Asertivita

24. nov 2024

Keby vas niekto poziadal, nech poviete nieco svojej kamaratke, povedali by ste? Ide o to ze mam dve kamaratky, jedna je stastne zadana a druha chodi po zoznamkach, oni dve sa nepoznaju. No a ide o to ze sa jej na tu zoznamku ozval priatel tej mojej zadanej kamaratky. Mam ich obe velmi rada a ta slobodna mi o tom povedala, plus ze teda tu zadanu kontaktovala ze jej muz vypisuje na zoznamkach ale ze jej vobec neverila a poslala ju kade lahsie. Spytala sa ma, ci by som jej to nemohla povedat ja. Urobili by ste to?

bielasovicka
24. nov 2024

Píšeš ze ony dve sa nepoznajú. Tak ako jej mohla zavolať?

lindous
24. nov 2024

Prečo tej nezadanej zo zoznamky, tak strašne záleží na tom, aby to tá zadaná vedela?... jeho by som na jej mieste, hneď ako ho spoznala, poslala kade ľahšie, povedala mu svoje, aj že viem, že je zadaný.... ona sa rozhodla napísať to aj jeho priateľke, okej, spravila ako to cítila, ale načo do toho ťahať ďalších ľudí.. .keď neverí priamo jej, neviem prečo by mala zrazu začať veriť, keď to odkáže cez teba, keďže ty vieš povedať tiež len že si sa dopočula/dozvedela... nech jej pošle screenshoty, keď má potrebu niečo dokazovať, inak sú to stále iba tvrdenia proti tvrdeniu a je jedno z koho úst výjdu

januska12323
24. nov 2024

Ako ju mohla kontaktovať keď sa nepoznajú? Či len nejak prišla na to, že to bude ona? Povedala by som ak by som si bola na 100% istá, že sa to stalo a týka sa to tej druhej.

zuzanita1609
24. nov 2024

To by ani režisér telenoviel nevymyslel 😁🍿

lindous
24. nov 2024

@januska12323 ja tiež nepoznám osobne všetky kamarátky mojich kamarátiek, ale skrz sociálne siete evidujem ich existenciu a keby som ich stretla, viem kto to je zo spoločných fotiek, príspevkov atď. 😅 ale toto je nejaké extra komplikované 😀

januska12323
24. nov 2024

@lindous treba prešetriť

anketkarka
24. nov 2024

Načo? Tá kamoška už info má. Aj keď neverí, aj tak jej musia kontrolky svietiť. Takže ju nechaj tak, kým sa Ťa nepýta na názor.