Ahojte, chcel by som poprosiť o váš názor.
Pred 2 mesiacmi som spoznal jednu ženu. Spoznali sme sa pracovne a v občasnom kontakte sme doteraz. Riešime pracovné veci ale pobavíme sa aj o súkromí. Raz sme spolu strávili spoločný čas v kaviarni, bolo to pracovné stretnutie ale nakoniec sme sa dosť veľa a dlho rozprávali aj o súkromnom živote. Bolo to veľmi príjemné, myslím si že pre obe strany.
Z mojej strany to prerástlo do citov a určite by som chcel s ňou niečo viac.
Od tohto stretnutia som sa ju snažil pozvať von ale nemala vtedy čas ( aspoň tak to odôvodnila). Jej pohľad nepoznám, ale myslím si že tuší, že mám o ňu záujem... ale neviem to povedať s istotou.
Ide o to že bude mať o 3 dni 30 narodeniny.
Ja som v tom čase mimo Slovenska, uvažoval som o donáške kvetov.
Aký je váš názor?
Boli by ste radi za takýto dar alebo to nie je vhodné v tejto fáze?
Ja som si myslel že na tom nie je nič zlé, ale kamarát ma odhovára že je to nevhodné a mám to vyriešiť len správou.
Ďakujem za názor.
Nie nie nieee, u mna by kvety boli koniec 🤣
Mne, pri občasnom balení sa, tiež prídu veľa. Teda, ako donáška. Ak by to bolo osobne, žeby ste sa stretli, bolo by to iné
Ak má záujem, poteší ju to, ak nemá, nezachrániš to a môže jej to prísť príliš (súhlasím, že osobne by to bolo vhodnejšie, ale to sa nedá) 😅 ja by som bola tiež skôr za tú správu, môžeš nadhodiť, že by si ju dodatočne rád na niečo pozval, keď sa vrátiš zo zahraničia… ak sa z toho opäť vyvlečie, budeš vedieť na čom si
Radswj sprava a ked budete osobme, zistis, ci zaujem ma alebo nie a kvety dodatocne
Mne môj muž ešte keď nebol môj muž 😄poslal donaškou kvety aj s textom, vôbec som to nečakala ale veľmi ma to potešilo a zahrialo pri ❤️.
Bud originál posli jej kvety je viac ako iste ze ešte kvety jej kuriérska služba nedorucovala a aj tým preukazes ze jej tebe nanej záleží
Dostala som kvety do práce (na ZŠ 😁) od muza na narodeniny, ked sme začínali randit - asi 2 tyzdne od prvého rande. Mna to úplne dostalo. Takže za mna áno, posli. 👍
Mna by to potesilo
Keď som mala 30tku tiež mi môj vtedajší priateľ poslal kyticu 30 ruží do prace. Bolo tam len " Všetko najlepšie. M." Pracovala som vtedy v čisto mužskom kolektíve ( 35 chlapov a ja) Vtedajší šéf a par kolegov bolo M. Ja som tyzden nevedela od koho som tie kvety dostala. 😂 a tie reči v práci... 😏 takže pozor na to 😊
Ešte mi napadlo, ak sa rozhodneš ísť do toho, tak si nejak over, či bude v práci alebo kam jej ich chceš poslať, pokiaľ si si nie na 100% istý, nech nakoniec nemá len problemy s naháňaním sa s kuriérom 😅
Kytica kvetov žene ktorá sa ti páči, je úplne ok, kvety sa posielajú aj keby išlo o pracovný vzťah, pretože je to gesto gentlemana a pozorného človeka.
Divná je žena, ktorá by to brala ako nevhodný akt, nejaký útok.
Áno pošli, ak Ti nevadí aj taká možnosť, že nemá o Teba záujem, tak nemáš čo stratiť, len získať.
Ak si jej aspoň trošku sympatický a cítila sa s Tebou dobre, kvetmi nemôžeš nič pokaziť.
A súhlasím s @cacianka a @personality👍
Ak si si teda istý že je to slobodná žena bez záväzkov tak áno, je to dobrý nápad 🙂
Jasne posli. Uvidis, ze ju to potesi.
Ja by som sa veľmi potešila. Je to nevtierave a milé, nič tým nepokazís. Držím palce!
Poviem ti príhodu z práce - zo škôlky. Sme súčasťou veľkej školy a v ten deň sme mali celoškolskú akciu na dvore. Prišiel kuriér s veľkou kyticou, na nej bola len adresa školy a štítok 'mojej najkrajšej M' a na druhej strane iba 'P'. Kuriér bol chvíľami bezradný. Ženy ho obkľúčili so širokánskym úsmevom a očakávaním v očiach. Iba jedna vedela, že je to pre ňu - naša M mala v ten deň 30. narodeniny a 5. výročie svadby a manžel jej posiela kyticu do práce každý rok 😉
Ja len - keby si videl tie ženy, každá tak trošku dúfala, že to bude pre ňu. Myslím, že tým nič nepokazíš. Ak má záujem, bude o to viac happy, že si bol pozorný v deň jej narodenín. Ak nemá záujem, tak si bol jednoducho pozorný v deň jej narodenín 💐. Stratiť nemáš čo 😉
@nikaeli výborne napisane
@markusrasford dík 😉💐
Nie neposielaj jej kvety, nie je to vhodne.
Anoo pošli určite, poteší ju to podľa mňa. Je to viac ako obyčajná správa. Môj ex mi takto keď sme spolu len začínali poslal domov kuriérom asi 50 ruží (strašne obrovská kytica to bola) a neskutočne som sa tešila. Obrovské gesto 😊
@autor Posli. A ci je to vhodne, alebo nevhodne? Tazko povedat. Ved nemas co stratit, mozes len ziskat. Na karticku daj dobry text, nech jej je vsetko jasne ( napr. nieco v tomto style - Vsetko najlepsie k narodeninám . Dufam, ze neodmietnes pozvanie na veceru. Podpis a telefonne cislo. ) Trapne, vlezle? Ako sa to vezme. Ak zaujem ma, bude stastna a rozklepu sa jej kolena a bude jej jasne, ze je to obojstranne a ak nema, ved podakuje a odmietne, alebo ujasni svoj postoj, alebo to proste odignoruje, no Ty hned vies, na com si.
Poslat v prípade zw vieš, že aj dotyčná o teba ten záujem má. Ináč nie. Stačí len správa.
Za mňa áno pošli kyticu
@anouschka5 už je po
Napíšeš nám ako to dopadlo?
Ja si myslím, že práve kvety ukážu, na čom si. Kvety jej jasne dajú najavo, že máš záujem, a teda buď ju to poteší a možno postrčí ukázať, či aj ona by chcela niečo viac, alebo jej dôjde, že chceš viac a ona nie. V každom prípade, z jej reakcie podľa mňa zistíš, na čom si. Zároveň podľa mňa existuje len malé percento žien, ktoré nemá rado kvety, takže je veľká pravdepodobnosť, že sa jej budú páčiť. Čiže win-win, nie?
Ja si myslim, ze to vhodne je a suhlasim, ze jej to napovie ako vas dvoch vidis… pokazit tym nemas co, prave naopak, mozes vas len posunut dalej.. Mna ako zenu by to velmi potesilo, milujem kvety🥹😁.
.
Určite posli kvety nič nepokazis. Ženy milujú kvety