Bojím sa rozísť sa

29. jún 2024

Ahojte, chcem dievčatá. Môj vzťah nikam nevedie, je to v ňom celé zle na pár pekných chvíľ a spoločnosť, asi pre oboch. Už si začínam uvedomovať, že toto nie je to, čo by som chcela, alebo potrebovala. Bojím sa však ukončiť to. On to už v minulosti niekoľkokrát skúšal, ale ja som to nikdy neuniesla. Prosila som ho. Teraz začínam vnímať skutočnosti, ktoré som predtým idealizovala alebo za ktoré som obviňovali seba. On sa nechce ani viazať, bude mu to jedno. Prijme to. Len ja sa tak strašne bojím tej prázdnoty vlastného života, ktorá následne nastane. Zbytočnosti, ktorú prežívam, no ktorá mi už len ostane napokon, hoc toto je deň čo deň bolesť a sklamanie.

minenkak
29. jún 2024

Ako ty si naozaj tak sebecka ,že držíš silou mocou pri sebe človeka, ktorý s tebou nechce byť a naozaj chceš byt s takým slabochom ,čo sa nechá ukecat na to , byť s človekom ktorého nechcem .Je vôbec aspoň jedna vec, prečo ste spolu?

dadka1997
29. jún 2024

Vieš o čom toto cele je ? O tom, že nemáš žiadne sebavedomie, nemáš sa ani trošku rada, preto to nedokážeš.. nevažiš si samu seba, len preto lebo sa bojiš, že ostaneš sama? Pre teba je život s nim ako samozrejmosť, ale nie je to dobré..

lindous
29. jún 2024

Píšeš, že už teraz je to deň čo deň bolesť a sklamanie, takže po rozchode to určite nebude horšie… bude to síce aj naďalej bolieť nejakú dobu, ale s vidinou zlepšenia, za to kým nasilu udržiavaš vzťah bude to len horšie a horšie… s týmto nastavením na oboch stranách si možno oficiálne zadaná, ale aj tak sama a ešte aj zaseknutá na mieste, dovoľ vám obom posunúť sa ďalej a nájsť šťastie… držím prsty

januska12323
29. jún 2024

Nechápem načo sa silou mocou držíš niekoho kto ťa nechce. Sama si už teraz len to nie je oficiálne.

retatka
29. jún 2024

Žena ,ktorá nemá sebavedomie ,ostáva v nefunkčnom vzťahu ktorý ju ťahá dole ,len aby sama nebola ,roky idú a bude to len horšie .Radšej sama a šťastná ako ,,zadaná,, ale nešťastná .Nemrhaj časom v nefunkčnom vzťahu s kamarátom .Určite stretneš muža ktorý ťa bude milovať ,bude si ťa vážiť a aj keď nie ,človek má hodnotu aj bez partnera .To len niektoré jednoduchšie ženy zastávajú názor ,lepšie nejakého muža ako žiadneho a zostávajú do konca života v mŕtvych vzťahoch a na staré kolená si budú búchať hlavu ,že premrhali život ..Tak sa nakopni a ukonči to .Držím ti palce .

adka176
29. jún 2024

Úplne ťa chápem, je to veľmi ťažké, tiež sa o to pokúšam... zabudnúť....chce to len čas... veľa času a hlavne chce to silu odhodlať sa to ukončiť... najťažší je ten prvý krok povedať si dosť a koniec...a potom už len sa s tým vyrovnávať... držím palce

vanilkovazmrzka
29. jún 2024

Ale ved pokym ho nepustis, nebudes mat sancu najst iny a lepsi vztah… ale ano pocit samoty ci osamelosti je hrozny, tu si nemusime klamat.

kikusenka1
29. jún 2024

Nemám rada rozchody a paradoxne som to bola vždy ja kto sa rozišiel... keď sa bojíš samoty a osamenia tak si nájdi niečo co ta rozptyli. Zápis sa na nejaký kurz , nájdi si niečo co ti prinesie niečo nove do života. Ale určite nezostávaj vo vzťahu ktorý ti nič do života nedáva. Rozchod aj tak príde skôr či neskôr

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
29. jún 2024

Áno sebecka,láska je sloboda a láska je slobodna

mantilka
29. jún 2024

Smer psychológ...ty odmietať žiť sama so sebou. Práve seba poznaním môžeš dozrieť do štádia, že si založíš v budúcnosti k akútny vzťah. Ukončí to trápenie a venuje sa konecne sebe. Nikto nepovedal, že to bude navždy...príde čas, že stretnem kvalitného partnera.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
strejdo001
29. jún 2024

Si vyčerpaná zo vzťahu, ale aj z toľkého premýšľania. Dávaj na pocity, nie na rozum, lebo ťa to dobehne a zahrabeš sa ešte horšie. Máte deti? Ste zobratí? Nemáte, nieste. Tak čo riešiš, keď ti nevyhovuje? Ze budeš sama istý čas? Bol tvoj prvý? Asi nie. Tak si len povedz, že chlapov je veľa a určite je niekde ten, s ktorým budeš šťastná bez takýchto myšlienok.
A vieš kedy je človek naozaj aj duševne vyzretý? Ked vie byť sám určitú dobu a nebyť závislý vo vzťahu, len preto, aby s niekým bol.

adeladulova
29. jún 2024

Práveže sa nadýchni a povedz to. Oslobod seba aj jeho. Miliónkrát ti bude lepsie. Načo strácať čas s niekym koho už nemilujes?