Bola v tom druhá žena

4. dec 2024

Ahoj, chcela by som počuť vaše príbehy o tom ako ste si našli iného partnera potom čo v pôvodnom vzťahu bola iná žena mám 22 rokov a mám pocit že mi skončil život , tak by dom chcela počuť že sa znovu môžem niekedy zamilovať byť šťastná a založiť rodinu

niekto2hy
4. dec 2024

Ale no,este do dochodku daleko,aby boli take cierne myslienky..😎

bystrozraky
4. dec 2024

Pozri sa okolo seba, 99% ludi malo viac ako jeden vztah kym nasli toho praveho. Nerob si z toho tazku hlavu. Ono to pride samo. Zatial bud kludne smutna. Je to normalne. Ale daj pozor aby si nebola smutna z toho, ze si sumutna. Bud kludne najmutnejsia na sveta ak sa ti chce. A bud potom stastna, ked budes pripravena na to byt stastna 🙂 Je to uplne normalne co prezivas. Prajem pekny den a slnko v srdci 🙂

januska12323
4. dec 2024

V 22 skončil život? Oslavuj, že si sa zbavila debila a nie depkovať.

katica06
4. dec 2024

Autorka ja som zrušila zásnuby tri mesiace pred svadbou lebo ma snúbenec podviedol a za pár týždňov sa dala dokopy so manželom. Bola som zaľúbená až po uši, ale nového vzťahu ako takého som sa bála. Toho že zostanem sama nie. Všetko som mu povedala a on bol ochotný počkať kým si myšlienky sama so sebou vyjasním. Sme spolu viac ako dvadsať rokov.

autor
4. dec 2024

Ja si nedokážem predstaviť že spoznám niekoho s kým budem znovu šťastná chýba mi to aké to bolo predtým než prišla ona, úplne ho zblbla a zmenila na svoj obraz

martinmmartin
4. dec 2024

novidis- a ze sa chlapi nedokazu nikdy zmenit. Nejakeho si vyber a zmen si ho ty

nttnnt
4. dec 2024

22 zlaticko este len ti zacal zivot :D nebojsa este sa stihnes aj 3 x zalubit kym s niekym zalozis rodinu

majka99999
4. dec 2024

Neviem, je rozdiel, ci sa rozidete kvoli inej zene alebo je to drzgros, nechce deti, je mamickar, narobil dlhy, zavisly, agresivny, nechce svadbu, nie ste kompatibilni, laska vyprcha? Mozno tebe sa to zda ako hroza teraz, ale su aj horsie veci ako zbavit sa cloveka, co necitil taky zavazok, aby nestrkal vtaka inde. Lepsie teraz ako ako 5 rokov po s vadbe s 2 malymi detmi. Hlavne tomu daj cas a nevrhaj sa po prvej prilezitosti vybit klin klinom. Skor hladaj utechu v zalubach a kamoskach.
PS ona ho nezblbla, on sa dal zblbnut a za takym places?
PS 2 Ja som nasla ako 30-rocna.

tetapetra
4. dec 2024

22 rokov? Matka zem, ja som v tomto veku žila a nie ze sa upla na nejakého chlapa 🤦🏻‍♀️.

tilly
4. dec 2024

Máš 22, život ti skončí ešte toľkokrát...

gigie24
4. dec 2024

Vsetko bude dobre, o rok uz budete mat iny nahlad na zivot a vsetko tazke preboli… 😇

deti95060810
4. dec 2024

Bože mať tvojich 22...
ja by som o tých mojich ex ani bicykel neoprela... a tiež som myslela pri rozchode že končí svet...
počkaj pár mesiacov a bude z teba iná žena... zocelená trápením a bolesťou...

januska12323
4. dec 2024

Nie ona ho nezblbla on sa nechal zblbnúť. Keby ťa naozaj ľúbil mohla by mu aj holá do postele skočiť a on by ju len zakryl.

ruxandra
4. dec 2024

Neboj sa, ja myslím, že raz spoznáš niekoho pri kom si povieš, že ten tvoj bývalý je oproti nemu úplný luzer (a to aj je, keď sa nechal zblbnut inou).
Ja som toho môjho našla až po 30tke a po dvoch dlhých vzťahoch, čiže šanca je vždy 🙂

maryetta
4. dec 2024

To ze si mala smolu na blbca nie je koniec zivota. Aspon vies co do dalsieho zitia nepotrebujes. Nemysli takto. Skor naopak ze uz bude iba lepsie. Teda lepsi.

