Boli ste v škôlke zaľúbené?

bylinka25
10. apr 2024

Ahojte,
Pamätáte si ešte meno chlapčeka/dievčatka?
Ja som bola zaľúbená až po uši a volal sa Erik.

sissy27
10. apr 2024

@bylinka25 jasnéééé 😀 volal sa Adrián a aj on "bol do mňa" 😀

deti95060810
10. apr 2024

áno.. meno nebudem uvádzať.
on ma celkom slušne prehliadal.

stvura
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pukina
10. apr 2024

jasne, bol to moj spoluziak nasledne aj na zakladnej skole, vydrzalo mi to asi po 3. rocnik a dokonca sme mali aj "rande" na rybacke s jeho otcom, ktory ma viezol potom domov na bicykli, pretoze na svojom som dostala defekt a prisla som neskoro domov :D sranda, taka prijemna spomienka sa mi vynorila. bolo to mile

belllinka
10. apr 2024

Nie, nebola som sladké dievčatko s copíkmi, ktoré by sa páčilo chlapcom 😂 Mala som okuliare a krátke vlasy, čiže akurát za tie okuliare sa mi vysmievali 🙂

anos18
10. apr 2024

@bylinka25 ja som bola tiež v škôlke zaľúbená do L., chodili sme spolu do triedy potom aj na celej ZŠ. A keď sme mali prvú stretávku zo ZŠ po 20 rokoch, tak som všetkým spolužiakom išla zvestovať veľké tajomstvo, že bola som v škôlke zaľúbená do L. A L. odpovedal: ja viem 😁

deti95060810
10. apr 2024

@belllinka tiež som mala ďaleko od sladkého dievčatka... bola som troška bacuľatejšia a ak ma niekto napálil tak som mu to spočítala... robila som len to čo robili doma so mnou súrodenci...

20erika07
10. apr 2024

Juj bola som a ešte ako dlho 🙂 za ručičky ako frajeria sme sa držali na prechádzkach zo škôlky 🥰 neskôr sme boli aj "zosobášení " na sídlisku 😆 vydrzalo nám to po 2.triedu na ZŠ, potom ma už nechcel ale ja jeho stále. Prešla som na inú školu, a naše cesty sa potom na kúsok opäť spojili ešte v 9.ročníku na ZŠ, na SŠ sme išli každý do iného mesta, on potom odišiel do zahraničia, je to už 30rokov od škôlky , ja mám svoju rodinku, on slobodný ,posledný rok sme sa asi 3x stretli na rôznych akciách ale bohužiaľ musela som ho zablokovať, lebo dosť neskoro ma chce a nedal si to vysvetliť 😆

vroni
10. apr 2024

Ja som bola zaľúbená do spolužiačky, Janky 🤣🤣🤣 Vôbec si nepamätám, ako vyzerala ani či sme sa potom ešte niekedy videli. Do školy sme spolu nešli, tuším išla až rok po mne. Inak som pomerne normálna a odvtedy som sa zamilovala už vždy len do chlapcov a chlapov 🤣
Akurát na meno Jana mám dodnes slabost (dcéru zachránil od mena Jana fakt, že sestra bola Jana a ja som nechcela meno, ktoré už v rodine je)

jana_eyre_2
10. apr 2024

V škôlke nie, ale v prvej triede áno.. volal sa Mišo a veľmi mi pripomínal Supermana (Christopher reeve) 🤣🤣 bol o ročník vyššie ako ja a nikdy si ma nevšimol, ja som teda ako správna ja nedala nikdy nič najavo, to mi ostalo do dospelosti 😅

Ale ak môžem, spomeniem svoje deti.. prvý syn bol zaľúbený do dievčatka, aspoň tak tvrdil, dodnes už nikdy nespomenul že by sa mu niekto vôbec páčil.. ma 12..

Dcéra mala dokonca aj "frajera", ktorý si ju vybral a rozdelilo ich až že on šiel do školy a ona nie, lebo jej zle vychádzajú roky..

No a tretí syn je od malička obklopený dievčatami, ten má viac kamarátok ako kamaratov, veľmi si s babami rozumie.. spomínal už viac frajeriek, ale teda nemám pocit že by sa mu nejaká veľmi páčila, ale rozumie si s nimi lepšie.. aj dievčatá pokladajú syna za najlepšieho chlapca čo im nikdy nerobí zle.. 🙂

yelena159
10. apr 2024

Áno, ale meno nebudem uvádzať. Bol ku mne milý a priateľský. Po škôlke sme sa absolútne nevideli. Keď sme sa náhodou stretli na nejakej akcii o 14 rokov neskôr, bol hnusný a to aj ku mne a vôbec si ma nepamätal. 🤷🏻‍♀️

vlastakubi3
10. apr 2024

Áno bola, dokonca som bola zaľúbená až do 3 chlapcov, Marek, Lukáš a Peter. S jedným som potom chodila na základku a tých dvoch som od škôlky nevidela.

gabikaa96
10. apr 2024

Áno volal sa Adam aj on bol do mňa 😂 no raz mi potiahol sukňu ja som sa rozčapila na chodníku odrela si kolená a tým bol koniec 😂😂😂

demodun
10. apr 2024

Jasné, ešte v jasliach a volal sa Zlatko 😄

taksomtu
10. apr 2024

@bylinka25 samozrejme, nejdem dávať detaily, ale bolo to obojstranné, dokonca ma požiadal aj o ruku...ešte v škôlke 🥰🤣 potom sme už neboli v nejakom kontakte a od čias puberty po mne len gáni...🤣 V každom prípade história sa opakuje,lebo včera mi tiež syn,keď prišiel zo škôlky, oznámil, že sa s tým dievčatkom,ktoré sa mu tam páči, idú brať (ona súhlasí 🥰🤣), dokonca súhlasí aj s jeho plánom mať dve deti, dvojičky 🤣 bude to láska 🫠

danica2711
10. apr 2024

jasné, chodili sme potom aj spolu na základku a kamarátime sa doteraz

stvura
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ronie338
10. apr 2024

Pamätám si meno aj priezvisko teda on bol do mňa, ja som chlapcom skôr zle robila po škôlke sme sa videli keď sme chodili pre mladších súrodencov do škôlky, on ostaval rok dlhšie

mclissa
10. apr 2024

Ja si pamatam vsetky detske lasky 😂

levandul_ka
10. apr 2024

Ja teda nie ale do mna bol jeden Ivan a poziadal ma v skolke aj o ruku 😁

mclissa
10. apr 2024

@levandul_ka ja som mala tolko svadieb 😂😂 z cestovin sme robili nahrdelnik 😂

domkakvet
10. apr 2024

@bylinka25 az na zakladke som sa zalubila, volal sa Marek.

mikadooo
10. apr 2024

@bylinka25 nie 🤷