Ahojte . Ak tu je niekto kto ešte nespi , rada by som si prečítala váš názor …
Ide o to , že naša 6 a pól ročná dcérka ked príde k nám švagriná s malým 2a pól ročným chlapcom , takze malej bratranec sa rozplače ked ho vidí so švagrinou
Keď som s nimi sama že ho bavíme , v pohode pomojka ho , hra sa s ním , dáva pozor naňho .. ale ako tam je aj švagriná tsk len sedí pri mne a place..
Aj minule sme boli u svokrovcov opekať .. plakala ani jesť nechcela tak sme malého zobrali sami do kočíka a pekne ho kocikovala , rozosmievala ho .. ono švagriná veľa krát na malého kričala vadila sa s ním pred našou , až tak ze naša sa chudiatko zľakla a rozplakala sa .. rozmyslam nad tým či to nebude aj tým , lebo ako som písala vzdy ked sme s ním sami sa s ním krásne hra …
Dakujem ak ste dočítali až tu , a budem rada ak by ste napísali čo si o tom myslite
Dakujem 🙂
Švagriná sa vadila s 2,5 ročným? To je nejaký vadny kus tá žena
Tvoja dcerka proste buď sa jej boji, alebo chráni to malé chlapča tak že ju tým plačom odháňa
V každom prípade by som dcéru nenechavala s touto osobou samu
@laurikalalinka rozmyslam že asi ani nie
@pribinak Noo tak on keď niečo zle ide urobiť tsk ona skríkne po ňom no kričí a vtedy dcérka place
@pribinak a ten maly vie že ide niečo zle urobiť a robí jej to naschval a ona krici že niekedy sa aj ja zľaknem
Predpoklafam, ze 6,5 rocna dcerka vie rozpravat, tak sa jej treba spytat preci place, co jej vadi, coho sa boji. A podla toho sa voci svagrinej zariadit
Skoro sedem ročne dievča, predsa nie je batoľa, aby nevedelo vyjadriť svoje pocity.Treba, s dcérou komunikovať.Nie, je v poriadku že také veľké dievča nevie vyjadriť dôvod plaču, alebo strachu.
@anna777115
@modra_kolobezka samozrejme sme sa jej na to pitali , povedala nám že nechce malého pri sebe
Ale určite sa s ňou na túto tému ešte porozprávame
Nemyslím to v zlom,no napadlo ma to či sa niečo nestalo,prečo sa tak bojí,či náhodou niečo nevidela čoho sa zľakla,lebo len kvôli kriku sa báť je mi divné,tam sa niečo muselo stať,skús to z nej vytiahnuť v rámci babského pletkovania,či sa sama neprekecne.
@laurikalalinka ako čo myslíš že niečo sa muselo stať ?
Možno nie,ani lístok sa bez vetra nepohne....
@laurikalalinka budem s ňou stále o tom často komunikovať , lebo keď sa jej pitam prečo place keď prídu buď k nám alebo k svokrovcom povie že nevie preco
Ale
@laurikalalinka keď tam švagriná nieje ako som písala tak malého stiska , naháňa ho hra sa s ním a keď tam je aj ona tak sedí na mne a place
Zle sa pytas. Ak sa opytas dietata preco place- vzdy odpovie - neviem. ( aj ked vie). Skus nieco take. - Vsimla som si, ze ked tu je teta a jej syn, vidim na tebe, ze si nesvoja, nepokojna a vystrasena. Je nieco, co ti na tete vadi ci prekaza? Spravila teta nieco, co ti ublizilo? Krici na teba? Skaredo sa pozera......
@zuzinka888 skúsim tak ako si písala , švagriná je vlastne zároveň aj jej krstná .. a my sme krstný rodičia tomu malému
@zuzinka888 dakujem za radu , budem zisťovať ❤️
Presne o tom hovorím,že keď tam nieje švagriná,je všetko ok a keď príde plače,alebo napadlo ma či keď tam nieje švagriná má malého len pre seba a keď príde,vie že čoskoro pôjde od vás domov a dcérka už bude bez neho.
Bola tvoja dcérka niekedy s švagrinou sama bez teba?