Dobry večer . Žienky,baby ja som tu písala nedávny príspevok o tom ze mam 28 rokov a zalubila som sa do 50 rocneho šéfa ,ktorý stale vravel ze vztah nechce lebo ma dve rozpadnuté manzelstva a viete co ? Dnes pridal na fb bez hanby fotku s novou priatelkou co znamena ze sa s nou musel riesit uz medzi tym ako so mnou a kto vie s kolkymi ďalšími ..este pred tyzdnom bol so mnou a vravel mi ze na vztah nie je mentálne pripraveny ..to je hajzel a potom ze preco my zeny vravime ze chlapi su svine oprávnene to vravime
Jasne že to vrátime oprávnene, ale buď rada že je s ňou a nie s tebou a že si svoje posledné najlepšie roky nepremárnila na dedkovi.
a čo akože čakáš od 2 krát rozvedeného.Toto sa dalo čakať...ok berem ak nevyjde dačo raz manželstvo ale 2 krát rozvedený.S takým by som sa ani len nebavila.Aj si dobre trefne nazvala diskusiu že starý kurevník😀 dokonale sa mu ten názov hodí
Mas 28 a chces 50 rocneho stareho chrena 🤔 bud je moc bohaty a ty si zlatokopka alebo ho ma velky ale nefunkcny? 😀
A teraz neviem či si hlúpa alebo naivná, alebo hlúpa a aj naivná
Starý chlap a vzťah? Ale čosi …chce si užívať s mladými babami….ved ti to jasne povedal
@dskjhfdlkdjhl Praveze nebol ,on vravel ze vztah nechce preto ze uz je dva x rozvedeny a preto ze som taka mlada a vyznával mi lasku ze ked bude raz vztah tak len so mnou
@modrykolibrik nie nie som zlatokopka som z bohatej rodiny len som sa uprimne zamilovala no
@inga000 Tak si fakt asi naivna, lebo jasne Ti povedal, ze vztah nechce, takze mal zaujem tak mozno o mlady madrac.
@inga000 zlatinko otazocka. Co preboha vidis na 50 rocnom starom chlapovi??? Ved je tolko krasnych a mladych muzov a ty si zrovna vyberies stareho kozla?
@modrykolibrik vies co on na svoj vek vyzeral fakt super ,lepšie ako niektory moju vrstevnicy ale ako sa vraví nie vsetko zlato je zlato co sa blizti
Teraz by ma zaujimalo ci ponom vybehnes lebo citit ako si fest nasrata a mozno aj o pracu prides ( nikdy nehovor nikdy) a je ti to jedno alebo sa budes tvarit ze vseeeeetko ok
Či sa nezadrhnem čajom ,🤣už len z toho nadpisu 🤣. Starý "ujevník" asi len počul,ako ho oslovuješ 🤭😆
@zuzanita1609 haha moze byt😂len sa mezadrzni prosim ta
@inga000 Tak zrejme ten vztah nechcel s Tebou a to mal byt signal pre Teba, aby si dala ruky prec. Bol k Tebe uprimny, tak neviem, co Ta na tom rozculuje😉