Ahojte asi ma tu všetky ukameňujete, ale spoznala som chalana (30r) s ktorým si nejaký čas píšem, veľmi si rozumieme no je zadaný už 10r v piatok som sa s ním opila, bozkávali sme sa a mali sme spolu aj niečo viac on hovorí, že v tom vzťahu nieje šťastný a aj to na ňom vidno..povedal, že to chce ukončiť, pretože s priateľkou sú viac menej už len ako spolubývajúci a celkom mám výčitky, že sme spolu niečo mali..ale veľmi sa mi páči aj ja jemu, stále máme o čom a pod..myslíte, že si nemusím z toho robiť ťažkú hlavu? 😪
keby to chcel ukoncit tak je to uz ukoncene.
prosím ťa ktorý zadaný chlap ľutuje mimomanželský resp. mimopartnerský sex...
Presne ako píše @martinmmartin , keby to chcel ukončiť, tak to ukončí už dávno. Teraz vie, že ti stačí ťahať medové motúzy popod nos a vie, že si užije… Tak strašne nešťastný a smutný z toho vzťahu je a s tebou je spokojný až tak, že ešte to len CHCE ukončiť. Keby to tak bolo, urobil by to už dávno.
kašli na neho a nájdi si nezadaného.
Necítiš sa ako obyčajná chudera? On chudáčik nešťastný a ty pribehnes a zachraňujes ho,ako inak ako v posteli.Verim,že ti toto raz dáka podobná zachrankyna vráti.
Prepáč autorka, ale nie si náhodou tá, čo bola v piatok pozvaná na "kolaudačku" či obhliadku nového bytu/domu, kde dotyčný býval aj s partnerkou? Mali ste tam ísť ako partia a ty si sa pýtala, či mu máš vyznať city...
Ak to nie si ty, tak sa ospravedlňujem, ale ak áno, bolo by to zaujímavé pokračovanie 🍿
Pripájam sa.. žiadny chlap,ktorý podvádza nepovie milenke, že doma to je super a on si chce len povyraziť... každý to chce ukončiť, ale stále má nejaký dôvod prečo nie, rok, dva, 5, 10 až spolu zostarnú... jasné, môžu mať blbé obdobie, môže to byť na houby, ale naozaj, keby nechcel, už s ňou nie je, má slobdnú vôľu, môže si vybrať, zatiaľ si stále vyberá ju... a kto vie či aj ona vie o tom, ako im to neklape 😅
Máš na viac ako byť len zábavka, povyrazenie, tá druhá...drž si odstup a daj mu priestor sa rozhodnúť... ale podľa máš aj na viac ako byť v strese, či to nespraví aj tebe, keby ste boli spolu... keď je s tým tak ok, ťažko veriť, že iba ty si tá špeciálna a výnimočná...
Urobila si chybu a nemala by si v nej pokračovať. Dopraj tomu mužovi čas, aby ukončil svoj aktuálny vzťah a upratal si v hlave. Možno potom nastane čas na váš spoločný vzťah.
@matrioshka333 nie
@lindous V poriadku máš úplnú pravdu 🙂
@zuzitko74 Už v nej ani pokračovať nebudem..
Tak sa ospravedlňujem...je dobre, že máš výčitky. Nieže by som ti dopriala "muky", ale znamená že morálny kompas máš v poriadku, aj keď ste sa neovládli. Nepokračuj v tom. Kôli sebe, kôli nemu a jeho partnerke. Nestojí to za to. Držím palce
@matrioshka333 Ďakujem ❤️🙏🏻
Ty mas kolko rokov? Dufam ze 20, to by som este tu naivitu pochopila.
Nie, nemusíš vôbec nič, len umrieť musíme 😉
Možno že aj hovoril pravdu- ak je naozaj nešťastný v dlhoročnom vzťahu, tak toto mu dodá krok vpred a vzťah ukončí. Daj si ty nejaké ultimátum a jemu to pripadne oznam, dokedy si ochotná pockat, kým si vyrieši svoje veci. V opačnom prípade je to klamár a navyše zaletnik, tam by som si rozmyslela či to neoznámil aj priateľke, nakoľko by to bolo fér pre ňu vedieť čo ma doma za chrapuna
@matrioshka333 Tu je pokračovanie. Neviem, či si to už čítala😄
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-kolegovi-nieco-naznacit/?page=15#post-88317088
Pozri, možno nie je šťastný a veľa mužov neodíde kým nespozná inú. Takže, ak by sa rozišiel s priateľkou, tak až potom skús. Dovtedy nič.
Keď tvrdí, že nie je šťastný tak nech sa s priateľkou co najskôr rozíde a potom si to hneď kľudne aj rozdajte. Dovtedy si len tá druhá a si na najlepšej ceste robiť mu tichú rohožku...
Ťažkú hlavu zrovna nie zadaný je on nie ty. Ale už to nerob, keby chcel vzťah ukončiť už by to urobil aj bez sexu s ďalšou.
Ktovie koľko žien ho za tie roky už zachraňovali pred tou jeho zlou partnerkou 😀
V skratke: mal s tebou sex zadarmo miesto toho aby musel niekde platiť. Stačilo mu porozprávať ti pár rozprávok..
Nestretni sa s nim dalsi krat dokym vztah neukonci. Aspon uvidis, ako velmi vazne to nemysli so svojou partnerkou a ako vazne to mysli s tebou.
Ďalší nešťastný chudáčik ktorého doma jeho nič netusiaca zlá najhoršia žena na svete drží na reťazi....😔
Klasický scénar balenia naivných žien na sex. Nešťastný vo vzťahu a manželka hotová príšera. Ja sa čudujem, že na to ešte nejaká skočí.
Ak je naozaj nestastny tak teraz ma moznost a dovod to ukoncit s priatelkou. Ak to neurobi tak je to len dalsi oj*bavac 🤷♀️ vyuzije ta, zabavi sa a tebe ostanu oci pre plac. Nedovol mu robit z teba handru
Je ti za potreby muž ktorý klame a podvádza svoju partnerku? Chceš byť raz na jej mieste? Čo je to za chlapa a aký má asi charakter? Myslíš, že si jediná s ktorou si vypisuje a má niečo viac? Dám ruku do ohňa že doma struha ideálneho partnera..
@matrioshka333 tá by si toho nerobila ťažkú hlavu, tá by sa tešila, že konečne uspela...
neviem si predstaviť nakoľko si musela byť opitá aby si zabudla na fakt, že je zadaný 🤣 pokiaľ máš pocit, že sa naňho nejak viac namotáš najlepšie bude zrušiť s ním úplne kontakt, ak by naozaj bol nešťastný nebol by už v tom vzťahu a robiť si naivné nádeje, že ty budeš tá pre ktorú ukončí nefungujúci vzťah je naozaj veľmi naivné.
Tqk mu povedz, ze nieco dalsie bude, az ked ukonci vztah a pockaj si na jeho odpoved. Chudacik jeden
PS: On vôbec nevyzerá tak, že by ľutoval čo sa stalo takže tak no..