Bozky, dotyky a prípadný sex so ženou

28. okt 2023

Ahojte. Včera sme mali s kamarátkou príjemný večer pri vínku, kde sa vypilo trochu viac ako by sa čakalo. Príjemný večer skončil tým, že sa ma začala viac dotýkať a časom ma aj začala bozkávať. Jej nežné správanie pokračovala dotykmi aj na viac erotogénnych miestach a nakoniec mi zašla aj jazykom a rukami medzi nohy. Neuveriteľné. Chlapovi sa málokedy podarí aby som dosiahla aj orgazmus. Ale ona? Spravila ma za veľmi krátky čas. Potom bol pravdepodobne rad na mne ale ja už som to nezvládla a rozplakala som sa. K sexu so ženou nakoniec nedošlo. Dnes ráno zvláštne pocity a prosila som kamarátku nech o tom nikomu nehovorí. Povedala, že to je len medzi nami dvoma.

Aký máte na to názor? Je to na odsúdenie, že som to vyskúšala alebo je to v poriadku? Ani jedna z nás nemá priateľa. Tie čo sa už bozkávali so ženou, mali bližšie dotyky alebo sex aké máte vy z toho pocity?

queen_mary
28. okt 2023

Halo, zijes v 21. Storoci. Je to normalne, dnes sa za to uz neupaluje 😀 aj tvoje pocity su na mieste a v poriadku.

modrykolibrik
28. okt 2023

Boze to ako fakt? Preco si to nenechas pre seba ale az taketo detailne veci neriesis s nou? Niekedy mam pocit ze je to porno stranka a nie mamickovske forum

januska12323
28. okt 2023

Choď sa ukájať niekde inde.

h2
28. okt 2023

Že "k sexu so ženou nakoniec nedošlo" ? A ako nazývaš to, že ťa urobila jazykom?

deti95060810
28. okt 2023

tak ty si tu píšeš ako anonym a po nás chceš aby sme sa podelili o skúsenosti popr. napísali čo a ako sa priznali... no to isto...
aj keď popravde si myslím že si včera mala tak akurát ho*no a nie sex so ženou....😝😝😝

barbora0308
28. okt 2023

Mna by asi viacej sralo, ze som si pokazila vztah s kamoskou resp. neviem, ake ste si boli blizske, ale po tomto zazitku uz asi "iba dobre kamartky" nebudete...to je proste rovnake, ako keby si isla von s dobrym kamosom a skoncilo to tvojim uspokojenim 🤷.
Mimochodom to, ze si to vyskusala nie je na odsudenie, len ci to tebe stalo za to?

martinmmartin
28. okt 2023

No tak chlapcov z Republiky volit uz nemozes, bolo ti to treba?? Inak sa nic nemeni

modraslamka
28. okt 2023

jesus🤦

koniarova
28. okt 2023

To mu aj niekto ozaj žeriete,tieto vymyslené chujoviny. 🤣

maranta_leuconeura
28. okt 2023

...a potom si sa zobudil so zalepenou rukou...

lienka.7
28. okt 2023

@autorka píšeš nejaký skupiny príbeh pre ženský portál a chyba ti zápletka, tak zistujes tu? 🤣🤣🤣

zanka777
28. okt 2023

@martinmmartin 😂😂😂😂😂😂😂👌

mikadooo
28. okt 2023

No, takto. Ak si bez vína hetero, tak fajn, že ti kamoška ukázala, ako ťa vie chlap (alebo aj žena 🤭) jazykom uspokojiť. Ja v tom nevidím nejaký zásadný rozdiel, ide o techniku, nie o pohlavie. Ak ale aj teraz za triezva uvažuješ o tom, že to so ženou bolo fajn, tak potom sa treba trošku porýpkať vo vlastnom vnútri a porozmýšľať, či nemôžeš byť bi, alebo lesba - čiže tiež fajn, že ti kamoška pootvorila túto 13.komnatu, bez nej by si pravdepodobne nezistila. Ale to už je na tebe čo a ako ďalej s tým naložiť... Za mňa sa nič strašné nestalo, ak to teda kamoška nebude roztrubovať ďalej. 🤷. Asi by to chcelo aj pokec s ňou za triezva, či to bol len taký pokus z jej strany, alebo je bi/lesba a tak. No, pravdepodobne to nevyriešiš za deň... a je to ok, nikto to od teba nechce, dal si pokojne čas, nič nehorí.

