Bolesť a sklamanie vo vzťahu

lemon92
13. dec 2022

Ahojte baby, prosím poradte mi som tak sklamana utrapena ze uz neviem ako dalej. Čo by ste robili v mojom pripade. Žijem s priatelom sme spolu cca 5r., ale spolocne byvame v dome cca 9mes nieje to moj dom je to jeho. Moj priatel mi zacal pisat ze si nevie vytvorit vztah s mojim synom ktory nieje jeho. Neodcudzil ho len ze to nevie. A potom to prislo pisal ze ma z toho zly pocit ze ma lubi a nechce aby som odisla. Podviedol ma 1x prislo sa nato ked mi sem prisla zena zaklopat na dvere.Odpustila som mu .Snazil sa to napravit.Ale posledne dva dni to je uz extrem vraj nevie co ma robit ze ma zly pocit uz 2 mesiace.Citim bolest smutok sklamanie a tazko sa mi stym vyrovnava.Rozmyslam ze by som to ukoncila nechala ho tu a odisla naspat k rodicom. No bojim sa ze uz si nikoho nenajdem. Neviem co uz mam robit tolko som sa snazil.Poradte baby co by ste robili.

ckocka
13. dec 2022

No bojim sa ze uz si nikoho nenajdem.
A to je dovod zostať s kýmkolvek?

syslik81
13. dec 2022

len za to ze sa bojis si s nim? to je dovod? nema rad tvojho syna podviedol ta nechova sa k tebe dobre -tak na co tam budes "zavadziat" .. vypni pc a odstahuj sa .. a stavim sa ze sa nestihnes poriadne vybalit a uz bude mat inu

lemon92
autor
13. dec 2022

@ckocka nie mate pravdu 😔

lemon92
autor
13. dec 2022

@syslik81 nie zato ze sa bojim,ale zato som snym ze ho velmi lubim aj napriek vsetkemu

syslik81
13. dec 2022

keby on teba lubil tak ti nevravi to co sa matke najhorsie pocuva-a ze nema vztah k dietatu ... keby ta miloval nepodvedie ta a az tak ze zufala druha strana ide klopat na dvere .. keby ta miloval tak nema pochybnosti ..

ckocka
13. dec 2022

@lemon92 Buď budeš lúbiť alebo používať rozum. U niektorých jedincov to bohužial nie je funkčné súčasne.

zmrzlinka2021
13. dec 2022

@lemon92 a ak si niekoho už nenájdeš, budeš mať menej kvalitný život? Vyzerá to tak, že priateľ chce váš vzťah ukončiť

mamutka
13. dec 2022

@lemon92 "zato som s nim ze ho velmi lubim aj napriek všetkému" som presvedčena o tom, že presne takáto istá veta je na začiatku takmer každej tragédie, ktorá končí na ulici, v azylovom dome, alebo naveky trpiac a stazujuc sa potichu na koni. Už teraz nemá tvoje dieťa v láske. Ak budeš robiť takému človeku handru celý život, lebo ty ho ľúbiš, nakoniec tvoje dieťa nemusi mat v láske teba. Vy ste v tom dome traja, ale lásky tam mate akosi primálo a ešte aj to málo smeruje do stratena.

lemon92
autor
13. dec 2022

@syslik81 ved prave to ze za syna ma to este viac boli.. moj syn ho ma rad zvykol si nanho aj tu si zvykol

panelacikova
13. dec 2022

@lemon92 tvoj syn je len zámienka, ako sa ťa zbaviť. keby šlo len o syna, tak by ťa nepodviedol, naopak, riešil by to s tebou omnoho skôr. nejde o syna, lebo keby trošku chcel (priateľ), tak si u tak malého chlapca nájde cestu. a ak aj nie, tak by ho akceptoval. bral by do úvahy ten fakt, že to dieťa proste máš a hotovo. nemusel by ho milovať či zbožňovať, mal by neutrálny vzťah. všetko sa dá. tu ide o niečo úplne iné. tvoj priateľ pochopil po istom období spoločného bývania, že s tebou nechce prežiť zvyšok života. syn mu do toho len veľmi zapadol v zmysle, že sa má na koho vyhovoriť. ľúto mi je chlapca, že si naňho zvykol.
rada? odísť od priateľa, nemá to význam, vyčistiť si hlavu, dať si 2-3 roky pauzu od chlapov, získať sebavedomie, sebaistotu a potom ísť do nejakého vzťahu. a hlavne, postaviť sa na vlastné nohy. nie bývať s rodičmi a byť odkázaná na to, že sa sťahujem od nich k nejakému chlapovi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
toskanka
13. dec 2022

