Asistovaný kontakt z UPSVARU

cicuca
17. feb 2021

Mamičky, máte niektorá skúsenosti s asistovaným kontaktom? Mam 15 mesačnú dcérku a súdom nariadené stretnutia dieťaťa s otcom za mojej prítomnosti. Tieto ale boli veľmi konfliktné zo strany otca, tak nám z UPSVAR vybavili asistovaný kontakt prostredníctvom centra Návrat. Ale vôbec to nebolo dobré. Mala som pocit, že mojou jedinou úlohou je priniesť dieťa na kontakt a potom sa prizerať, ako si s ňou jej otec za asistencie pracovníčky Návrat robia čo sa im zachce. Máte niektorá skúsenosti s asistovanym kontaktom? Ako to prebiehalo vo vašom prípade?

mandarinka555
17. feb 2021

@cicuca A čo s ňou robili? Nechápem....Lebo, keď sa neviete dohodnúť, tak je lepšie, ak do toho vstúpi nestranná osoba.

pribinak
17. feb 2021

Robí čo chce? No neviem, ale nemyslím si, že robí čo chce.
Určite jej neubližuje, nijako ju netýra či netrápi.
Dohliada tam predsa psychologicka či sociálna pracovníčka.
Návrat má vynikajúce meno. Určite sú to školene pracovníčky, ktoré by nedovolili aby tam otec dieťaťu ubližoval

mondolina
17. feb 2021

@cicuca
Vysvetli '" čo sa im zachce".

mandarinka555
17. feb 2021

@mondolina Pochybujem, že niečo vysvetlí....

any_soj
17. feb 2021

@cicuca s asistovanym kontaktom zatiaľ nie, asi nás to bude čakať (máme dieťa v pestúnskej starostlivosti) a jednoznačne pôjdeme cez Návrat. Máme s nimi výborné skúsenosti.

cicuca
autor
18. feb 2021

Ale ja som sa pýtala na vaše skúsenosti, lebo ja s nimi nemám dobré skúsenosti, preto sa pýtam.