Ahoj ženy písala som o priateľovi že všade chodí zo svojou brata ex , tak som šla ja zo sestrou a jej ex na kávu,čo ale vyhrotilo situáciu a prestal chodiť domov ostal na svojom byte kam sme mali ísť bývať spolu no zišlo z toho....začal byť na mňa odmerany hnusný, nezavolal a keď áno tak 2minuty so zlou náladou a to bolo cele...začal mi hovoriť že dal všetko do vzťahu na 110% ale že už nevládze ma toho dosť a chce byť sám,že ma toho veľa v robote,okej 2 dní neprišiel je toho na neho veľa chápem ale ani nezavolal normálne...opýtala som sa či končíme že to nikde nepovedal ...že len po psychickej stránke je vyčerpaný,začal chodiť kolo 10v noci už nechodí ako pred tým a pritom skončí v robote o 6...že jeho to nebaví hneď sa s roboty naháňať ku mne že aj on sa chce po robíte zabávať...ako toto som nepochopila
...príde mi že úplne ochladol...mali sme spolu po tých 2 dňoch sex čo nebol doma no trvalo mu to dlho extrémne...inokedy mu to trvá krátko riešili sme to spolu že prečo tak krátko a on povedal že keby sme ho mali častejšie trvá to dlhšie...tak už neviem čo si mám naozaj myslieť...vlastne všetko začalo ako som vytiahla tu ex jeho brata že sa mi to nepáči
...čo si mám myslieť
@klaruska898 máš tento vzťah ukončiť a hľadať niekoho iného .
@klaruska898 takze sex mu trval dlho a keby ste casto sexovali, tak vzdy by mu to trvalo dlhsie, ako sam povedal ... a to este stale hladas odpoved, ze preco mu to trvalo dlhsie ako bezne si poznala, ked ti sam odhalil pravdu? 😁
Povedala by som, že úplne zbytočne budeme do nekonečna v niekoľkých diskusiách polemizovať nad tým kto, čo, ako a prečo spravil... dôležité je, že v tom vzťahu sa očividne viac trápiš ako si šťastná a teda nemá zmysel v ňom zotrvávať...
Ma uz hlavu inde, nie u teba.
Nepisem, ze pri inej (aj ked moze). Jednoducho sa mu (zatial) vas vztah prechodil. Uz chce aj dalsie rozptylenie. Tvoja existencia uz nie je ten magnet.
Urob sebe sluzbu a daj mu zbohom. Neobetuj sa, nevid sa ako hlavna hrdinka jeho filmu, lebo ta odsunie do vedlajsej role zufalej (cakajucej a pozornosti sa dozadujucej) buducej byvalej.
Si hlavna hrdinka svojho filmu. Tak sa tak chovaj.
Rozchod. Ste ako deti.
@egonsk asi dotycna nebude jediny zdroj potesenia, teda uz zrejme nie. Ale ktovie, mozno si to len 2 dni robil rukou zurivo. 😁
Autorka akoze tento zufaly pokus o vztah by som ukoncila. Sex na rozlucku ste uz mali. Tak dajte si zbohom a cas osamote vyuzite na osobny rozvoj, uz ti moze byt fuk, ci bude sukat s bratovou ex.
Nic by som si nemyslela. A tento "vztah" je neperspektivny, to urcite aj sama vies.
Vy obaja potrebujete dospiet.