

Vyskúšaj a uvidíš. Podľa mňa budeš veľmi rýchlo opozeraná a sama to dáš preč.

len_nig
20. jan 2024

Asi by som to brala za trochu divné ale zároveň by som tomu asi nevenovala viac ako jednu myšlienku, veď je to tvoj dom 😊 čiže tvoja vec

viky173
20. jan 2024

Ak sa Ti to tak paci, smelo do toho a neobmedzuj sa tym, co si kto o tom pomysli 🙂

januska12323
20. jan 2024

Doma si maj čo chceš. Ak to budú také odzadu, že to môže byť hocikto nepomyslela by som si nič. Osobne sa mi viac páčia čisté steny tak neviem ako by vyzeralo 10 obrazov v byte.

jazula
20. jan 2024

Áno, zdalo by sa mi to čudné a asi aj vtipné, že sa niekto tak rád pozerá sám na seba, že sa obklopí svojimi obrazmi 🙂.

diewcatqoo
20. jan 2024

Ach jaj, ja som raz tak bola na navsteve u mojej byvalej spoluziacky. Nahodou sme sa stretli v meste (v zahranici) a hovori mi, ze postavili dom, tak ze ci nechceme niekedy prist. Tak sme teda prisli na navstevu. V dome obrovska otvorena kuchyna s obyvackou a prisaham, ze tam mali min. 15 velkych obrazov, na ktorych boli svadobne fotky jej a manzela. Dieta este nemali. Citila som sa strasne divne, kdekolvek som pozrela, videla som ich dvoch. Odvtedy sme tam neboli. Manzel na to doteraz spomina a to preslo uz min 10 rokov od tejto udalosti.

martul
20. jan 2024

Samu seba? Nikdy.
Príde mi to strašne narcistické.

drahusa333
20. jan 2024

Obdivujem pokial je niekto so sebou tak spokojny ze sa chce pozerat na seba este aj zo steny....a keby k niekomu pridem na navsetu, viem ze zije sam, tak to beriem ako sucast bytu, gauc,stolik,obraz,stolicka, ako sa majitelovi paci, tak nech si zariadi...ak by to bol byt rodiny, a stale by tam boli len obrazy jednej osoby, to by uz divne bolo 😆

sisa_s
20. jan 2024

Napadla mi Cibulkova, ktora ma myslim svoju nadrozmernu foto v byte 😀
A chudak priatel, jeho odbijes, ze "ved aj on tam na niektorom bude", inak vsade ty 😀

michelle567
20. jan 2024

Veď keď na niektorých nebude vidno ani tvár, budú zozadu atď...kým sama nepovieš že to na všetkých si ty, tak to ani nemusia zistiť

reanda
20. jan 2024

vidis, niekomu nepride divne mat v byte obrazy cudzich ludi, ale seba ano 😀 .. kazdemu pride divne nieco ine 😀

jana_eyre_2
20. jan 2024

Neriešim kto má doma čo, ale úprimne zvláštne by mi to prišlo.. keď sa ti to však páči tak je to tvoja vec.. ja by som sa na seba moc pozerať nechcela 😄

ivangeline
20. jan 2024

Ano. Bolo by to divne. Je ine mat spomienkove fotky. Umenie. Obrazy. Ine samu seba v sucasnej podobe. Si aspon modelka? Umelkyna?

viestta
20. jan 2024

Kazdy nech si zavesi na stenu co sa jemu paci. A ti co pridu na navstevu by mali akceptovat, ze je to jeho domov a on si tam zavesil to co on chce lebo tak sa mu to paci.

mondolina
20. jan 2024

prečo by si nemohla? je to pekné, že sa páčiš sama sebe. niektoré sa ani do zrkadla nevedia pozrieť.

kubkovamama
20. jan 2024

Ak si umelecká duša alebo nejak trhlá a nezapadas medzi bežnú populáciu...budiž.Ale aj tak mi to príde moc.Tiez som divná a mám umeleckú školu,toto však nie.Mala som všade psa,kvety,prírodu,odkedy mám deti všade sú detské motívy.Seba by som doma nechcela stretávať 100x v kazdej miestnosti a po chodbach

dadka1997
20. jan 2024

Odvážne, no pokym by som na tom obrazku nebola s niekym alebo nejaka špecialna profi fotka napr medzi slnecnicami, tak je to cudne ale mas sebavedomie ;) a nazor druhych nech ta nezaujima