Zľakla som sa záväzku, tak som ho podviedla po prvom týždni. Nikdy som nemala vzťah len som ostávala v situationshipe, aj bez sexu. Odpustil mi, ale už to nebolo také ako predtým, celkom sa tam narušila dôvera, na oplátku to povedal svojim kamošom tak sa to celkom rozšírilo medzi známych. Nakoniec sme sa rozhodli že bude lepšie keď sa rozíjdeme, každý pôjde svojou cestou.
No prešli 4 mesiace a urobila som prvý krok, netvrdím že za tie 4 mesiace mi nehovoril že ako mu chýbam a že stále ku mne niečo cíti, ale ja som ho nebrala vážne pretože z mojej strany nebol záujem. No ale začali sme odznova, najprv som chcela aby sme si plnili svoje sexuálne potreby ale čím ďalej tým viac som si všímala že dospel, zmenil sa, z malého hlúpeho chlapca sa stal iný muž. Na začiatku som si to nechcela priznať až doteraz. Žiarlim. Neustále myslím na to kde je, čo môže robiť, s kým môže byť, bojím sa že by mi vrátli to čo som mu urobila na začiatku. Som neustále v strese. Priznal sa mi že nedávno boli u svojich rodinných známych a dievča, ktoré pozná celý svoj život ho chytilo za prirodzenie, zo slovami že ona môže. Odvtedy mi to nedá pokoj. Nikdy som nebola taká šialená, vysmievala som sa svojim kamarátkam že preháňajú, nech skúsia viec veriť svojmu partenrovi nuž teraz keď to preživam ja, je to strašné. Hovorí že ma miluje, stále mi hovorí že aká som pekná, ale ja sa bojím že si nájde mladšiu alebo si začne s tou rodinnou kamarátkou, videla som ako ho provokuje len aby sa jej mohol dotknúť a pritom sa veľmi divne pozerali na seba, tak ako keby tam bola chémia. Možno som už paranoidná ale bojím sa, som od neho o rok a pol staršia, som niekde mentálne inde, mám iné zmýšľanie, som už viac vážna v rôznych situáciach a bojím sa že mu prídem nudná či nezáživná a bude si to hľadať niekde inde. Celé dni niekde pobehuje, odpisuje mi zriedka neviem čo si mám o tom myslieť.
@adrianka3765 lepsie bude, ked sa rozidete, ty si nezacala vas vztah dobre, on sa necha obchytkavat, dovera sa u vas nestratila, ale ani u vas nikdy nebola, ci uz raz z jeho strany, teraz z tvojej, sanca na dlhodobu buducnost spolu je velmi mala, takmer ziadna.
Ja by som sa na jeho mieste s tebou rozviedla. Sa čudujem, že sa k tebe vôbec vrátil, po tom, čo si ho podviedla. Nechápem, ako niekto môže odpustiť neveru.
Nemohla som to ani dočítať, aj keď to nebolo dlhé. Koľko máš prosím ťa rokov?
@grof_monte_christo novy nick....na konci opat otazka, co si o tom mysliet....Tema zalozena pocas prazdnin, alebo adminom.
Toto nie je vzťah, toto je šialenstvo a utrpenie v jednom. Choďte od seba. Ste ako malé deti. Užívajte si život a kašlite na partnerský vzťah, nemáte na neho.
@stanulienkat Tiež si myslím, niekto sa nudí, bezchybná gramatika a stupidny obsah na rozprudenie vášní.
Zle som sa vyjadrila, sme ešte mladý mám 23 rokov nie sme v manželstve, ťažko povedať prečo sme spolu ale nedokážem ho poslať preč, v živote som toto k žiadnemu necítila. Urobila som chybu lebo som sa zľakla niečoho vážneho ale odvtedy prešlo veľmi veľa času a ani raz som mu takýmto spôsobom neublížila lebo to už nedokážem. Vážne ho z celého srdca ľúbim a nedokážem si predstaviť že by som ho stratila.
