Boli ste na speeddatingu?

22. sep 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ste boli niektorá z vás na speeddatingu? Aké boli vaše pocity z tejto udalosti? Našli ste si tam niektorá z vás partnera? Ak áno, čím vás zaujal?

Vďaka za každý názor.

barka1
22. sep 2024

Bola som 3x. Prvý krát som si povedala, že označím len niekoho ozak fajn. Nikto taky tam nebol. Brala som to ako test, či sa dokazem s cudzimi chlapmi bavit o comkolvek. Zvládla som to 😁
Druhýkrat som tam bola před Vianocami, velmi zle rozhodnutie, boli tam stratene existencie. Povedala som si "nikdy viac".
Tretikrat som sa hecla, ked mi chlap po par stretnutiach a spolocnom víkende zahlasil (cez MSG), ze je to na neho rychlo... Tak som sa naštvala, v nedelu sa prihlásila na pondelny termín a...nasla som sa s M, sme spolu pol roka a je to krasne. Tentokrát som tam isla s otvorenou myslou, označila 4, z toho o 2 som vedela, ze nic nebude (chceli deti, ja nie). M bol vlastne jediný, kto deti už nechcel (kategoria 35-45, vacsinou tam ale boli ludia bez zavazkov, muži aj ženy).
Doporučila by som otvoreny pristup a označit niekoho, aj ked tam nie je chemia na prvý pohlaď. Stačí, že ti je dotyčný sympatický, nie je nijak divný, nic ti na nom nevadí. Viac zistis až na druhou rande, ak budete mat zhodu.
Vela šťastia.