Ahojte žienky. Chcem sa vás opýtať, ste za alebo proti bozkávaniu na prvom stretnutí?
Bozk na líce v rámci predstavenia je v pohode. Ale inak by som sa nebozkavala s cudzím človekom, ktorého ešte vôbec nepoznám, čo je zač.
Neviem či sa to dá s človekom, s ktorým si prvýkrát. Pre mňa nie, ale možno niektorí bez problému.
Ak je to človek, ktorého vidím prvý x tak asi nie. Ak by som ho ale poznala už pred tým rande tak v pohode.
no francuzak, kde mi bude baba jazykom hladat moje vytrhnute mandle v krku by ma akurat tak odradil 🤣
Ak sa poznáte dlhšie, aj keď len cez písanie, a rande je vydarené, chémia funguje, tak prečo nie? Spontánne bozkávanie je super....rada spomínam 😃🍀
Ehm, zalezi na okolnostiach a najma s kym... boli rande, kde k ziadnemu bozku nedoslo a napr. bolo rande s teraz uz manzelom, kde sme sa videli prvykrat, a teda mandle sme si preskumali poriadne. Sme spolu uz takmer 20 rokov 🙂
Ja som za, ale žiadne ohromné olizovačky 😄 iba jemný lizačik 😄😄 ak všetko je ako má byť
Ja som na prvom rande hneď mazela pozvala ku mne do bytu. Sme spolu 14r. Tým nedávam návod, ale niekedy netreba až moc premýšľať, treba cítit srdcom. Na druhom rande som mu ako katolícka povedala, ze svadba bude v kostole. On, ateista, súhlasil. O 2 roky sme sa brali.
Nie je bozk ako bozk a veľa záleží na okolnostiach na chémii. S manželom som sa bozkávala ešte pred prvým rande(ako rozlúčka po prvom stretnutí), ale vzhľadom tomu že chémia poriadne zafungovala a čo sme robili na prvom a druhom rande sme o štyri mesiace neskôr spolu žili. V lete to už bude 20rokov.
Záleží od človeka a chémie 😁 zažila som si bozkavacky keď som bola mladšia, ktoré nič neznamenali a nič z toho nebolo a paradoxne s dvomi mužmi bola pusa až o dooost neskor, jeden vzťah bol vážny, dlho trval a druhy je môj muž, čiže tiež to asi vyšlo 🤣
nie. musela by som mat dobre pod parou.
Nie. S manželom sme sa prvýkrát pobozkali po mesiaci chodenia. 😍 A chémia bola od prvej minúty.
Ahoj, ja osobne si to na prvom rande predstaviť neviem...možno ani na druhom či treťom - hlavne ak je to úplne cudzí chlap s ktorým sa len spoznávam 🤔
Nikdy som neriesila od koljeho rande je co pripustne a co povie okolie. Vzdy zalezalo od mojho vnutorneho pocitu
Urcite ano ak je chemia a pod. Zazila som jedno take rande a priznam sa dodnes si na ten moment niekedy s potmehutskym usmevom spomeniem, ked chlapec ako hora, ktoremu som sa pacila a prijala ponuku na rande ma po posedeni na drinku pred podnikom zdrapol za ruku a vrazil mi taky bozk, ze amen maria. V pozitivnom zmysle. Velmi odvazne, velmi nebojacne. Tvrdil mi, ze sa nevedel ovladnut. Uz roky po mne pozeral a pride mi to dodnes velmi mile, usmevne. Ako scena z filmu. 🙂 nevadilo mi to, imponoval mi, tiez som ho roky registrovala. Preco nie, zijeme len raz.
Som proti.
Ja som s tým problém nemala nikdy. Väčšinou sme išli na rande po dlhšom písaní a rozumeli sme si. Na bozku nie je nič zlé pokiaľ je chémia. Doteraz si spomínam na chlapca,ktorý prišiel na vlaku, išla som mu naproti a namiesto ahoj mi rovno dal pusu, bolo to spontánne a milé. Chodili sme spolu nejaký čas. Bozkávanie na diskotéke s úplne cudzím neuznávam
keď zafuguje chémia, prečo nie? Čo je také strašné na bozkávaní?