Anketa o oslovení svokrovcov

28. feb 2024

S ktorou vetou suhlasite dajte like 🙂.
PS- ak mas zly den, alebo potrebujes pisat svoj nazor na anketu, ze naco taka anketa, nepis sem svoje nazory, mna nezaujimaju, preskoc tuto temu 😃.

autor
28. feb 2024

1) Svokrovcov nikdy neoslovujem

autor
28. feb 2024

2) svokrovcov oslovujem

7lenka11
28. feb 2024

Nechápem otázke. Akože či ich oslovujem menom? Alebo či ich oslovujem so žiadosťou o pomoc a pod?

miskakyska
28. feb 2024

@7lenka11 asi sama nevie čo chce,lebo nižšie už jednu anketu dala a zrejme jej tam niekto stúpil na otlak

autor
28. feb 2024

@7lenka11 Skus si to precitat este par krat, a mozno otazke porozumies. A ked nie, aj tak nevadi.

autor
28. feb 2024

@miskakyska Nikde som ziadnu otazku nedala. Ale vy 2 ste sa nasli 😃. Dve nechapave.

zuzanka.zuzu
28. feb 2024

snáď si aspoň možnosti v praktickej časti diplomovky formulovala výstižnejšie než toto 😂

7lenka11
28. feb 2024

Prečo nás urážaš, keď som sa len slušne opýtala na pointu? Skôr ty si otvor slovník a zistíš, že slovo “oslovenie” má x významov.. aby som ti ušetrila čas, tak tu je pár vysvetlení:
- oslovovanie menom, priezviskom alebo oboma naraz
- oslovenie prezývkou, iným pomenovaním, metaforou
- proaktívne oslovenie za účelom žiadosti alebo prosby
- oslovenie o pomoc, radu
- oslovenie oficiálnym spôsobom (dokumentom, listom, mailovou formou)
- oslovenie subjektu/objektu všeobecným pomenovaním (chlapec, dievca, babatko…. V tvojom prípade svokrovci)

Takže keď tresneš do vetra nejakú všeobecnú otázku, tak by sa žiadalo aspoň dovysvetlenie. A odpustiť si urážky na adresu ľudí, ktorí by sa radi zapojili do tejto skvelej ankety.

autor
28. feb 2024

@zuzanka.zuzu Toto mam na diplomovku 😃😃. Tema: vztah nevesty a svokrovcov 😃. Studium - pravnicka fakulta 😃🙂.

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2024

Zaujimava tema😉 Len ak chces mat zmysluplnu anketu, tak sa treba naucit formulovat otazku tak, aby bola zrozumitelna a jednoznacna. Inak je to k nicomu.

19mmm71
28. feb 2024

svokrovcov oslovujem krstným menom

autor
28. feb 2024

@7lenka11 Dakujem, za vysvetlenie, co slovo oslovenie znamena. Veru, to som ani nevedela. Nabuduce Ti napisem spravu a poradim sa s tebou ci je moja otazka spravne napisana. Aj do priatelov si ta pridavam, aby som taku mudru zenicku mohla OSLOVIT, ked nieco nebudem vediet 😃. Aj srdiecko konikovske ti posielam 😃🙂.

kulumulu123
28. feb 2024

Tsk ked pises diplomovku na pravnickej fakulte mala by si porozumiet zakladnym pojmom a nie ak nie tak si ich dostudovat a nekopat ku okolo seba ako spalseny kon na bitunku 🤷‍♀️

baldinka
28. feb 2024

🙈pravnicka

autor
28. feb 2024

@kulumulu123 Nuz ked si nepochopila 😃 tieto smejliky v tej odpovedi, co uz.

7lenka11
28. feb 2024

Vidím, že sa tu opäť niekto nudí..
Keďže obed mam zjedeny, tak si otváram aspoň imaginárne pukance k tejto “inteligentnej” debate 🍿🍿🍿🍿🍿

pink_lady
28. feb 2024

Ktory kraj má teraz prazdniny?

autor
28. feb 2024

@7lenka11 Ja uz z tejto temy odchadzam, lebo same IQ hojdacieho konika tu prislo. Niekto tu napise, ze to diplomovku pisem, a ja dam vysmievajucich smejlov, ze ano, aj nazov temy uz na pohlad vymyslenu, a pravnicku fakultu k takej teme. A uz tu sedlac ide riesit ze pravnicka fakulta. Skolu ja mam uz daaavno ukoncenu.

januska12323
28. feb 2024

Ale určite nie vysokú.

evaachesa
28. feb 2024

Áno svokrovcov oslovujem, normálne menom...🤷 Čo to je prosím za nezrozumiteľná anketa? Tomuto podľa mňa nerozumieš ani ty sama. 🤦🏻‍♀️

deedol
28. feb 2024

ja tiez nerozumiem otazke.

queen_mary
28. feb 2024

Lol 😀 tuto otazku naformulovala fakt blba osoba, sorry

zzuunnaa
28. feb 2024

právnicka fakulta a riešiš vztahy? to čo už vás učia? 😀 skôr by som čakala tému zastupovanie svokry nevestou v právnych úkonoch a nie aký majú vzťah a ako sa oslovujú? 😀

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2024

Niekto, kto nie je schopny sformulovat poriadne otazku, tu bude druhym nadavat? To je take vtipne, az trapne😉

evaachesa
28. feb 2024

Mňa by inak zaujímalo ako by chcela potom odprezentovať výsledky tejto ankety v DP. 😂
Zdroj: Modrý Koník

viestta
28. feb 2024

Este donedavna som si myslela, ze aspon to pravo studuju kompetentni a kompletni jedinci. Prave som prisla o iluzie

andrejka1974
28. feb 2024

Skôr by som dala otázku tykate alebo výkate

hortenziaj
28. feb 2024

@viestta pani autorka je prednasrata a ironicka. Ale s určitosťou ma vystudovanu vysokú školu života, ale okolo právnickej ani nešla. Ale nekazme si ilúzie, aj danko je právnik ale teda tiež moc rozumu nepobral

viestta
28. feb 2024

@hortenziaj Kapitan ma skolu vystudovanu za klobasy, otecko, privatizer uholnych skladov v Revucej to zabezpecil

hortenziaj
28. feb 2024

@viestta nuž, ved to vidno. Ale si mi pokazila o ňom ešte viac mienku, som si myslela ze svojou snahou zvládol, a až potom osprostel