ejbyk
4. dec 2024

V 22 sa mi len začal život...bože vrátiť tak čas aspoň na týždeň 🫣
A tiež som bola po ""ťažkom" rozchode...
Ale potom sa to naozaj zlomilo a bolo to viac ako fajn...
22, stále hovorím že vtedy sa u mňa mal zastaviť čas, vtedy mi bolo naj....

romiada
4. dec 2024

Život Ti praveže ešte len začal. Neboj, ako sa vravi: pro jedno kvítí slunce nesvítí. Nevyhľadavaj nič nasilu, a keď uzdraviš svoju ubolenu dušu, tak potom pride ešte lepší. Vieš kolko tu je žien , ktore su opustene s 2-3 deťmi po x rokoch manželstva, lebo muz si našiel milenku? To je emocionalny kopanec ...a ta matka musi riešit nielen seba ale aj svoje deti. Neboj bude dobre. Všetky pády/zakopnutia nam davaju lekcie.

rtthypnoterapia
4. dec 2024

Ahoj, viem, že to teraz cítiš tak, že už nikdy nebudeš schopná nájsť si krásny a milujúci vzťah. Ale čo keby si si práve teraz vzala tento čas a venovala ho sama sebe? Zaslúžiš si dať si priestor, venovať sa sebe, objaviť nové záľuby a znova sa nájsť po tomto vzťahu.

Ja som vždy zažívala najväčší posun v živote práve v čase po rozchodoch. Ten čas plynie, a ak ho využiješ pre seba, som si istá, že budeš na seba hrdá. Keď to vezmeš ako príležitosť na rast, budeš sa neskôr cítiť inak – a aj pohľad na to, či si znovu niekoho nájdeš, sa ti zmení.

barborachors
4. dec 2024

prezradim ti tajomstvo, vzdy bude nejaka druha zena. Chlapi nie sú monogamne zalozeni jedinci a minimalne v hlave vzdy bude nejaka druha. Čím skor si na tento fakt zvyknes tym lepsie pre teba.

jaond19
4. dec 2024

Neskoncil zivot, iba jedna etapa. Kazdy jeden rozchod mi nieco vzal a nieco dal/naucil. S odstupom casu ti poviem ze to, co ti je teraz katastrofou a "koncom" zivota, ta zocelí, ked pride cas.... Poplaces si, posmutis a potom vstan so vztycenou hlavou, pretoze koniec s neverníkom nie je prehra, ale výhra.

123profil321
4. dec 2024

@bystrozraky ten pocit "smutná z toho, že si smutná" poznám 🫤

bystrozraky
4. dec 2024

@123profil321 To je velmi nebezpecny cyklus a vacsina ludi si to nevie uvedomit. Takze som rad, ze si si to uvedomila. Top 👍

123profil321
4. dec 2024

@bystrozraky jedna vec je uvedomovať si to a druhá vec je dokázať spraviť s tým niečo 🤷🏻‍♀️

bystrozraky
4. dec 2024

@123profil321 Jedina vec co sa s tym da spravit podla mna - je dovolit si byt smutna. Proste na tom nic nie je. Je to uplne normalne. Nebat sa smutku. A byt stastna ked budes na to pripravena.

autor
5. dec 2024

Ďakujem všetkým máte pravdu taký muž podvedie každú ženu kašľať na neho

earlgrey
5. dec 2024

Mňa podviedol partner, keď som mala 32 rokov a ročné dieťa 😀 odišla som s dieťaťom a ver mi, že lepšie rozhodnutie som urobiť nemohla...ty máš "len" 22 rokov...život ti ešte len začína, tak si ho vychutnávaj plnými dúškami...

mk22
5. dec 2024

Toľko faciek ti život ešte nadeli..a každá jedna ta posilní.
Máš 22r, je možné že ťa sklamu ešte ďalší muži..
Ďalšie sklamanie bude ešte väčšie, a na tomto sa budeš sama smiať..
Pri ďalšom podraze už môžeš mať deti, hypotéku a to je iná facka.. Toto prehrmi, prejde... Čas je liek.. Nebol ten pravý, ináč by sa na druhú ženu ani nepozrel.
Užívaj mlaadii🍀🍀👌

enmery
5. dec 2024

Máš 22, mňa si v dobrom rozosmiala tým komentom o skončení života. Prečítaj si niečo o fázach smútku. Možno Ti to pomôže, že je to vlastne reakciu mozgu a žiadny koniec sveta. Prejde to. Dovoľ si to odsmútiť. Čas lieči. Ja som to ako mladá tiež nerada počula, ale ono je to pravda. Láska nie je obmedzená vekom.