S ktorou vetou suhlasite dajte like 🙂.
PS- ak mas zly den, alebo potrebujes pisat svoj nazor na anketu, ze naco taka anketa, nepis sem svoje nazory, mna nezaujimaju, preskoc tuto temu 😃.
2) svokrovcov oslovujem
Nechápem otázke. Akože či ich oslovujem menom? Alebo či ich oslovujem so žiadosťou o pomoc a pod?
@7lenka11 asi sama nevie čo chce,lebo nižšie už jednu anketu dala a zrejme jej tam niekto stúpil na otlak
@7lenka11 Skus si to precitat este par krat, a mozno otazke porozumies. A ked nie, aj tak nevadi.
@miskakyska Nikde som ziadnu otazku nedala. Ale vy 2 ste sa nasli 😃. Dve nechapave.
snáď si aspoň možnosti v praktickej časti diplomovky formulovala výstižnejšie než toto 😂
Prečo nás urážaš, keď som sa len slušne opýtala na pointu? Skôr ty si otvor slovník a zistíš, že slovo “oslovenie” má x významov.. aby som ti ušetrila čas, tak tu je pár vysvetlení:
- oslovovanie menom, priezviskom alebo oboma naraz
- oslovenie prezývkou, iným pomenovaním, metaforou
- proaktívne oslovenie za účelom žiadosti alebo prosby
- oslovenie o pomoc, radu
- oslovenie oficiálnym spôsobom (dokumentom, listom, mailovou formou)
- oslovenie subjektu/objektu všeobecným pomenovaním (chlapec, dievca, babatko…. V tvojom prípade svokrovci)
…
Takže keď tresneš do vetra nejakú všeobecnú otázku, tak by sa žiadalo aspoň dovysvetlenie. A odpustiť si urážky na adresu ľudí, ktorí by sa radi zapojili do tejto skvelej ankety.
@zuzanka.zuzu Toto mam na diplomovku 😃😃. Tema: vztah nevesty a svokrovcov 😃. Studium - pravnicka fakulta 😃🙂.
Zaujimava tema😉 Len ak chces mat zmysluplnu anketu, tak sa treba naucit formulovat otazku tak, aby bola zrozumitelna a jednoznacna. Inak je to k nicomu.
svokrovcov oslovujem krstným menom
@7lenka11 Dakujem, za vysvetlenie, co slovo oslovenie znamena. Veru, to som ani nevedela. Nabuduce Ti napisem spravu a poradim sa s tebou ci je moja otazka spravne napisana. Aj do priatelov si ta pridavam, aby som taku mudru zenicku mohla OSLOVIT, ked nieco nebudem vediet 😃. Aj srdiecko konikovske ti posielam 😃🙂.
Tsk ked pises diplomovku na pravnickej fakulte mala by si porozumiet zakladnym pojmom a nie ak nie tak si ich dostudovat a nekopat ku okolo seba ako spalseny kon na bitunku 🤷♀️
🙈pravnicka
@kulumulu123 Nuz ked si nepochopila 😃 tieto smejliky v tej odpovedi, co uz.
Vidím, že sa tu opäť niekto nudí..
Keďže obed mam zjedeny, tak si otváram aspoň imaginárne pukance k tejto “inteligentnej” debate 🍿🍿🍿🍿🍿
Ktory kraj má teraz prazdniny?
@7lenka11 Ja uz z tejto temy odchadzam, lebo same IQ hojdacieho konika tu prislo. Niekto tu napise, ze to diplomovku pisem, a ja dam vysmievajucich smejlov, ze ano, aj nazov temy uz na pohlad vymyslenu, a pravnicku fakultu k takej teme. A uz tu sedlac ide riesit ze pravnicka fakulta. Skolu ja mam uz daaavno ukoncenu.
Ale určite nie vysokú.
Áno svokrovcov oslovujem, normálne menom...🤷 Čo to je prosím za nezrozumiteľná anketa? Tomuto podľa mňa nerozumieš ani ty sama. 🤦🏻♀️
ja tiez nerozumiem otazke.
Lol 😀 tuto otazku naformulovala fakt blba osoba, sorry
právnicka fakulta a riešiš vztahy? to čo už vás učia? 😀 skôr by som čakala tému zastupovanie svokry nevestou v právnych úkonoch a nie aký majú vzťah a ako sa oslovujú? 😀
Niekto, kto nie je schopny sformulovat poriadne otazku, tu bude druhym nadavat? To je take vtipne, az trapne😉
Este donedavna som si myslela, ze aspon to pravo studuju kompetentni a kompletni jedinci. Prave som prisla o iluzie
Skôr by som dala otázku tykate alebo výkate
@viestta pani autorka je prednasrata a ironicka. Ale s určitosťou ma vystudovanu vysokú školu života, ale okolo právnickej ani nešla. Ale nekazme si ilúzie, aj danko je právnik ale teda tiež moc rozumu nepobral
@hortenziaj Kapitan ma skolu vystudovanu za klobasy, otecko, privatizer uholnych skladov v Revucej to zabezpecil
@viestta nuž, ved to vidno. Ale si mi pokazila o ňom ešte viac mienku, som si myslela ze svojou snahou zvládol, a až potom osprostel
1) Svokrovcov nikdy neoslovujem