Bol rozchod chyba?

25. okt 2023

Mali sme pekny 3rocny vztah, aj ked na dialku v ramci slovenska, ale chodil on ku mne alebo ja k nemu... Pocas korony to vsak nebolo az tak mozne, objavili sa problemy (nic velmi vazne ale nabalilo sa to, boli sme z toho frustrovani), zhodli sme sa ze to nema vyznam aj ked sme mali vela spolocneho a ta dialka by sa dala vyriesit. Rozchod ako taky prebehol v poriadku, mala som pocit ze som spravila spravenu vec. Postupom casu si o tom uz ale nie som tak ista. Mam teraz par mesiacov priatela ktory je super, mame sa radi, ale nie je tam to, co bolo pri byvalom, ani to neviem popisat. S byvalym si raz za cas napiseme, viem ze ma priatelku. Co robit, cakat ze to prejde (prichadza to tak raz za par mesiacov, kedy premyslam ci to bola spravna volba) alebo je to znamenie ze terajsi priatel nie je ten pravy?

kitycat
25. okt 2023

Klin sa vybija klinom, ale ak si so starym klinom pises, tak novy klin ti je na dve veci

viestta
25. okt 2023

Ci je ten terajsi spravny len cas ukaze, byvaleho nechaj zit jeho zivot. Ma priatelku, takze ho nechaj jej

rorino
25. okt 2023

Znamenie je,že nie si vysporiadania s minulým vzťahom a už si začala druhý.a porovnávať,to je najväčšia katastrofa pre vztah

grof_monte_christo
25. okt 2023

Je to spomienkový optimizmus v kombinácii so znamením, že súcasny priateľ nie je ten pravý.

doris11
25. okt 2023

No bývalého by som nechala tak, ak je spokojný s novou priateľkou. A terajšieho by som tiež nechala tak, ked to nieje ono. daj si pauzu od vzťahov..

deti95060810
25. okt 2023

však môžeš hľadať ďálej...ak ti nevyhovuje tento priateľ - bude ti vyhovovať ďalší...

domkakvet
25. okt 2023

Rozist sa kvoly tomu, ze bol covid je podla mna blbost.

topgabo
27. okt 2023

Gratulujem, mne sa toto stalo viac krat, a vzdy som bol nastaveny tak, ze ja nikoho druha volba nebudem. Hlavne dnesne zeny, za najmensie hluposti sa rozchadzaju, blbe reci kamaratok, ze preco ste este spolu vsak si zasluzis lepsieho.
Teraz uz je neskoro, hladaj dalsieho.