Bol by lepší rozpad vzťahu?

magdi43610
13. apr 2021

Ahojte. Ťažko sa mi to píše. Ale skúsim sa teda aj spýtať na radu ako na rozpadajúci sa sa vzťah. Ja som s partnerom už 4 roky.Ja mám s prvého partnerstva dvoch chlapcov 14r. a 13r. (veľmi krehký vek😒) ich otec nemá o deti záujem ale zato od malička mali mňa, babku, dedka, môjho brata a moju sestru, sesttinho muža a ich deti proste všetci ich nadovšetko ľúbime a mužských vzorov mali podľa mňa dosť.Priateľ má 17r.syna.Jehjo syn k nám chodí po menej. Popravde aj preto, lebo bola situácia aká bola čiže corona. Ale no asi aj za to je už veľký a ma pomaly svoj život. Ale teraz k veci s partnerom sa veľmi často hádame klasické veci domácnosť, robota, zdravie, financie, deti... Len no už nám to neklape nikde. Pred 4 rokmi keď sme sa spoznali bolo to tiež tažko ale každý sme mali svoj život. Lenže už sme spolu 4 roky a nemáme žiadny spoločný majetok, bývame v podnájme a ja som aj žiarlivá a popravde mam aj dôvod veľa ma v minulosti klamal a potom to aj oľutoval a spravili sme hrubú čiaru za takými vecami. Lenže vo mne to vždy vybuchne a vytiahnem pri každej s menšej hádke minulosť. Proste v minulosti bolo také ze písal si s inymi ženami a ja som to odhalila. A no moja dôvera v neho je na bode mrazu.Je pravda ze sme veľa v práci obaja mame 12ky aj nočné. Moje dve deti bud zanesieme jedným starým rodičom alebo druhým. A takto to už ide asi dva roky. Hádky, udobrovania a riešenia a stále dookola. Nebudem len partnera viniť je aj na mojej strane vina a asi by som mu mala viac veriť. Riešili
smea aj že sa rozideme a vždy sme to vyriešili tak ze nie. Lenže u mňa už m pocit popravde po toľkých odžitych stroskotanych vzťahoch, mam pocit akoby som už mužom neverila vo všeobecnosti. Aši aj sama viem čo spraviť ale no... Asi by som chcela aj názor niekoho iného. Ďakujem za odpovede.

rokoch

elizabet173
13. apr 2021

@magdi43610 je fajn, že si priznávaš chybu a to žiarlivosť a nedôveru, že vieš aj o tom, že to, že vyťahovať pri hádke to, čo sa stalo v minulosti, nie je správne. Na druhej strane, robila by si to, keby si partner nikdy s inými nepísal a neklamal ti? Ja by som s ním skončila už vtedy, keď si mu prišla na to, že ťa klamal. Sama cítiš, že ti tento vzťah nič neprináša, nemáte spolu deti, nemáte spoločný majetok, tak z akého dôvodu v ňom ďalej zotrvávať?

magdi43610
autor
13. apr 2021

@elizabet173 ahoj toto iste mi radili už viacerí s mojej rodiny a aj najlepšia kamarátka

3009
13. apr 2021

@magdi43610 načo ti je takýto vzťah?

78787878
13. apr 2021

@magdi43610 Mam z Tvojich riadkov pocit, ze sa bojis ostat sama. To je realny dovod, preco ostavas vo vztahu. Mas okolo seba skvelu rodinu, ma Ti kto pomoct a podporit. Vobec sa nemusis obavat, ze to nezvladnes.

majusikk
13. apr 2021

@magdi43610 no podobne som mala aj len sme boli manželia spravil to 2krat vždy povedal ze už nikdy nemohla som byť už v tom pretože keď som bola v Rači myšlienkam som bola pri tom co robí a s kým v zadala som to nemohla som myslieť stále na to..

dodka6
13. apr 2021

Aj ja si myslím, že sa hlavne bojíš ostať sama a hľadáš na ukončení vzťahu len negatíva. Skús sa ale pozrieť, čo Ti rozchod prinesie...so skvelou rodinou to predsa nebude taký problém. Ale ak Ti na tomto vzťahu ešte záleží, skús zmeniť niečo na sebe. Chlap je predsa človek prostý a pár nových kúskov v šatníku, dobrý make up a účes..
zvýš si sebavedomie a uvidíš, že sa aj on na Teba bude pozerať inak. Rozhodni sa ale sama. Držím palce a 😉

zlatkapaps
13. apr 2021

Ono vies, ak ta sklamal uz viac krat, podla mna by v takom pripade bola na pochybach asi kazda z nas. A ak to ide stale dookola, neviem, ci by som v takom vztahu chcela osobne ostavat. Furt len cakat, co sa zas pokazi

elizabet173
13. apr 2021

@magdi43610 myslíš, že by ti tí, čo ťa majú radi, radili zle?

barborachors
13. apr 2021

Ked nie je dovera, nie je o com. Budete sa v tom placat donekonecna.

ab727
13. apr 2021

Tiež som v jednom vzťahu zažila také klamstvo a hneď som to ukončila,už len z toho dôvodu,že by som mu nikdy neverila a žiť v pochybnostiach a hádkach som nechcela...som poučená z minulosti,že netreba nasilu nič udržiavať

bobo2433
13. apr 2021

No je smutné ,že už na začiatku keď väčšinou býva všetko nové,krásne ,zaľúbené a ideálne tak ťa hneď začiatku vzťahu sklamal a písal s inými ženami...už vtedy sa to pokazilo a dôvera skončila.na to nezabudneš nikdy ... Vieš ako sa hovorí že dôvera je ako papier ,ak ho raz pokrčiš aj tak už nikdy nebude rovný .... zbytočne zotrvávať v takom vzťahu 🙄

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eruska74
13. apr 2021

Na dobry fungujuci vztah treba dvoch.. nikto nie je dokonaly,kazdy ma svoje chyby,muchy.... no ak funguje chemia,funguje komunikacia a tolerancia medzi dvoma ludmi,ked su city ozajstne,tak ma vyznam o vztah bojovat ked pridu mraky... Ak toto u vas chyba ,netahaj zbytocne cas.. vlastna skusenost.. muz,ktory si vazi svoju zenu/partnerku jej nikdy neublizi.. nikdy si nebude pisat s inou zenou aby sa zabavil.. a ak si s niekym pise,pravdepodobne sa aj stretavaju.. ak ta ma skutocne rad,chce aby si bola pri nom stastna.. je jedno,ci robite 4 alebo 12 hodin denne.. zdravy vztah je prave o tom,ze sa tesim domov po narocnom dni,kde ma cakaju s laskou,dobrou vecerou a vsetkym,co k tomu patri... v dnesnej dobe je zial velmi malo takychto vztahov,z ludi sa postupne vytraca ozajstny poctivy charakter...ak mu neveris,nedoverujes mu,necitis z neho uprimnu lasku,tak to nema zmysel,ver mi.. postupne ochories z takehoto vztahu... neboj sa zmeny.. mas super rodinu,nikdy nebudes osamela,aj ked zostanes sama bez muza... to co nejde,netreba silit,treba ist inou cestou...

magdi43610
autor
14. apr 2021

Ďakujem za odpovede.