koniarova
28. okt 2023

@mikadooo vymýšľa si. Neder prsty zbytočne.

mikadooo
28. okt 2023

@koniarova bola som tak 20r. dozadu v podobnej situácii, takže nemám problém odpísať 😉.

barborachors
28. okt 2023

@mikadooo lenze toto je troll

mikadooo
28. okt 2023

@barborachors to neznamená, že niekto s podobnou skúsenosťou si neprečíta túto diskusiu o rok a nebude hľadať riešenie...

autor
28. okt 2023

@barbora0308 O kamarátstvo sa nebojím. Skôr o tú hanbu ak by sa to rozhodla niekomu povedať. Bolo to v alkoholickom opojení a nie z mojej strany. Ona pravdepodobne je bi keďže vzťahy máva s chalanmi ale pokojne má sex aj so ženou. So ženou vzťah nikdy nemala ale tvrdí, že je hetero ale keby to tak bolo tak určite je proti tomu mať milostné radovánky aj so ženou.

martinmmartin
28. okt 2023

Aku hanbu? Keby si sa to ty dozvedela o nejakej svojej kamoske tak ju preklajes do poslednych pekiel?
Preco by to mala byt hanba? Povedat si o sebe a svojmu okoliu ze vies na com si a neoplati sa ti skryvat nieje hanba ale hodne obdivu.

mk22
28. okt 2023

Ja neviem, dnes je moderné všetko riešiť rozoberať pustiť von do sveta?
Skus fórum na to určené toto je fórum prioritne mamickovske..tak bolo založené.. Tak sorry co tu čakáš ze ti tu niekto bude opisovať pocity aké to bolo keď jej kamoška lizala vagínu, to fakt?
Su veci kt je fajn nechať si pre seba..
Tak skus s mamou so sestrou opýtaj sa ich aké mali pocity, alebo vyhľadaj portal kde sú tieto diskusie rozobrate do špiku kosti, nájdeš tam odpovede skôr ako tu..

dadis
28. okt 2023

Ach boze, co dramatizujes, nic sa take nestalo. Ziadna hanba, ved hadam nerozpravas bezne o svojich intimnych zazitkoch...eroticku skusenost so zenou zazila takmer kazda zena, takze nejde o nic vynimocne

ika11123
28. okt 2023

Že vôbec na toto odpovedáte 🥴

daniela2202
28. okt 2023

Je to úplne v poriadku.... môžeš to skúsiť aj so zvieratkami ... koník, koza, pes, mačka.... 😂😂😂👎👎👎

karolinakr
28. okt 2023

😂😂

eva8
29. okt 2023

@mikadooo "nevyrabaju" sa takymi umelymi zazitkami bi, alebo lesby? Bez zazitku by na to ani nepomyslela
Ked to nedokazala spravit kamoske, ani pod vplyvom akoholu, asi je hetero

lenkakravcova
29. okt 2023

Alkohol dokáže s človekom divy. V negatívnom slova zmysle.
Ak v triezvom stave nemáš na takéto úchylky chuť, tak to bolo fakt len opojenim a nadržanim (bolo to to jedno kto a ako tá uspokojí, rovnako by účinkoval vibrátor, len by si nemala takúto dilemu 😃🤣). Môžeš byť úplne normálna hetero.

Nabudúce nepi s kamarátkami, keď sa nevieš v opitom stave ovládať. Určite nie sama 1:1.

mikadooo
29. okt 2023

@eva8 nie, nevyrábajú.