@grof_monte_christo veľa krát som si to prečítala, lebo som nevedela či to mám zverejniť. Mám to uložené pár dní v telefóne, ale nemala som odvahu sa o to podeliť lebo viem že väčšina komentárov bude toho typu, že aby sme sa rozišli a to počuť nechcem.
Koľko máš, máte rokov? Lebo toto mi pripadá, ze nemáte rozum ani jeden....
@adrianka3765 Jednoducho neverím, že existuje žena, ktorá by niekoho podviedla po týždni, potom by sa mu po mesiacoch ozvala a chcela by, aby si najskôr plnili svoje sexuálne potreby. Robíš si tu z nás srandu?
Ježiši po týždni som ho podviedla .Ja by som sa s tebou rozišla hned.
Keď ty máš 23 a on ma 21-22? Prepáč ale to ma ešte ďaleko od rozvážneho muža 😀 mužské ego neveru neodpusta. Aj keď si to navonok namysla. Aj keď ti verím že už to opakovať nebudeš, on ti už veriť nebude. A zrejme ti to vráti na kamarátke. Ty si sa aspoň poučila, ze keď spoznáš niekoho na kom ti záleží, nebudeš mu ubližovať..
To je jediny chlap v tvojom okoli? Inak mi to nedava zmysel.
Mne nepríde, že si nejako extra mentálne "ďaleko", alebo nebodaj o dosť dalej ako on, prepáč
Obaja ste nejakí divní 😳
@adrianka3765 po tyzdni ta ziadal o ruku ci aky vazny zavazok?
A kde sa hladaju muzi na rychle podvedenie?
Takisto na akych rodinnych stretnutiach sa obchytkavaju vtaky?
Odpis lebo oka nezazmurim😭
@maranta_leuconeura neni, vsak s dajakym ho podviedla a ja nechapem kde sa vzal 😂😂
On to začal brať vážne, ty si sa zľakla a z toho zľaknutia si skočila inému do postele? Aby si sa nebála či ako? Môžeš mi to vysvetliť?
@grof_monte_christo nerobím, neozvala som sa mu, po rochode sme sa snažili ostať kamarátmi pretože máme spoločných kamarátov, nerobím si z Vás srandu, nič nie je vymyslené. Zozačiatku som s ním bola pretože sa mi páčil vizuálne ale necítila som ku nemu nič, začala som ku nemu cítit niečo až teraz keď sme sa dali 2xdokopy. Viem je to ťažké pochopiť ale veľmi ho ľúbim a bojím sa.
@kitycat ako som už spomenula, nikdy predtým som nemala vzťah no on na tom trval. Pre človeka ako som ja to bolo mätúce.
@adrianka3765 Až tak si ho ľúbila, že si na začiatku chcela s ním mať len sex? Stále neverím, že toto nie je vymyslené.
@adrianka3765 "Zľakla som sa záväzku, tak som ho podviedla po prvom týždni..." no konec toto, neviem sa prestat smiat.
@grof_monte_christo tvrdím že zo začiatku som s ním chcela mať čisto len sex, preto som urobila to čo som urobila aby som ho od seba odhnala. Ale v podstate to som ho ešte nepoznala, a nepoznala som jeho v terajšej podobe.
docitala som asi do polovice - nie si v poriadku dievca
@adrianka3765 Ak nie si troll, tak navstiv psychológa, nie je normálne, aby mladé dievča nepoznalo inú formu vzťahu ako len sex.
ako možeš niekoho po tyždni lubit ako nikoho doteraz? to si len namyšlaš, lebo mozog ti vyplavuje endorfiny do tela..to je dobra sprava..zla, že ked chalana chyta druha za prirodzenie, a on si to nechá,asi nebude do teba až taký hin, ako sa prezentoval..
žiarlivost ti nepomôže.
alebo nepatraj slebo sa rozíď
ja byt na jeho mieste tak ta necham...