Tiež si myslím, že syn je len zámienka, ako sa s tebou rozísť. Ako je to možné, že syn ho má rád a opačne to neplatí? Deti to zvyknú vycítiť, ak ich niekto nemá rád. Nezmenilo sa jeho správanie až poslednú dobu?

lemon92
autor
13. dec 2022

@toskanka praveze ked som mu povedala ze aby sme sa rozisli teda tak rozist sa nechce ze on ma velmi lubi a nechce aby sme stadeto odisli aj s malym a ze nechce byt bezomna..iba ze si nevie poste najst k nemu cestu..jeho tiez len mama vychovala bez otca..tiez pisal ze sa bude snazit viac..ale to len teraz posledne dva dni je tak co mi to povedal

panelacikova
13. dec 2022

@lemon92 no mne sa to nejak nechce veriť, aj keď toto čítať asi nechceš.....

elenka74
13. dec 2022

@lemon92 Ja ťa chápem, nechceš zostať sama. bez partnera, ale ak nie si šťastná, asi nemá zmysel naďalej s ním zostávať.

hipuska
13. dec 2022

Ako pisal? To ako fungujete? Nerozprávate sa? Písané sa dá pochopiť hocijako. No, on musí povedať rozhodne slovo ako to ďalej vidí. Pretože ty už nie si sama ale dieťa je tvojou súčasťou. Takže, ak toto nedokáže akceptovať, proste musíš od neho preč. Dieťa je zjavne malé a keď už má teraz problém ho prijať, čo bude robiť keď prídu pubertálne stavy?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lemon92
autor
13. dec 2022

@hipuska rozpravame sa vzdy..len ked sme v praci tak si piseme a napisal mi to ale piseme a rozpravame sa stale

lemon92
autor
13. dec 2022

@elenka74 ved prave ze uz som sklamana dost a boli ma to 😔

katkati
13. dec 2022

@lemon92 Ľutujem tvojho syna. Ako môžeš byť s mužom, ktorý má traumu z tvojho syna? Ten chlapec má trpieť kvôli tomu, že ty chceš byť s mužom, ktorý si vás neváži?

elenka74
13. dec 2022

@lemon92 Píšeš, že ste spolu 5 rokov, ale z toho spolu bývate len 9 mesiacov. Možno až pri tom spoločnom bývaní prišiel na to, že mu nevyhovuje takýto vzťah, že sa necíti na to, aby vychovával cudzie dieťa.

dianka555
13. dec 2022

@lemon92 podľa mňa je to zámienka. Päť rokov ste pár, a teraz mu zavadzia. Tá žena čo ti prišla zaklopať bola slobodná a bezdetná? Pravdepodobne už má niekoho vo výhľade. A musí to uhrať ľúbim ťa ale tvoje dieťa nám rozbíja vzťah. S tebou plánoval deti? Čo by som ti poradil, ak je tam tretia osoba tak už neurobis nič.

deti95060810
13. dec 2022

radšej sama ako s človekom ktorý nemá rád moje dieťa.... mňa by to neskutočne bolelo...

barborachors
14. dec 2022

Ale co by ľúbil. Nelubi. Len nechce ostat sam, tak ti tlači kaleraby. Rad si zahne inde, ale teba lubi, áno? Podvedie raz, podvedie aj druhý. Kde je nejaky rešpekt, ucta? Ale ľúbi, aha. No nelubi. Na lasku treba viac. Ale ked ti to staci tak ostan s nim. Pre mna je nevera stop, ja by som to mala stale v hlave.

bodka70
14. dec 2022

@lemon92 , povedať ľúbim ťa je ta najľahšia vec vo vzťahu. Činy, skutky, reálne správanie...toto si všímaj dievča a podľa toho sa zariad.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz